ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας εξέδωσε χθες την εξής ανακοίνωση:
«Ζητώ την παραίτηση και την άμεση αποπομπή του προέδρου του ΠΕΑΚ Λεωνίδα Γεράνιου, γιατί θεωρώ ότι όσο παραμένει στο πόστο του είναι επικίνδυνος για το άθλημα της χειροσφαίρισης, για τις ομάδες που παλεύουνε για διακρίσεις και τιμούνε την αθλητική Πάτρα.
Είναι επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλητριών και των αθλητών, γιατί δεν μεριμνά για τον καθαρισμό του Εθνικού κλειστού γυμναστηρίου, αλλά συνεχώς, με διάφορα έγγραφα που αποστέλλει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε καθημερινή σχεδόν βάση, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κλείσει το γυμναστήριο στο Κουκούλι, κρίνοντάς το ακατάλληλο.
Ακόμη και σήμερα που συνεστήθη η Επιτροπή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προσπάθησε να την πείσει ότι οι κερκίδες στο Εθνικό γυμναστήριο δεν παρέχουν καμία ασφάλεια και είναι επικίνδυνες για την παρουσία θεατών, κατά την διεξαγωγή αγώνων.
Παρότι κατ΄ επανάληψην η Επιτροπή Ελέγχου κλειστών γυμναστηρίων έχει καταθέσει υπομνήματα ότι δεν υφίσταται πιστοποιητικό πυρασφάλειας, τόσο οι προηγούμενοι του κ. Γεράνιου, όσο ο και ο ίδιος δεν φρόντισαν να εκδώσουν ένα πιστοποιητικό πυρασφάλειας, καθότι το «κλειστό» στο Κουκούλι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα πυροπροστασίας.
Κατόπιν αυτού το Δ.Σ. του ΑΣΕ Ορμή και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ορμή θα προσφύγουν άμεσα στην δικαιοσύνη, καθότι ο κ. Γεράνιος με τα λόγια και τα έργα του, τις παραλείψεις και τις αδυναμίες του δυσφημεί την πρωταθλήτρια Ελλάδας Ορμή Λουξ, δυσφημεί τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ορμή.
Εχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του αθλήματος και των ομάδων. Εάν υπάρχει έστω και η παραμικρή ευθιξία από τον κ. Γεράνιο, μετά και το σημερινό πόρισμα της Επιτροπής, θα έπρεπε να είχε απαλλάξει από την παρουσία του τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

1 comment

Anonymous said...

ESY KOGKA TA LES ALLA O GERANIOS KATHETAI STIN POLITHRONA TOY KAI PINEI TIN FRAPEDOUMPA TOU!POLY POU NOIASTIKE O GERANIOS AN EINAI KATHARO TO KOUKOULI...