Η ΟΧΕ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΟΧΕ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

«Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης και τα μέλη του ΔΣ της ΟΧΕ συγχαίρουν θερμά την Εθνική μας ομάδα Ποδοσφαίρου για την πανηγυρική πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής» αυτά τονίζονται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΧΕ σχετικά με την επιτυχία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΙΣΤΑΝΤΣ
Αύριο Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο Φιλίππειο Δημοτικό Αθλητικό Γυμναστήριο Βέροιας ώρα 18:00, ο Φίλιππος Βέροιας θα αντιμετωπίσει την Σουηδική Ίσταντς στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για το Τσάλεντζ Καπ (η  πρώτη αναμέτρηση βρήκε νικήτρια τη σουηδική ομάδα με σκορ 36-28).
Δημήτρης Μπαντής –διεθνής παίκτης Φιλίππου : «Θα τα δώσουμε όλα για όλα στο δεύτερο παινίδι. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλά δεν είναι απίθανο το να κερδίσουμε».

ΙΣΜΙΡ-ΑΕΚ
Αύριο Σάββατο 21 Νοεμβρίου  η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Τoυρκική Ισμίρ ΒSB SK, ώρα 17:00 στο κλειστό γήπεδο Σελάλ Ατίκ στη Σμύρνη, στο δεύτερο εκτός έδρας μεταξύ τους παιχνίδι  για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων.
Κώστας Σταματιάδης –τεχνικός διευθυντής ΑΕΚ: «Είναι μια μεγάλη στιγμή για την ιστορία της ΑΕΚ. Είναι από τις ελάχιστες φορές που σύλλογος και όχι εθνική ομάδα  πηγαίνει στη Σμύρνη για Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Επειδή η ΑΕΚ έχει τις ρίζες της στην Κωνσταντινούπολη για μας το ταξίδι στη Σμύρνη είναι  ταξίδι  ζωής. Για αυτό έρχονται και τόσοι φίλαθλοι οι οποίοι εκτός από το να δούν την αγαπημένη τους ομάδα χάντμπολ για αυτούς το ταξίδι αυτό έχει κι άλλο νόημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι στόχος μας είναι  να πάμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Ο προπονητής Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε: «Καταρχήν θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για την πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Όσο για το δικό μας παιχνίδι στη Σμύρνη ελπίζω να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των 300 φιλάθλων που θα έρθουν στη Σμύρνη. Υπάρχει μαχητικό πνεύμα και καλή διάθεση στην ομάδα. Κοντά μας θα έχουμε Μεγαλοικονόμου και Στρέμπατς και δεν θα έχουμε Βελιτσιάνο και Γεωργίου»

Ο παίκτης της ΑΕΚ Γιώργος Ασαρίδης δήλωσε: «Μετά το αποτέλεσμα της ήττας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουμε πεισμώσει. Η νίκη και η πρόκριση είναι κάτι πολύ δύσκολο αλλά όχι ανέφικτό. Όγδοος παίκτης της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της ο οποίος είναι φανταστικός ποτέ δεν έχω δει τέτοια ατμόσφαιρα ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Ευρώπη. Οι φίλαθλοι θα μας στηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο»

Θόδωρος Μεγαλοικονόμου: «Στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ήθελα να παίξω. Δεν αισθανόμουν εκατό τοις εκατό έτοιμος και για το λόγο αυτό αποφασίσαμε με τον προπονητή μου Γιάννη Αρβανίτη να μην αγωνιστώ. Ήμουν με τη φόρμα μου στον πάγκο και κρατιόμουνα «σαν θηρίο» για να μην μπω στο γήπεδο. Ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ο τραυματισμός μου συνέβη στο παιχνίδι με τον Κύδωνα . Τη στιγμή που σφύριξε παθητικό  ο διαιτητής, ο Σέρβος παίκτης του Κύδωνα σήκωσε το χέρι του να σουτάρει και εκείνη τη στιγμή με χτύπησε στο πρόσωπο ,πιστεύω χωρίς να το θέλει, ενώ και ο ίδιος έσκισε το χέρι του. Για το παιχνίδι στη Σμύρνη πρέπει να παίξουμε με ψυχή και καρδιά και μπορούμε να το κερδίσουμε. Με την ήττα μας απογοητεύσαμε τον κόσμο αλλά η απογοήτευση αυτή δεν μας έχει επηρεάσει και θέλουμε να τιμήσουμε τον κόσμο για την παρουσία του σε όλα τα γήπεδα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα έχουμε δρόμο και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλύτερα»
--Κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από την ΑΕΚ προς την ΟΧΕ προκείμενου να υπάρξει εκπροσώπηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας στην αποστολή στη Σμύρνη, την ΟΧΕ θα εκπροσωπήσει το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας Δημήτρης Σταυρακάκης.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΠΑΟΚ
Τη Βαγιαδολίδ θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο μεταξύ τους εκτός έδρας για τον ΠΑΟΚ παιχνίδι ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία το Σάββατο 21/11/09 και ώρα Ελλάδος 18:30.
Στέλιος Σεϊρεκίδης-προπονητής ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε από το πρώτο παιχνίδι στην Πυλαία τη Βαγιαδολίδ και θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο από το δεύτερο παιχνίδι μέσα στην έδρα της».

5η ΜΕΣΟΓΕΙΑΔΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η 5η Μεσογειάδα Νεανίδων στην Ιταλία.
Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-11 σήμερα Παρασκευή ώρα Ελλάδος 11:00  κόντρα στη Γαλλία και το Σάββατο για δεύτερη φορά κόντρα στην Ιταλία ώρα Ελλάδος 12:00:

Για τις θέσεις 9η-11η  
Παρασκευή 20/11/09 Ελλάδα-Γαλλία
Σάββατο 21/11/09 Ιταλία- Ελλάδα

ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Την Πέμπτη 26/11/2009 και ώρα 11.00 π.μ με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή κ. Αδαμαντίας Γκόγκολη καλούνται σε απολογία οι:
Εθνικός Κοζάνης ( σωματείο)
Κυριάκο Πιστοφίδη  (αθλητή σωματείου ΜΓΣ Πανσερραϊκός)
ΑΟ Ιωαννίνων (σωματείο)
Παύλο Μπουλταδάκη (συνοδό σωματείου Πήγασος Κυψέλης)
Δημήτριο Λοζέ αθλητή (σωματείου ΑΟΑ Καστοριάς)

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Χαράλαμπος Προδρομίδης  την Κυριακή 22/11/09 στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Πευκάκια Νέας Ιωνίας ώρα 14.30-16:00, θα πραγματοποιήσει υποδειγματική προπόνηση τερματοφυλάκων στην κατηγορία παίδων.
Τα σωματεία τα οποία καλούνται να αποστείλουν μετά από επιλογή των προπονητών τους έναν επίλεκτο τερματοφύλακα κατηγορίας παίδων για την συμμετοχή του στην υποδειγματική προπόνηση, σε αυτή τη φάση, είναι τα εξής:

ΑΟ Λεωνίδας- Ιωνικός ΝΦ, ΓΑΣ Καματερού, ΑΟ Φούρεσι, ΓΣ Κορωπίου, Πανελλήνιος,  Πανιώνιος, Δικέφαλος Αστέρας.
Όσοι προπονητές ενδιαφέρονται μπορούν να παραβρεθούν στηρίζοντας αυτή την  προσπάθεια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009, Α1 ΑΝΔΡΩΝ, 8η Αγωνιστική, -, Α' ΦΑΣΗ
ΚΓ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ 15:00 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ - Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ απευθείας από το σπορ+
ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ 17:00 Ε.Γ.Σ.Ν ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ - Α.Ο.Δ. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
Δ.Α.Κ. ΚΛΑΔΙΣΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 17:30 ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ - Ε.Σ.Ν ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

3 comments

Anonymous said...

καποτε και το κιλκις ειχε ευρωπαικες υποχρεωσεις!?αεκακι..παρτυ θα κανεις το σαββατο στο κιλκις!αυτοι ευχουν μια εβδομδα να κανουν προπονηση..ετσι ακουστηκε τουλαχιστον!καλα ρε εκει στο κιλκις απο περσι τον δεκεμβρη ολα εγιναν σκατα φετος τι ξεκινησατε?ο ανθρωπος ειναι για το αναθεμα..δεν τον ξερατε δηλαδη??αντε..απο τωρα ξερουμε ποιος ακολουθει τα χανια στην α2!μπραβο προεδραρα!καλα τα καταφερες παλι με μια ομαδα απληρωτη που πας???μια εβδομαδα χωριςπροπονηση στην α1??εκτος κι αν ειναι ψεματα...διαψευστε το!!που ειναι ο σκαρλος οοοεεεοοο....?????????????ποιος εχει σειρα???οοεεοο...???

Anonymous said...

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???

Anonymous said...

Η ΟΧΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ. ΕΚΑΝΕ 2 ΟΜΙΛΟΥΣ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΟΜΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! ΑΠΟΙΡΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Β΄ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ Τ΄ΑΝΑΘΕΜΑ!!!