ΠΑΟΚ- ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ- ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ

Αύριο Τετάρτη και ώρα 20:00 στο Kλειστό Γυμναστήριο της Πυλαίας θα πραγματοποιηθεί για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο αγώνας ΠΑΟΚ-Βαγιαδολίδ στο πρώτο μεταξύ τους εντός έδρας παιχνίδι.


--Το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βαγιαδολίδ είναι στην Ισπανία στις 21 Νοεμβρίου.

Ο έφορος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης δήλωσε: «Η Ισπανική ομάδα προπονήθηκε προχθές στο Μίκρα 3. Η αποστολή αποτελείται από 33 άτομα. Καλώ τους χαντμπολικούς φιλάθλους να έρθουν στην Πυλαία να ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ γιατί τον πρώτο λόγο σε ανάλογης αξίας ματς έχει ο κόσμος του χάντμπολ. Βέβαια καλώ και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για να στηρίξουν με την καρδιά τους την ομάδα και πιστεύω ότι θα είναι περισσότεροι και οι φίλαθλοι από το ματς με την Κοστάντζα».

Θεόδωρος Ευαγγελίδης- διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ  : «Θεωρώ το ματς πιο δύσκολο σε σύγκριση με το παιχνίδι με την Κοστάντζα. Στο dvd Που θα αναλύσουμε θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα αδύνατα σημεία . Οι Ισπανοί έχουν άμυνα 3-2-1 και θα προσπαθήσουμε να τη διασπάσουμε. Η Βαγιαδολίδ παίζει πολύ με το πίβοτ και έχει ένα εξαιρετικό πλέϊ μέϊκερ τον Εντρέριος, τον οποίο τον βρίσκεις με κλειστά μάτια. Επίσης έχει και τον 42 χρονο τερματοφύλακα τον Σβένσον , ο οποίος διατηρείται σε άριστη κατάσταση προφανώς κάνοντας πολύ καλή ζωή».

Κώστας Γουργούμης- τερματοφύλακας ΠΑΟΚ: «Αυτή τη φορά είμαστε πλήρεις. Με τη Μονπελιές είχαμε 12 παίκτες με τη Ζέγκεντ 13, στη Ρωσία 14 και με την Κονστάντζα 16 αλλά έλειπε ο Ναουμίδης. Τώρα θα κοιτάξουμε να κοντράρουμε τους Ισπανούς . Με την Κονστάντζα δεν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο . Η Βαγιαδολίδ είναι πολύ γρήγορη ομάδα, ενώ με εντυπωσιάζει ο τερματοφύλακας Σβένσον, ο οποίος παρά την ηλικία του συνεχίζει τη σπουδαία καριέρα του. Κοντά μας θα είναι και ο Ναουμίδης. Θέλουμε να παίξουμε καλό χάντμπολ. Καλούμε  τον κόσμο να μας ενισχύσει».

Ηλίας Σεβαστίδης –διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ: «Θα θέλαμε περισσότερο κόσμο στην Πυλαία από ότι με την Κονστάντζα. Πιστεύω πως παρά τη δυναμική και τις δυνατότητες της αντίπαλης ομάδας, η νίκη είναι εφικτή και μπορούμε και εμείς να πάρουμε κάποια νίκη στην έδρα μας σε αυτό το θεσμό με την προϋπόθεση πως θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό το παιχνίδι»

Δημήτρης Τσακίρης- διεθνής παίκτης ΠΑΟΚ: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και τους φιλάθλους του χάντμπολ και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Πρέπει να πω πως είμαστε δυσαρεστημένοι από την πολύ μικρή παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με την Κοστάντζα. Εάν δεν μας συμπαρασταθεί ο κόσμος του χάντμπολ ποιος θα μας στηρίξει. Η Βαγιαδολίδ είναι καλύτερη από την Κονστάντζα. Ειναι δύσκολα τα πράγματα. Πίστευα στο παιχνίδι με την Κονστάντζα πως θα πάρουμε την νίκη που όμως δεν ήρθε. Και σε αυτό το παιχνίδι θα κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ομάδα και στο ελληνικό χάντμπολ. Πιστεύω πως η Βαγιαδολίδ θα πλασαριστεί στη δεύτερη θέση του ομίλου».

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009, Α1 ΑΝΔΡΩΝ, 7η Αγωνιστική, -, Α' ΦΑΣΗ
Κ.Δ.Γ. ΠΕΡΑΙΑΣ18:00Α.Ο.Δ. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
ΔΓ ΜΕΝΙΔΙΟΥ18:00Α.Ε.Κ. - ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ 18:00 Ε.Γ.Σ.Ν ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

2 comments

Anonymous said...

to auriano mats tou paok me thn bagiadolid tha to deiksei to et3???

Anonymous said...

then sas thelei kanenas oute o kosmos sas.....