Α1 ΑΝΔΡΩΝ (7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α1 ΑΝΔΡΩΝ (7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΑΕΚ- Κύδων Χανίων 31-19
Δεκαλεπτα: 3-2, 10-3, 17-7 (ημχ.), 23-11, 26-14, 31-19
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Στρμπατς 3, Μπακαούκας 10, Μεγαλοοικονόμου, Κουτσής 1, Λάσιτσα 2, Βακάλης 4, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης 3, Ασαρίδης 2, Τσαούσης 5, Σομπιρακούλ, Τσίγκης 1
Κύδωνας (Νίκος Κοκολοδημητράκης): Μπιτσάκης, Κοκολοδημητράκης Στ.2, Σταμπουλής 4, Φαλτσέτας, Καμπανιέρης, Γκρισάνοφ, Κοκολοδημητράκης Ν. 1, Κόκοτσκα 7, Φίλιτς, Μανουσέλης 1, Γερουλάνος 4, Ορφανουδάκης, Ριγάτος.
Διαιτητές: Τσάμος- Μεντζελόπουλος, Δίλεπτα: 5-5, Πέναλτι: 3/3- 2/4, Κόκκινη: 58.33' Γκρισάνοφς (3 δίλεπτα).

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ 28-39
Δεκάλεπτα: 3-5, 10-12, 14-20, 19-29, 21-35, 28-39
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Τζουβάρας): Χριστοδουλίδης, Μπακιρτζής, Βεργώνης, Μήτσικας 2, Πρωτογέρης 3, Μάρτος, Βλάχος 4, Κρστις 1, Πάρκαχλιουκ 2, Μανέτας 1, Αδαμίδης 1, Γκριγκένας 11, Χατζηγεωργίου 3, Λουμπουρδής
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Παυλίδης): Κορωνάς, Κότσιφας, Τζούφρας 5, Ντομπρόκοβιτς 6, Μπαντής 8, Μάντζος, Κουρουμλίδης, Ρουσκόφ, Ραντόγιεβιτς 5, Δεληγιάννης 5, Παπαδόπουλος 4, Γιόχανσον 2, Γιούπης 3, Δάσκαλος 1. Διαιτητές: Πατιός, Τσιάνας Δίλεπτες: 4/8
Πέναλτι: 1/3, 2/3

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 22
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 27
Τα δεκάλεπτα: 5-5, 9-9, 10-12, 13-16, 18-22, 22-27
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Π. Παράσχου): Λοΐζος, Δραγάνης, Παράσχου, Μάρκοβιτς 1, Ράντος, Μποζίδης, Τζόρτζεβιτς 3, Τσάτσο 7, Καράγγελος, Σταματιάδης, Παπαδόπουλος 7, Παστούχοβιτς 4, Νιάλσον, Μάλγαρης.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Ν. Γραμματικός): Χατζηκωνσταντίνου, Ζαραβίνας 6, Μαστορόγιαννης 4, Δημήτρουλας, Μιχαήλοβιτς, Μάλλιος 5, Γκλεζάκος, Λεωνίδας 2, Χατσίκας 3, Σαμαράς Ν. 5, Δουληγέρης, Κλιάιτς, Κουτσικόπουλος, Γιαχάνεσον 2.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν, Δίλεπτα: 4/2, Πέναλτι: 1/5-4/8.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
/Ομάδα//Γκολ/Β.
1./Ζαφειράκης/202-193/10
2./ΠΑΟΚ/161-149/10
3./ Φίλιππος Β./208-191/9
4./Αερωπός/146-149/8
--------------------------------------------------------------------
5./Δούκας/143-131/7
6./ΑΕΚ/174-165/6
7./Κιλκίς/144-152/6
8./Διομήδης/143-153/5
--------------------------------------------------------------------
9./Θερμαϊκός/168-181/5
10./Πανελλήνιος/178-162/4
11./Βριλήσσια/138-173/3
12./Κύδων Χ./152-218/1

*Ο Πανελλήνιος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -4 βαθμούς λόγω της μη δήλωσης συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
*ΑΕΚ, Ζαφειράκης, Φίλιππος, Θερμαϊκός, Πανελλήνιος και Κύδωνας έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο

14 comments

Anonymous said...

ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ Η ΚΕΔ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ Α1 ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ… ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ HANDBALL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ

Anonymous said...

Νίκη που γεμίζει την ομάδα με δύναμη, ψυχολογία και ελπίδες για τον αγώνα στη Σουηδία. Φανερά ανώτερος σε όλους τους τομείς ο Φίλιππος επικράτησε εύκολα του Ζαφειράκη. Φανταστικός ο Κύτσυφας και σήμερα αν και δεν σκοράρησε για να "βοηθήσει" την ομάδα και στην επίθεση. Γενικά η επίθεση έβγαζε "φαρμάκι" και αν δεν κάνανε λίγο κράτει τις μηχανές η σαραντάρα ήταν παιχνιδάκι. Το δρόμο προς τα δίχτυα βρίσκει ολοένα και καλύτερα ο Ραντόγεβιτς και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τους αντιπάλους του Φιλίππου στα επόμενα παιχνίδια. Αυτόν τον Μπαντή θέλουμε! Να σηκώνεται για σουτ και να αλλάζουν τα νούμερα στον πίνακα. Ο Γιούπης πάντα μαχητικός έτσι και σήμερα έδειξε ότι η αξία του είναι όχι μόνο διαχρονική αλλά και αδιαφιλονίκητη. Ο Ντόμπρο έδειξε την κλάση του σε κάποιες φάσεις που μόνο αυτός θα μπορούσε να φέρει σε πέρας από τα δεξιά, αν και ο Δάσκαλος το λίγο χρόνο που αγωνίστηκε φανέρωσε τις αρετές του. Έξυπνα αγωνίστηκε ο Στηβ. Μπορεί να στη φέρει από κει που δεν το περιμένεις και μαζί με τον Δεληγιάννη είναι εγγύηση στα δύσκολα και το έδειξαν όταν η ομάδα αγωνιζόταν με παίχτες (όχι παίχτη) λιγότερους. Νίκο ως πότε θα παίζεις με σκισμένες μπλούζες; Ευτυχώς σήμερα δεν χρειάστηκαν ταινίες και γάζες για το ράψιμο. Πέντε γκολ έβαλες και αλλα τόσα σου στέρησαν οι διαιτητές. Φανερά ικανοποιημένη όλη η ομάδα και πάνω από όλους ο Τέο, που είδε τα σχέδια και η δουλειά του να φέρνουν την επιθυμητή απόδοση. Μπράβο παιδιά! Το χειροκρότημά μας το λιγότερο στη μεγάλη προσπάθεια που κάνετε εσείς, οι προπονητές, η διοίκηση και ο πρόεδρος.

Anonymous said...

ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OYT.ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΧΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΟ ,ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Anonymous said...

ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑΞΙΤΖΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ.Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ........ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΥΜΑ ΑΜΕΣΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟ.ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Anonymous said...

ολο κουιζ εισαστε ρε παιδια ,αν εχετε να πει κατι πειτε επωνυμα .οχι τραγουδια και γριφους ελεος πια με τους συκοφαντες

Anonymous said...

Χρόνια πολλά και στον Χρυσόστομο που γιορτάζει αύριο !!!
Αλήθεια Δημήτρη μου τι γίνεται στην Περαία ???
Μήπως πρέπει να πάρεις το παιχνίδι πάνω σου ? ή δεν κερνάει "ψάρια" ο Πρόεδρος ???

Anonymous said...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ Η ΚΕΔ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ.

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 10.17
Μιλάμε για πονεμένη ιστορία....τα καλύτερα έρχονται....

Anonymous said...

Ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!
ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΑ....!!!!

Anonymous said...

ΕΣΥ 9.40 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΦΩΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΗΣ. ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ Η ΚΕΔ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΞΙΕΣ!!ΣΕ ΠΛΗΡΩΦΩΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!! ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟΣΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΒΓΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Anonymous said...

9:40 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Κ. ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΕΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΕ ΚΑΤΙΝΑ! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΔ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 24/10 ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

9:40 πανυβλακα ξερολα καιτερατολογε ετρεξα και εγω μαζι με τα παιδια στισ 24/10 στο χαλανδρι και μαλιστα ημασταν 9 διαιτητεσ που ετρεξαν βουλωσε το στομα σου με τα κοπρανα σου και μην πιανεισ στο στομα σου την ΚΕΔ. αν εισαι βεβαια διαιτητης και δεν εισαι κανα κοντουλη παιδακι προπονητης στην Α2 που φορας συνηθωσ ροζακ騨¨¨¨¨¨¨.

Anonymous said...

XATZI MHN KANEIS TOSH LOGOKRISIA STA GRAFVMMENA MHN ANARTHZHS OSA GOYSTAREIS ALIVS KLEISTO TO MAGAZI.KONTE PROPONHTH THS A2 EFTASE H VRA SOY?????

Anonymous said...

Αλέκο από την Πάτρα μην γράφεις άλλο καρφώνεσαι άγρια και δυσχερένεις την θέση σου. Μην το παίρνεις κατάκαρδα ότι είσαι συνταξιούχος και επίσης μην ξεχνάς τον Μάρκο (για αυτούς που ξέρουν) έχεις γλιτώσει πολλές φορές την ΔΙΑΓΡΑΦΗ!!!!!! Καλησπέρα!!!!