«Εκλεισε» Τσακμάκοφ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Εκλεισε» Τσακμάκοφ!


Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Φίλιππος Βέροιας κατάφερε και έκλεισε το ρόστερ του αποκτώντας έναν παίκτη με σπουδαίες δυνατότητες. Πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη και πρώτο σκόρερ της Εθνικής Βουλγαρίας την τελευταία τριετία, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο και την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Βεσελίν Τσακμάκοφ αγωνίζεται στην περιφέρεια ως αριστερός ίντερ και πλέι μέικερ και στα προκριματικά του EURO 2010 πέτυχε με την Εθνική Βουλγαρίας 37 γκολ σε πέντε ματς (πάνω από 7 μ.ο.), ενώ με την Λοκομοτίβ Βάρνα σκόραρε 48 φορές το διάστημα 2006-2008 στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της. Πέρσι αγωνίστηκε στην Ρουμανία και την Πλοέστι και οι πληροφορίες από την γειτονική χώρα αναφέρουν πως πρόκειται για τον πιο εξελίξιμο παίκτη που έχει βγάλει η Βουλγαρία την τελευταία δεκαετία. Ο 24χρονος Βούλγαρος αγωνίζεται το ίδιο καλά και στην άμυνα στις θέσεις «2» και «3» στην άμυνα 6-0 και έχει ύψος 1,94 μ.. Στον Φίλιππο θα βρει τον δεξιό ίντερ Τέοντορ Ρούσκοφ με τον οποίο στην Εθνική έχουν εξαίρετη συνεργασία μιας και καλύπτουν τις δύο βασικές θέσεις της περιφέρειας. Ο Τσακμάκοφ θα παίξει για πρώτη φορά με την φανέλα του Φιλίππου Βέροιας το Σάββατο στις 6μ.μ. στη Βέροια στο φιλικό κόντρα στον ΑΟΔ Θερμαίκού.

4 comments

Anonymous said...

Πρόεδρε δεν παίζεσαι με τίποτα.
Έφτιαξες σούπερ ομάδα.
Τέο με τέτοιους παίχτες και με την δουλειά που κάνεις το πρωτάθλημα έχει και ιστορία και όνομα.

Anonymous said...

Μπράβο στο Φιλιππο που επενδύει στο άθλημα. Κύριοι ο Φιλιππος είναι μεγάλη ομάδα και το δείχνει αυτό το πράγμα, την χρόνια που έπεσε ο ιστορικός του αντίπαλος ο Ιωνικος αυτός συνεχίζει και βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το φετινό πρωτάθλημα.
Μπράβο στον Φυκατα

Anonymous said...

O Φιλιππος την τελευταια 10ετια σχεδον απο τοτε που ανελαβε ο Φυκατας αλλα και πιο παλια,εχει αποδειξει οτι συμβαλει τα μεγιστα και στο αθλημα αλλα και στην πολη της Βεροιας που εκτος απο το ρεβανι ειναι γνωστη και για τον Φιλιππο.Το καλο ειναι οτι στην Βεροια δεν ονειρευονται μονο πρωταθλημα και κυπελο αλλα και καλη πορεια στην Ευρωπη οσο ψηλοτερα γινεται.Μπραβο στην Βεροια που συνεχιζει οπως καθε χρονο ετσι και φετος να προσπαθει να κραταει οσο το δυνατον ψηλοτερα το αθλημα του χαντμπολ.Το κακο ομως ειναι οτι δεν βοηθαν την διοικηση του Φιλιππου η τοπικη κοινονια οι βουλευτες και νομαρχες και δημαρχοι της πολης.Απο οτι ξερω δεν εχουν βοηθεια απο πουθενα και οτι κανουν το κανουν μονοι τους.Μπραβο τους που αντεχουν!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Τον κ. Φύκατα δεν τον βοηθούν ούτε οι βουλευτές, ούτε ο Νομάρχης, ούτε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού & ας ειναι παληός πρόεδρος της ομάδας.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που βοηθά την ομάδα είναι ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, όλοι οι άλλοι είναι λόγια και υποσχέσεις.
Και ο κ. Φύκατας δεν κρατάει μόνο το χάντμπωλ στην Ευρώπη και Α1 αλλά έχει μπάσκετ Γ εθνική στους άνδρες και Α2 στις γυναίκες και φυσικά όλα τα ηλικιακά.
Οι βουλευές, Νομάρχης κλπ είναι μόνο για λόγια, υποσχέσεις και φωτογραφίες.
Ευτυχώς που έχει 5-6 καλούς συνεργάτες και ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ μεγαλουργεί.
Προεδρε προχώρα και κράξτους όλους μη τους φοβηθείς, αρκετά σας εμπαίζουν, μαυρίστε τους !!!