ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ
Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΟΧΕ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα πρωταθλήματα Α2 Γυναικών Β Ανδρών καθώς και η Κλήρωση του Κυπέλλου (α΄φάση).

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΩΠΟΥ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ»
Ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας Νίκος Γεωργιάδης αναφορικά με την ομάδα τόνισε: «Στον αγωνιστικό τομέα έχουμε ένα κορμό από νέους αθλητές οι οποίοι ανήκουν στις εθνικές ομάδες και θεωρήσαμε ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά με έμπειρους  παίκτες από το εξωτερικό και με δοκιμασμένους παίκτες από την Ελλάδα. Στόχος είναι η καθιέρωση του Αερωπού στην μεγάλη κατηγορία και η ομάδα θα αγωνιστεί για να πάρει αυτό που της αρμόζει και της αξίζει στο ελληνικό χάντμπολ. Από τα τρία τελευταία χρόνια οδηγοί μας θα είναι ο πρώτος χρόνος που η ομάδα ήταν στην κορυφαία κατηγορία και ο τελευταίος χρόνος που κατάφερε να πάρει ην πρώτη θέση στον όμιλο και να ανέβει κατηγορία. Είχε στον πάγκο μια αξιόλογη προπονήτρια η οποία αξιοποίησε κατά τέτοιο τρόπο το έμψυχο υλικό που από αουτσάϊντερ ο Αερωπός τελικά ανέβηκε. Θα κρατήσουμε τα καλά στοιχεία από την περσινή περίοδο και θα εξαλείψουμε τα αρνητικά Από την πλευρά της διοίκησης υπάρχει σοβαρότητα και μεράκι. Οι διοικούντες θέλουν να βάλουν την σφραγίδα τους και να επενδύσουν ακόμα περισσότερο σε αυτό το σύλλογο και από τη δυναμική αυτή θα προκύψουν πολλά οφέλη. Ο Αερωπός διαθέτει ένα πολύ δυνατό πυρήνα φιλάθλων ο οποίος δημιουργεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο κλειστό της Έδεσσας για την  ομάδα του Αερωπού».
Για το νέο πρωτάθλημα ο ίδιος συμπληρώνει : «Θεωρώ ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό όπως και πέρυσι και ευελπιστώ πως θα είναι πιο θεαματικό».

ΓΙΟΥΛΒΑΝΙΔΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ»
Ο προπονητής του Μεγ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών Γιώργος Γιουλβανίδης τόνισε: «Έφυγε η Ρουμάνα Βασιλέσκου, πήγε στον ΠΑΟΚ, ενώ η Αναστασίου πήγε στον Βύρωνα . Πήραμε την Ρουμάνα Ραμόνα Κρατσιούν 22 ετών, αριστερό ίντερ.  Στόχος του Μεγ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών είναι  η παραμονή στην κατηγορία, διότι η χρονιά αυτή είναι μεταβατική και χρονιά προσαρμογής μιας και ανεβάσαμε από τις παγκορασίδες  5 κορίτσια 15 ετών τα οποία θέλουν το χρόνο να ενσωματωθούν με την ομάδα και να δεθούν με αυτή και να αποδώσουν αυτό που θέλουμε».

ΚΑΜΠ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΟΡΜΗ
Καμπ προετοιμασίας θα πραγματοποιήσουν οι αθλήτριες της εθνικής γυναικών στην Πάτρα από τις 3-6 Σεπτεμβρίου 2009.
Τον συντονισμό του καμπ έχουν ο ομοσπονδιακός τεχνικό της Εθνικής γυναικών Βελιμίρ Πένιοβιτς και ο συνεργάτης του Θανάσης Καρακεχαγιάς.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής γυναικών εντάσσεται και η συμμετοχή της,  στο τουρνουά που διοργανώνει η Ορμή Λουξ με τη συμμετοχή της Εθνικής Τυνησίας και της Αναγέννησης Άρτας από τις 4-6 Σεπτεμβρίου.

Οι αθλήτριες που έχουν κληθεί:
1. Φωτειάδου Ιωάννα                       Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
2. Παπάζογλου Ειρήνη                       Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
3. Μασμανίδου Αριάδνη                     Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
4. Βέλεμ Άϊσε                                  Γ.Σ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
5. Ποιμενίδου Ελένη                          Α..ΣΕ ΟΡΜΗ
6. Καζάκη Παρασκευή                        Α.Σ.Ε ΟΡΜΗ
7. Παπανικολάου Φραγκούλα ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ      Ο.Φ. Ν.ΙΩΝΙΑΣ
8. Μυλωνά Ευγενία                          ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
9. Στρατάκη Αθανασία                       ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
10. Βασιλειάδου Αθηνά                        Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
11. Βασιλειάδου Στυλιανή          Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
12. Βαφειάδου Ευρώπη                       Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
13. Χρονοπούλου Χρύσα                     ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ
14. Χατζηαγαπίδου Ελένη          Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
15. Ασλανίδου Φωστήρα                      ΧΑΝΙΑ Ε.Α.Χ.
16. Μούρνου Ελένη                           Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ’

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
Ο Α.Ο Κύδων Χανίων διοργανώνει από τις 4 έως τις 6 Σεπτεμβρίου στα Χανιά,  τουρνουά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας των Ανδρών. Στο τουρνουά συμμετέχουν η ΑΕΚ ο Πανελλήνιος ΓΣ, ο ΕΣΝ Βριλησσίων και ο Κύδων Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 4/9/09
Γήπεδο Κλαδίσου
16:30  ΑΕΚ - Πανελλήνιος Γ.Σ
19:00 Α.Ο Κύδων Χανίων - Ε.Σ.Ν Βριλησσίων

Σάββατο 5/9/09
16:30  Πανελλήνιος Γ.Σ - Ε.Σ.Ν Βριλησσίων
19:00 Α.Ο Κύδων Χανίων - ΑΕΚ

Κυριακή 6/9/09
15:30  ΑΕΚ - Ε.Σ.Ν Βριλησσίων
17:30 Α.Ο Κύδων Χανίων – Πανελλήνιος ΓΣ
19:30 Απονομές Αναμνηστικών Διπλωμάτων

10 comments

Anonymous said...

telika re georgiadi den mas les na ma8oume kai emeis pou den katalabenoume me poia 8esi 8a eiste oikanopoiimeni ekei stin edessa

Anonymous said...

thetiko oti ginontai tournoua makari tou xronou na ginoun poio polla kai thetiko episis oti oi omades ksekinisan nwris kai to prwtathlima arga giati exoun polu xrono douleias.

Anonymous said...

Symfwnw oti i imerominia pou xekinaei einai teleia kai gia tous paiktes alla kai gia tous proponites...

Anonymous said...

Κοιτάξτε την κατάντια του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ από την συμμετοχή τόσων ξένων παικτριών στην βασική επτάδα των 4 πρώτων περσινών ομάδων:

1. Ορμή έχει στην εθνική 2 αθλήτριες
2. Άρτα έχει στην εθνική 0 αθλήτριες
3. Ν.Ιωνία έχει στην εθνική 1 αθλήτρ.
4. Δράμα έχει στην εθνική 1 αθλήτρια

Φτιάχτε τώρα εθνική από τα Χανιά και το Καματερό! (με τρομερές αγωνιστικές εμπειρίες αυτά τα κορίτσια, καλούνται να βοηθήσουν το εθνικό συγκρότημα!!!)

Ο καθένας πέρνει αυτό που του αξίζει, και δυστυχώς σε μας αξίζει ο πάτος στο διεθνές επίπεδο.

Anonymous said...

Οι εκλέκτορες της Εθνικής Γυναικών μπορούν να μας απαντήσουν με ποιό σκεπτικό κλήθηκε η αθλήτρια Μούρνου του Φιλιππου Βέροιας (γενηθ.1994) και πως θα αγωνισθεί δίπλα στην Ποιμενίδου ή την Φωτιάδου ???
Πάμε καλά σ αυτην την χώρα τελικά???
Μια απάντηση κύριοι της Εθνικής ομάδας Γυναικών

Anonymous said...

Οι διοικούντες θέλουν να βάλουν την σφραγίδα τους και να επενδύσουν ακόμα περισσότερο σε αυτό το σύλλογο και από τη δυναμική αυτή θα προκύψουν πολλά οφέλη. ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕ , ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΑΤΗ ( 9) ΘΕΣΗ ΘΕΩΡΗΤΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.....

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στον Κύδωνα για την πρωτοβουλία που πήρε να διοργανώσει το τουρνουά και μπράβο στις ομάδες τις Αθήνας που κατεβαίνουν να συμμετάσχουν. Εύχομαι να γίνουν ωραίοι αγώνες!

1990 said...

ΓΙΑ ΤΟΝ 10.42,


Α.Ε ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 1Π.
Α.Σ. ΑΡΗΣ 1Π.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1Π.
ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ 2Π.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1Π.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 1Π.
ΑΣΕ ΟΡΜΗ 2Π.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ,ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ!!!

Anonymous said...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΗΡΑΝΕ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΒΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ

Anonymous said...

paidia kai i ANAGENNISI VYRONA exei koritsia stin ethniki...2(koutsikou,strataki)stid gunaikes kai 1(mylona)stis neanides...