ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΥΕΤΙΩΝ: «ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ»

Ο συνεργάτης προπονητής του τεχνικού του ΠΑΟΚ Στέλιου Σεϊρεκίδη Στέλιος Υετίων κάνοντας τον απολογισμό του για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά στην πόλη Μπακάου στη Ρουμανία τόνισε: «Άξιζε τον κόπο αυτό το τεστ. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες που αρχίζουν την Παρασκευή στις 8.00 το βράδυ στο Μίκρα 3 με το παιχνίδι ΠΑΟΚ- ΣΠΕ Στροβόλου. Ο Τσακίρης έκανε την υπέρβασή του και τελικά συμμετείχε . Το τουρνουά ήταν πολύ ωραίο και η φιλοξενία πολύ καλή. Χθες η ομάδα είχε ρεπό για να ξεκουραστεί από το ταξίδι 17 ωρών οδικώς από το Μπακάου. Φτάσαμε στις 6.30 το πρωϊ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα Όντερχεϊ της Ρουμανίας που μετείχε στο τουρνουά βρίσκεται στα σύνορα με της Ρουμανίας με την Ουγγαρία πήρε την 6η θέση στο πρωτάθλημα Ρουμανίας και είναι πολύ δυνατή ομάδα. Τόσο δυνατό τουρνουά δεν θα μπορούσαμε να βρούμε στην Ελλάδα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ 2009-2010-Γκρουπ 2:
Μίκρα 3
4/9/09 ώρα 20:00 ΠΑΟΚ- ΣΠΕ Στροβόλου(Κύπρος)
5/9/09 ώρα 20:00 ΣΠΕ Στροβόλου-Ζαπορόζιε (Ουκρανία)
6/9/09 ώρα 20:00 Ζαπορόζιε-ΠΑΟΚ

ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ: «ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ»
Ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης, Βασίλης Σκανδάλης που η ομάδα  του κατέλαβε την πρώτη θέση στο τουρνουά του Βύρωνα σχετικά με το τουρνουά δήλωσε: «Ο στόχος μας σε αυτό το τουρνουά ήταν να δούμε πως θα ανταποκρίνονταν η ομάδα σε αυτό το τεστ πως θα έδεναν οι παλαιότερες με τι νεότερες παίκτριες. Αναπάντεχα αυτό το τουρνουά συνοδεύτηκε με πολύ θετικά στοιχεία. Οι αγώνες κρίθηκαν στο γκολ αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι που μπόρεσαν και έδωσαν πολύ καλά στοιχεία και οι καινούργιες αθλήτριες όπως η Μυρτώ Νούλα και η Σοφία Δημητρίου και παράλληλα οι νεότερες ηλικιακά όπως η Αποστολίνα Δημητρίου και η Ρία Μασμανίδου. Το τουρνουά ήταν πολύ δυνατό και είχε επιτυχία. Η Νέα Ιωνία έδειξε ότι είναι πλήρης έχει 2 παίκτριες σε κάθε θέση και θα κάνει σημαντική την παρουσία της στο πρωτάθλημα. Η Αναγέννηση Βύρωνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω πως με τη δουλειά που θα κάνει ακόμα θα έχει πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα».

ΝΑΪΣΙΔΟΥ: «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ»
Η προπονήτρια του ΟΦΝΙ Σοφία Ναϊσίδου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Βύρωνα για αυτή την πρωτοβουλία . Ήταν ένα τουρνουά πολύ καλό με ευχάριστες εκπλήξεις. Η Νέα Ιωνία θέλει ακόμα δουλειά προκειμένου να δεθούν οι παλιές με τις καινούργιες παίκτριες. Ο Άρης είχε εξαιρετική συνοχή και δυνατή άμυνα και μου άρεσε ιδιαίτερα. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία της Αναγέννησης Βύρωνα. Ο Ποσειδώνας έδειξε καλά στοιχεία και πάντα θέλουμε κοντά μας ομάδες που θα μπορούν να συμβάλλουν στην μεγαλύτερη ανάπτυξη του χάντμπολ γυναικών».

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «ΑΝΑΘΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ»
Η Κατερίνα Παπαδοπούλου προπονήτρια της Αναγέννησης Βύρωνα σχετικά με το τουρνουά αναφέρει: « Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που πήραν μέρος. Ήρθαν με χαμηλούς τόνους. Το τουρνουά ήταν προετοιμασίας και όχι ανταγωνιστικό. Η Νέα Ιωνία είχε ένα πολύ καλό ρόστερ και θα ναι πιο δυνατή από πέρυσι στο πρωτάθλημα. Ο ΄Αρης Θεσσαλονίκης ήταν πιο σταθερός , στηρίζεται σε γνωστές παίκτριες. Η Φωτιάδου έχει διοριστεί ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην Κέρκυρα και θα πρέπει να βοηθηθεί για να αποσπαστεί στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει την προσπάθειά της και ως αθλήτρια του Άρη και  της Εθνικής. Αξιόλογο έμψυχο υλικό παρουσίασε και ο Ποσειδώνας Λουτρακίου με την Πένεφ και την Στάνκοβιτς. Από το τουρνουά αυτό διαπιστώθηκε πως το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών θα ναι αναβαθμισμένο . Περιμένουμε να δούμε και το τουρνουά με την Ορμή αυτή την εβδομάδα όπου θα συμμετέχουν η Ορμή, η Εθνική Γυναικών και η Αναγέννηση Άρτας και τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα»

6 comments

Anonymous said...

afougrazomai mpam apo to noto,kati dunato erxetai.an einai alithia mallon einai poli dunato.

Anonymous said...

Ρε προπονήτες και προπονήτριες του γυναικείου, μας ταράξατε στην μπαρούφα, καλώς ο ένας, καλός ο άλλος, καλύτερος ο τρίτος, τελικά υπάρχει καμία κακή ομάδα στην γυναικεία Α1;

Αν είναι να κάνετε τέτοιες ανούσιες δηλώσεις, καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε. Πως σας βαριέμαι...

Anonymous said...

Η έκτη ομάδα της Ρουμανίας νικάει σχετικά άνετα τον πρωταθλητή Ελλάδας. Μην παραμυθιάζεις τον κόσμο ρε Υετίωνα. Αυτή είναι η θέση μας στο ευρωπαϊκό χάντμπολ.

Anonymous said...

δεν ειναι 6η ειναι 3η.........και νικησαμε την 2η........και ειναι φιλικα......και ειναι πιο ετοιμη......κλαψε τωρα που παιζουμε CHAMPIONS LEAGUEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Anonymous said...

Φαινεται ο φιλος 12:35 δεν ξερει τι εστι ρουμανικο χαντμπολ

Anonymous said...

i souzana dinei kai pairnei me ta sxolia tis....den exeix alli douleia na kaneis koritsaki mou..??