ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Από το Ααλμποργκ θα περάσει η φετινή προσπάθεια της Ορμής Λουξ για Ευρωπαϊκή διάκριση. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του Χάντμπολ όρισε την πόλη της Δανίας ως έδρα των αγώνων του 4ου Ομίλου του β΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο μετέχει και η Ορμή Λουξ.
Οι «λέαινες» θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Γκιγκάντιουμ Αρίνα» με την οικοδέσποινα Ααλμποργκ της Δανίας, την Ισπανική Μπαλομάνο Παρκ Σαγκούντ και την νικήτρια του 2ου Ομίλου του α΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε γνωστό και το πρόγραμμα των αγώνων στο Ααλμποργκ, το οποίο έχει αναλυτικά ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
5.30μ.μ.: Μπαλομάνο Παρκ Σαγκούντ – Νικήτρια α΄ προκριματικού γύρου
7.30μ.μ.: Ααλμποργκ – Ορμή Λουξ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
4μ.μ.: Ορμή Λουξ – Μπαλομάνο Παρκ Σαγκούντ
6μ.μ.: Νικήτρια α΄ προκριματικού γύρου - Ααλμποργκ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
1.50μ.μ.: Ορμή Λουξ - Νικήτρια α΄ προκριματικού γύρου
3.50μ.μ.: Ααλμποργκ – Μπαλομάνο Παρκ Σαγκούντ
* Οι ώρες έναρξης των αγώνων είναι ώρες Δανίας.
* Η 4η ομάδα του 4ου Ομίλου του β΄ προκριματικού γύρου θα προκύψει από τους αγώνες του 2ου Ομίλου του α΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα από τις 3 έως και τις 5 Σεπτεμβρίου στην Αγκυρα της Τουρκίας και για την πρόκριση θα παλέψουν η Τουρκική Μίλι Πιγιάνγκο, η Πορτογαλική Μαδέιρα και η Ολλανδική Βοκ του Αμστερνταμ.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

1 comment

Anonymous said...

KALI EPITYXIA STIS KORITSARES MAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!