ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου πήρε η υπόθεση της διοργάνωσης των αγώνων για τον 4ο Ομιλο του β΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, από την Ορμή Λουξ, στην Πάτρα.
Αυτό αποφασίστηκε μετά από επαφή που είχαν χθες οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, με τον γενικό διευθυντή της Ορμής Λουξ, Ανδρέα Κόγκα.
Στόχος των δύο πλευρών είναι να εξεταστούν με προσεχτικότερο και λεπτομερέστερο τρόπο όλες οι παράμετροι, προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει και να διοργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο ο προκριματικός Ομιλος του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στην Πάτρα, είτε αλλού.
Πάντως, με δήλωση της, η υπεύθυνη μάρκετινγκ της EHF θέλει τον Ομιλο στην Πάτρα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν οι σχετικές κινήσεις προς αυτόν τον σκοπό.
* Ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας έκανε την εξής δήλωση, αναφορικά με ανακοίνωση της Αντριάνα Φάκα: «Ο ελληνικός λαός λέει ότι ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεγερτηθέντα αχάριστο. Καλό καλοκαίρι. Θα τα πούμε το χειμώνα στους αγωνιστικούς χώρους».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

5 comments

Anonymous said...

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΓΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΚΑ.

Anonymous said...

OMΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΑΚΑ?

Anonymous said...

Το ανέφερε σε κάποια άλλη δήλωση? Όχι.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΦΑΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΗ ΡΟΥΜΑΝΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SPORT FM PATRAS 96.3.PERIERGO OMVS.MHΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΟΥΝ?

Anonymous said...

oti na nai