- greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑΣ ΦΑΚΑ

«Το να μιλάει ο ΑΣΕ Ορμή και ο γενικός διευθυντής της για ήθος και αχαριστία μοιάζει μάλλον με κακόγουστο αστείο. Θα περίμενε κανείς μετά και τις δηλώσεις της Καταλίνας Πέτρε -ότι ουδεμίαν σχέση έχω με την απόφαση της να φύγει από την ομάδα και εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή- ότι οι κύριοι αυτοί θα είχαν τουλάχιστον την στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσουν συγνώμη παραδεχόμενοι το λάθος τους και την απρεπή συμπεριφορά τους προς μια ακόμα αθλήτρια που πέρασε από το σωματείο τους και αγωνίστηκε σε αυτό συνεισφέροντας μάλιστα στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και δύο Κυπέλλων στα τρία χρόνια χρόνια παρουσίας, χωρίς μάλιστα να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Το τελευταίο χρόνο δε αγωνίστηκα ως η μοναδική τερματοφύλακας που μπορούσε να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κύριοι τέλος έχω να πω ότι γελάει ο κόσμος με τις ανακοινώσεις σας, μιλώντας εσείς για ήθος και αχαριστία και πιστέψτε με αυτό προκύπτει από τις συνομιλίες μου με ανθρώπους του χάντμπολ και μη, που επικοινώνησαν μαζί μου, αυτό το διάστημα, γνωρίζοντας με σαν άνθρωπο και σαν αθλήτρια έχοντας διαβάσει αυτές τις αστειότητες».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ορμής στις 25 Ιουνίου μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της Αναγέννησης Βύρωνα με την Καταλίνα Πέτρε.
Όπως έχει γνωστοποιηθεί, η Ρουμάνα αθλήτρια PETRE Katalina που αγωνιζόταν την προηγούμενη αθλητική περίοδο με τα χρώματα του Α.Σ.Ε. ΟΡΜΗ – ΛΟΥΞ Πάτρας, έδωσε τη θετική της απάντηση για την παραμονή της στο σωματείο μας για ακόμα μία χρονιά προ δύο εβδομάδων, συμφωνώντας με το Γενικό Διευθυντή Ανδρέα ΚΟΓΚΑ για τα διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία θα πραγματοποιούνταν κατά τον ερχομό της στην Ελλάδα. Παράλληλα άλλη Ρουμάνα αθλήτρια, φρόντισε να επιδείξει το ανύπαρκτο ήθος και την αχαριστία που τη διακρίνει, συκοφαντώντας την ΟΡΜΗ – ΛΟΥΞ και τον Ανδρέα ΚΟΓΚΑ προσωπικά, με τρόπο που αμφισβητούσε το εχέγγυο του Συλλόγου μας. Έπειτα, η πρώτη φερόμενη με παρόμοιο τρόπο, δίχως να ενημερώσει ή να φροντίσει να ενημερωθεί για τα ψευδή λεγόμενα της συμπατριώτισσάς της, μετέβη στη χώρα μας και στο Βύρωνα, όπου υπέγραψε συμβόλαιο με την τοπική Αναγέννηση, παρουσιάστηκε από την ομάδα και ύστερα είχε την «καλοσύνη» να ενημερώσει το Γενικό Διευθυντή της ΟΡΜΗΣ – ΛΟΥΞ. Ο Α.Σ.Ε. ΟΡΜΗ – ΛΟΥΞ δηλώνει πως καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές, την επίδειξη μηδαμινού σεβασμού και δυσανάλογης ευγνωμοσύνης με τις προσφερθείσες υπηρεσίες από το Σύλλογό μας στις εν λόγω αθλήτριες και σε κάθε περίπτωση δεν επιθυμεί να συμπεριλαμβάνει στο δυναμικό του αθλήτριες παρόμοιου φειδωλού ήθος.

11 comments

Anonymous said...

faca xaxaxa

handball said...

anwnimos 5:12--->xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Anonymous said...

ΦΑΚΑ,ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΙΝΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?

Anonymous said...

ΞΕΒΡΟΜΙΣΕ Η ΠΑΤΡΑ ΒΡΟΜΑΕΙ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ

Anonymous said...

ε τωρα εδω που τα λεμε λιγο περιεργο δεν ειναι να αλλαζει τελευταια στιγμη γνωμη;οχι οτι ειναι κακο αλλα μην προσπαθει να μας πεισει για το αντιθετο!

Anonymous said...

www.anagennisivyrona.blogspot.com
τη πορτοκαλι φανελλα.
για το 9.15

Anonymous said...

11.16
ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α1
ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Υ.Γ ΑΠ΄ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΠΑΤΡΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ,ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ

Anonymous said...

3 25 poso pio ratsistis boreis na gineis?

Anonymous said...

ΡΕ'ΣΥ 11.15 ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΖΕΧΝΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΥΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΩΡΕ?Η ΟΡΜΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΟΥΡΑ.ΕΔΩ Η ΚΑΖΑΚΗ ΕΙΠΕ ΠΟΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΜΗ,ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑΚΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ[ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ].ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!

Anonymous said...

3.17 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ .Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.