ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΑΟΥ 28-30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘA ΜΕΤΑΣΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ    
O έφορος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης τόνισε πως οριστικοποιήθηκαν οι μεταγραφές του Κόμινεκ, του Θεόδωρου Ευαγγελίδη και του Ευρυπίδη Ναουμίδη στον ΠΑΟΚ. Ακόμα έγινε και η μεταγραφή του Γιάννη Πετρίδη από τον Απόλλωνα καλαμαριάς στον ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε: «Με βάση αυτές τις μεταγραφές είμαστε σε καλό δρόμο. Περιμένουμε να πάρουμε και ένα ξένο περιφερειακό  ο οποίος θα είναι ποιοτικός και θα κάνει  τη διαφορά. Η προετοιμασία μας θα ξεκινήσει 20 Ιουλίου και από 28-30 Αυγούστου θα πάρουμε μέρος σε διεθνές τουρνουά στο Μπακάου της Ρουμανίας το οποίο διοργανώνει η ομάδα Μπακάου την οποία αντιμετωπίσαμε στην τελευταία  αγωνιστική περίοδο στην Ευρώπη. Εκεί θα συμμετέχουν η ρουμανική ομάδα Σουσεάβα που πήρε μέρος στον τελικό του Τσαλεντζ καπ, καθώς και μια ακόμα ρουμάνικη ομάδα. Ενδεχομένως θα δώσουμε κι άλλους αγώνες πριν από αυτό το τουρνουά στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για τους αγώνες με Ζαπορόζιε και Στρόβολο για τα προκριματικά των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε στα χέρια μας DVD από παιχνίδια της Ζαπορόζιε. Παρόλαυτα θα συμπληρώσουμε πληροφορίες  σχετικά με το ποιους πήρε ποιοι έφυγαν και σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα η ομάδα. Στη συνέχει θα επικεντρωθούμε στην ομάδα του Στροβόλου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στους αγώνες του Σεπτεμβρίου».

ΚΟΓΚΑΣ: «ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ-Η ΟΡΜΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ»
Ο διευθυντής της Ορμής Ανδρέας Κόγκας αναφορικά με την τελική φάση παμπαίδων παγκορασίδων στον Ατέρμονα δήλωσε: «Έχω εντυπωσιαστεί με το υψηλό επίπεδο των παμπαίδων και παγκορασίδων στον Ατέρμονα. Είδα ιδιαίτερα τη δουλειά στις παγκορασίδες από τη Βέροια από τα Γιαννιτσά την Προσοτσάνη το Νευροκόπι και αναρωτήθηκα που πάνε όλα αυτά τα ταλέντα. Έχουμε υποχρέωση να αξιοποιήσουμε όλα αυτά τα παιδιά. Στους παμπαίδες είδα δίμετρους αξιόλογους αθλητές που οφείλονται στην καλή δουλειά  των προπονητών. Ζήλεψα για αυτό που είδα. Αποφασίσαμε να δώσουμε μεγάλο βάρος στα φυτώρια της Ορμής και να αξιοποιήσουμε το έμψυχο υλικό. Αγωνιστικά η διοργάνωση ήταν πολύ καλή».

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΠ ΟΧΕ ΣΕ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΔΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ
Ο επικεφαλής τεχνικός της ανάπτυξης Τάκης Κορορός μαζίμε τους Ηλία Ζαπαρτίδη και Δημήτρη Σκάρλο σήμερα Παρασκευή θα βρίσκονται στην Πτολεμαϊδα (10.00 πμ) προκειμένου να κάνουν μετρήσεις στο καμπ που πραγματοποιεί η επίλεκτη ομάδα των παίδων,  την οποία προπονεί ο Σωκράτης Σκούφας. Το απόγευμα το τεχνικό τιμ θα βρίσκεται στη Δράμα σε επίλεκτους παμπαίδες παγκορασίδες που προπονούν οι αναπτυξιακοί προπονητές της ΕΣΧΑΜΑΘ Θεόδωρος Τογανίδης και Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης. Το Σάββατο θα γίνουν μετρήσεις σε επίλεκτους παμπάιδες και παγκοραίδες στη Θεσσαλονίκη που προπονούν οι αναπτυξιακοί Δημήτρης Μασλαρινός και Γιώργος Μπουμπάκης. Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο Τάκης Κορορός και οι συνεργάτες του θα πραγματοποιήσουν μετρήσεις στη Βέροια σε παμπάιδες και παγκορασίδες που προπονούν ο Χρήστος Τσίφας και ο Κώστας Τούτσης .

ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Η ΔΕΠ της ΟΧΕ υπενθυμίζει ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για τα Εθνικά Πρωταθλήματα (πλην της Β Γυναικών) περιόδου 2009-2010 είναι η Τρίτη 8 Ιουλίου 2009.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύονται και από τα απαραίτητα έγραφα για την έδρα του σωματείου.
Τέλος όσα σωματεία δεν έχουν ακόμα λάβει το συστημένο φάκελο με την Γενική προκήρυξη, τις καταστάσεις αθλουμένων και την εγκύκλιο μετεγγραφών παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Μητρώο της ΟΧΕ.

3 comments

Anonymous said...

ola orea ta blepete ekei sthn oxe

Anonymous said...

Gia deite edw...

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/handbol/index.html

Anonymous said...

ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ?
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ,ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟ- ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ.