ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Χθες (Τετάρτη) το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Φιλίππου Βεροίας στους τάφους του Φιλίππου στην Βεργίνα και στην συνέχεια ακολούθησε δείπνο σε κέντρο της περιοχής με την συμμετοχή όλων των παικτών.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: « ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»
Η ιδέα ανήκει στον προπονητή του Φιλίππου Θεόδωρο Παυλίδη, που εξήγησε ότι πήρε αυτήν την πρωτοβουλία «για να καταλάβουμε όλοι το μέγεθος της σημασίας της ιστορίας και της σύνδεσης του ονόματος του Φιλίππου με τον σύλλογο και παράλληλα προσγειωνόμενοι στα σημερινά να συνειδητοποιήσουμε την προσφορά και τον υψηλό πρωταθλητισμό του Φιλίππου  τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη». Ο Θεόδωρος Παυλίδης μιλώντας για τον στόχο του Φιλίππου τόνισε «Επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδος, ο πρώτος στόχος είναι σιγά σιγά να αρχίζει ο Φίλιππος να έχει τις καινούργιες επιτυχίες του και να δεθεί η ομάδα κατά τον καλύτερο τρόπο».
Σήμερα Πέμπτη σύμφωνα με τον Προγραμματισμό θα περάσουν οι παίκτες από εργομετρικό έλεγχο στην Θεσσαλονίκη. Αύριο Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνουν απογευματινές προπονήσεις. Την Κυριακή ο Φίλιππος έχει ρεπό και από Δευτέρα ο Φίλιππος θα μπει σε φουλ ρυθμό προετοιμασίας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
Ανεπίσημα η προετοιμασία του Διομήδη Άργους άρχισε προχθές αλλά επίσημα θα αρχίσει την Δευτέρα 3 Αυγούστου. Η προετοιμασία των Βριλησσίων αρχίζει στις 10 Αυγούστου με στίβο στο στάδιο Χαλανδρίου και με προπόνηση στο γήπεδο Βριλησσίων. Η προετοιμασία της ομάδας Γυναικών της Αναγέννησης Βύρωνα θα αρχίσει στις 10 Αυγούστου και μια εβδομάδα πριν από την έναρξη (20 Σεπτεμβρίου) του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, θα οργανωθεί στον Βύρωνα τουρνουά με την συμμετοχή 4 ομάδων.

ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΟΡΚΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΤΕΡΜΟΝΑ
Ανακοινώθηκε από την ΚΕΔ της ΟΧΕ ότι το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων, στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς στις 11,12 και 13 Σεπτεμβρίου. Θα διδάξει ο Ούγγρος αρχηγός διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σαντόρ Αντόρκα ο οποίος είχε διδάξει και πέρυσι.

ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ BEACH HANDBALL ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο DILOCO ‘ΔΡΑΜΑ 86’ , 1-2/8/2009
Με συμμετοχή 135 αθλητών και αθλητριών θα διοργανωθεί από τον σύλλογο Handball DILOCO ‘ΔΡΑΜΑ 1986’ μεγάλο τουρνουά Beach Handball το Σαββατοκύριακο 1 και 2/8/2009 στις ολοκαίνουργες εγκαταστάσεις του Paradiso La Playa, στην περιοχή Πετεινός της παραλίας Οφρυνίου (Τούζλα) Καβάλας με συνδιοργανωτή το μπιτς μπαρ Paradiso La Playa. Μετέχουν 18 ομάδες, 6 Γυναικών και 12 Ανδρών.

Οι ομάδες των Ανδρών είναι χωρισμένες σε 4 ομίλους.
1ος όμιλος: Βετεράνοι ‘Δράμα 86’ 1, ΠΑΟΚ-Ιωνικός, Τσαφ τσουφ.
2ος όμιλος: Βετεράνοι ‘Δράμα 86’ 2, ΑΟ Σερρών, Μικτή Δράμας.
3ος όμιλος: Παμπαίδες ‘Δράμα 86΄, Φλώρινα-Κοζάνη και Αστέρας Αλεξανδρούπολης.
4ος όμιλος: Παμπαίδες ‘Δράμα 86’ 2 , Πανσεραικός, Πολύτιμοι.

Στις Γυναίκες:
1ος όμιλος: ΑΟ Προσοτσάνη 1, Νευροκόπι 1, Τσάμπιονς.
2ος όμιλος: ΑΟ Προσοτσάνη 2, Νευροκόπι 2, Πανσεραϊκός

Οι αγώνες το Σάββατο θα αρχίσουν στις 11:00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 23:00 το βράδυ και την Κυριακή 11:30 το πρωί με 20:00 το βράδυ.
Το σύστημα είναι: Θα παίξουν 1 προς όλους σε κάθε όμιλο και οι 1οι,2οι,3οι κάθε ομίλου θα δώσουν αγώνες κατάταξης. Πριν το μεγάλο τελικό θα δώσει αγώνα επίδειξης η Εθνική Ανδρών Beach Handball με προπονητή τον Γιάννη Λαζαρίδη και θα αντιμετωπίσει την μικτή Paradiso La Playa.

ΤΟΓΑΝΙΔΗΣ: « ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΣ»
Ο Θεόδωρος Τογανίδης, συντονιστής των αγώνων δήλωσε: « Έχουμε την συμπαράσταση όλων των ΜΜΕ Καβάλας και Δράμας. Έχουμε καλέσει τα κανάλια της Καβάλας και της Δράμας να καλύψουν τους αγώνες και ακόμη έχουμε ζητήσει και από τον Antenna και το Mega να καλύψουν τους αγώνες μας. Διαιτητές θα είναι οι Ηλιάδης και Αραμπατζής και κριτής ο Κασάπης».

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: « ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball Παντελής Χατζηιωάννου μιλώντας για το μεγάλο τουρνουά beach handball στην Καβάλα τόνισε: «Είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία και κάθε ανάλογη πρωτοβουλία μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί του χρόνου θα διοργανώσουμε πολλά τουρνουά σε όλη την Ελλάδα. Ήδη έχουμε προτάσεις για του χρόνου από Πάτρα, Μυτιλήνη και Χίο. Η πρωτοβουλία του συλλόγου DILOCO ‘Δράμα 86’ αξίζει να βρει μιμητές και σε άλλες περιοχές».

13 comments

Anonymous said...

"Μπορείτε ωστόσο να κάνετε πολλά περισσότερα. Δεν είμαι από μέσα για να γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί, αλλά υποθέτω και έχω την αίσθηση πως δεν αξιοποιείτε σωστά τις δυνατότητές σας."

ΑΠΑΝΤΗΣΗ LINO CERVAR ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Anonymous said...

ti yponoei o poiitis arage!...ase re file kai i croatia xwris cervar mporei na tin eperne tin koupa...einai kai antiemporikos panathema ton,san logistis einai!...

Anonymous said...

Μπιτς χάντμπωλ παντού!

Anonymous said...

me ton Ananiadi ti exei ginei telika ekei sti Veroia ?? kserei kaneis?tha paiksei A2 telika???

Anonymous said...

an dn ton afisei i xanth tha fugei pali ekso.... egkuri pigi

Anonymous said...

TA KATΦΕΡΕ ΠΑΛΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ

Anonymous said...

4.06 μου φενεται οτι δεν ξερεις να διαβαζεις καλα.Στο κιλκις στον ατερμωνα θα γινει το σεμηναριο και οχι στην Βεροια.Απλα απο την μανια και το κομπλεξ που εχεις εναντια στην Βεροια γραφεις οτι να ναι

Anonymous said...

ftani re veriotes oloi mania sas exoun esas.entaksi exete mia istoria otan paizotan to handball me petres alla min exete tis psevdestisis oti oloi asxolounte me sas.

Anonymous said...

filaraki lathos kaneis.otan o fillipos epeze handball oi alloi pezane me petres...kai gia na xereis imoun kai palios paiktis iwnikoy.xeretismous se veroia!...

Anonymous said...

Πάλι Ατέρμονας;.. Πάλι Αντόρκα;...

Anonymous said...

Παρακολουθώ την πορεία του μπιτς χάντμπωλ εδώ και μερικά χρόνια. Έχει μια σταθερή δυναμική. Είναι αξιοπρόσεκτο τι μπορεί να κάνει το μεράκι των ανθρώπων του (παικτών, παραγόντων, διαιτητών κλπ)

Anonymous said...

gia na min exei anakoinwthei tipota apo tin Veroia , xathike ena paidi ,enas diethnis paiktis!!!! ntropi sto swmateio tis xanth!!! katestrepse ena paikti!!! elpizw na sunexizoun na kaloun ton Ananiadi stin ethniki, giati pisteuw oti tha sunexizei na douleuei me akoma perissotero peisma twra!!

Anonymous said...

Τώρα φίλε 2.19 τέρμα τα ψέμματα. Του Κοκό γυαλίζει το μάτι του στις προπονήσεις. Πολύ σύντομα θα ξαναπάρει τη φανέλα με το εθνόσημο σπίτι του.