ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

Η ΑΕΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΖΜΙΡ

Η ΑΕΚ στην κλήρωση που έγινε για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα στην Βιέννη, στο κύπελλο κυπελλούχων θα μετάσχει στον 3ο γύρο. Αντίπαλός της η τουρκική Ιζμίρ. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Αθήνα στις 14-15/10/2009 και το 2ο παιχνίδι στην Σμύρνη στις 21-22/11/2009. Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης τόνισε: «Είναι βατή η κλήρωση. Αποφύγαμε τα μεγαθήρια και πιστεύω ότι με σοβαρότητα και συνέπεια θα κατακτήσουμε την πρόκριση».

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΝΤΟΥΕ ΣΕΤΣΙΑ ΙΤΑΛΙΑΣ
Στο κύπελλο EHF ο Διομήδης Άργους στον 1ο γύρο στις 5-6/9/2009 θα αντιμετωπίσει την Καμάντουε Σέτσια Ιταλίας ενώ το 2ο παιχνίδι 12-13/9/2009 στο Άργος. Σε δήλωσή του ο μάνατζερ του Διομήδη Άργους, Ανδρέας Μούκιος, δήλωσε: «Θα αξιολογήσουμε την αντίπαλη ομάδα και θα καταστρώσουμε το πλάνο της ομάδας».

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ο Φίλιππος Βεροίας κληρώθηκε να παίξει στο Challenge Cup στον 2ο γύρο στις 9-10 και 11 /10/2009 στο 2ο γκρουπ με τις Λοκομοτίβ Βάρνα Βουλγαρίας, την Τάιμ Μπουρεβέστνικ Ουκρανίας και την Μάντσεστερ Αγγλίας. Ο προπονητής του Φιλίππου Βεροίας Θεόδωρος Παυλίδης, τόνισε: «Προτεραιότητα για την έδρα των αγώνων έχει η Ουκρανική ομάδα. Σε περίπτωση άρνησης πιστεύω ότι ο Δήμος Βέροιας που είναι πάντα κοντά μας θα θελήσει να πάρει την διοργάνωση. Στοχεύουμε στην κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο μας η οποία θα μας οδηγήσει στον επόμενο γύρο να παίξουμε με την Μενκκοβιτς Κροατίας. Αν πάρουμε την 2η θέση θα παίξουμε με την Ιστβαν Σουηδίας. Στοχεύουμε σε μία από τις δύο θέσεις και ιδίως την πρώτη».

Ο ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΣΤΟΝ 3Ο ΓΥΡΟ
Ο Θερμαϊκός θα πάρει μέρος στον 3ο γύρο του Challenge Cup οπ οποίος διεξάγεται στις 14-15/10/2009 με επαναληπτικό 21-22/11/2009 και οι αντίπαλοι του θα είναι μία εκ των 8 ομάδων που θα προκριθούν από τον 2ο γύρο σύν την Μπολόνια Ιταλίας

Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΤΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
Η Νέα Ιωνία θα αγωνιστεί στο κύπελλο κυπελλούχων Γυναικών, στις 31/10-1/11/2009 στην Νέα Ιωνία κόντρα στην Κιντυ Γουόρλντ Ολλανδίας. Το 2ο παιχνίδι θα γίνει στις 7-8/11/2009 στην Ολλανδία. Η προπονήτρια Σοφία Ναισίδου δήλωσε: «Καταρχήν θα θέλαμε ευκολότερο αντίπαλο αλλά με μελέτη του αντιπάλου και με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε σε βάρος της αντίπαλης ομάδα όπως επιτάσσει η παράδοση που έχει η Νέα Ιωνία στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια»

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΝΤΑ ΜΠΑΙΑ ΜΑΡΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
Η Αναγέννηση Άρτας στο κύπελλο EHF κληρώθηκε ν’ αγωνιστεί στο 2ο γύρο στις 3-4/10/2009 στην έδρα της Στίντα Μπάια Μάρε Ρουμανίας. Το 2ο παιχνίδι θα γίνει στις 10-11/10/2009 στην Άρτα. Ο προπονητής Σωτήρης Ντάλας τόνισε: «Θα πάρουμε πληροφορίες, θα δούμε την σημερινή δυναμικότητα της ομάδος και θα καταστρώσουμε το πλάνο της ομάδας»

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών κληρώθηκε σε όμιλο στο Challenge Cup Γυναικών όπου θα αντιμετωπίσει την Ντνεπριάνκα Κέρσον Ουκρανίας, την Ζίτο Πρίλεπ από την ΠΓΔΜ και την Άστρα Ιρλανδίας στις 2-3 και 4/10/2009. Ο προπονητής του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Γιώργος Γιουλβανίδης, τόνισε: « Η Ουκρανική ομάδα είναι η πιο δυνατή και εκείνη που θα ξεχωρίσει. Η Πρίλεπ τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα της ΠΓΔΜ μετά την Κόμενταλ. Για την Άστρα Ιρλανδίας δεν ξέρουμε τίποτε. Εμείς θα πάμε και πάλι για την απόκτηση των εμπειριών και να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια».

ΜΕ ΚΟΠΙΝΓΚΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
Στον 3ο γύρο του Challenge Cup Θα μετάσχει η ομάδα των Ελπίδων Δράμας κόντρα στην Φρις Κοπινγκεν Γερμανίας. Το πρώτη παιχνίδι θα γίνει 31/10 ή 1/11/2009 στην Γερμανία και το 2ο παιχνίδι 7 ή 8/11/2009 στην Δράμα. Ο πρόεδρος των Ελπίδων Δράμας, Δημήτρης Κασαπίδης, υπογράμμισε: «Εμείς οργανώνουμε μια καλή ομάδα και πάμε να το χτυπήσουμε το παιχνίδι»

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
Ο Πανελλήνιος ανακοίνωσε ότι απέκτησε στις μεταγραφές τους εξής παίκτες: τον Σέρβο Κλάιτς, τερματοφύλακα από τον Δούκα, τον Χάρη Γκλεζάκο τερματοφύλακα από τον Ιωνικό, τον Μάριο Τζανακάκη που επέστρεψε από την Αναγέννηση Βύρωνα. Στην θέση δεξί εξτρέμ, τον Νίκο Σαμαρά καθώς και τον Παναγιώτη Χατζηκωνσταντίνου από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Στην θέση αριστερού ίντερ τον Κουτσικόπουλου Παύλο από τον Φαίακα που έπαιζε στην ΧΑΝΘ και ανήκει στην Εθνική Νέων. Στα πίβοτ, τον Ηρακλή Δουληγέρη που επέστρεψε από τον Μινώταυρο. Ενώ επέστρεψε και πάλι στον Πανελλήνιο, ο Γιώργος Καρανικολόπουλος ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι στα Βριλήσσια.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ
Ο Φοίβος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι απέκτησε στις μεταγραφές τους εξής παίκτες: από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς τους Νίκο Τσολερίδη, Κώστα Κυλιβρίδη, Χάρη Παπαδόπουλο και Σάκη Ναουμίδη. Από τον Αμύντα Αμυνταίου τον Γιώργο Μπουρμπούλα, από τον Πανσεραικό τον Χρήστο Γκουτσουβελίδη και τον Νίκο Ασλανίδη. Έμεινε ο Γιώργος Μελεψάκης. Από τον Άρη Θεσσαλονίκης τον Χρήστο Νικολαΐδη και Νίκο Νικολαΐδη. Από την ΕΑΤΕΚ τον Κώστα Ιωαννίδη. Από τον ΠΑΟΚ τον Ζάγκα.
Ο Φοίβος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά τον προέδρο του Απόλλωνα Καλαμαριάς Απόστολο Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο του Άρη Θεσσαλονίκης Νίκο Παπαδόπουλο για την συνεργασία τους.

ΠΟΙΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
Ο Πρόεδρος της ομάδας Ελπίδες Δράμας, Δημήτρης Κασαπίδης, ανακοίνωσε τις εξής μεταγραφές: Τραπεζανλή από Φίλιππο Βεροίας, Άννα Πετριάδου, Αισέ Βελέμ, Παπαδοπούλου Ηλιάνα από Πόντιους Ξάνθης. Από την ίδια ομάδα οι Ελπίδες πήραν και τρείς Νεάνιδες. Από την Προσοτσάνη Αικατερίνη Ζάμπα και Ελένη Μαυρίδου. Από την Ολυμπιακή ακαδημία Δράμας την Σαλωνίδου. Ενώ επέστρεψε η Γιούλη Πασχαλίδου. Μέγας χορηγός των Ελπίδων θα είναι το Ράδιο Κορασίδη και η Εθνική Ασφαλιστική.

1 comment

Anonymous said...

O Mr kasapidhs pws thn phre th Trapezanlh apo ton Filippo Verias mporei kapoios na mas pei ???
Arxilamogies pali ??? eleos reeeee