"ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ –που έκανε στο GREEK HANDBALL- ο Γιώργος Βακάλης επεσήμανε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και τους στόχους του με την νέα του ομάδα:
«Είναι μια καινούργια αρχή στην καριέρα μου. Πηγαίνω σε μια ομάδα με μεγάλο όνομα και βαριά φανέλα και σίγουρα είναι μια πρόκληση να παίξω στην Κυπελλούχο Ελλάδας. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω αρκετά. Το ρόστερ είναι αρκετά καλό ώστε να μπορούν να τεθούν υψηλοί στόχοι. Ηταν μια δύσκολη απόφαση να αφήσω την Βόρεια Ελλάδα, λόγω και της πρόσφατης απώλειας του πατέρα μου, αλλά δεδομένο ότι θέλω πάντα να πρωταγωνιστώ, επέλεξα την ΑΕΚ.
Η πρόταση του Διομήδη Αργους ήταν πολύ τιμητική και τους ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον τους –ειδικότερα τους κ.κ. Ανδρέα Μούκιο και Τάσο Χειβιδόπουλο μ ε τους οποίους και μίλησα- αλλά η απόσταση ήταν ένας βασικός λόγος που την απέρριψα.
Οι διοικούντες της ΑΕΚ έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ και αυτό ήταν μέσα στα θετικά που με ώθησαν να πάρω αυτή την απόφαση. Εκτός των τριών παιδιών (Ασαρίδη, Μεγαλοοικονόμου και Καφφάτο) που τους ξέρω καλά, έχω πολύ καλές σχέσεις και με τον Ευγένιο Κουλούρη, που μεγαλώσαμε μαζί χαντμπολικά, αλλά και με τους άλλους παίκτες της ΑΕΚ έχω άριστες σχέσεις και πιστεύω ότι και με την βοήθεια τους θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα .
Επίσης γνωρίζω αρκετά καλά τον Γιάννη Αρβανίτη, τόσο από την Εθνική ανδρών, όσο και από την ομάδα του Στρατού Ξηράς, όπου είχαμε κατακτήσει μαζί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Η παρουσία του ήταν επίσης καθοριστική στην απόφαση μου».

8 comments

Anonymous said...

Απορώ πως οι Έλληνες παίκτες αφήνουν την ευκαιρία του Άργους.
Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι ο προπονητής;
Γιατί τα λεφτά εκεί είναι εγγυημένα.

Anonymous said...

File oso na nai den einai to pan mono ta lefta telika....poso parapanw nomizeis pws dinei to argos...kanena 200euro...apla einai polu makria to argos...edw paiktes apo thn a8hna den pane oi 8essalonikhs 8a pane ekei na meinoun...????

Anonymous said...

O sygkekrimenos a8lhths den mporei sthn eparxia kai eidika an den exei 8alassa synepws ti 8a ekane sto Argos???
Sthn a8hna omws leei, exei 8ewria kai ayto to exei to paidi !!!

Anonymous said...

Καλή επιτυχία στην νεα σου ομάδα Γιώργο Βακάλη!!!

Anonymous said...

DEN ΞΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ.ALLA MALON OI ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.

Anonymous said...

Εκει στο αργος παλι ο προπονητης σας φταιει?Μια χαρα ειναι ο κ. Χρηστος.Κανονιστε να τον φατε οπως τους προηγουμενους...

Anonymous said...

Δεν παρακαλάμε κανένα να έρθει στο Άργος. Όσο για το Βακάλη είναι όντως θεωρία και κριμάτσα. Το Κιλκίς η Βέροια και ο Θερμαϊκός είναι κλειστές πόρτες, ο ΠΑΟΚ δεν τον χρειάζεται, Εδεσσα και Νάουσα δεν τον πληρώνουν, οπότε μόνο εδώ ή στην Αθήνα θα μπορούσε να πάεικαι στην ΑΕΚ που πήγε να δούμε που θα παίξει δίπλα στον Παπαδόπουλο. Ίσως όταν θα θέλει ο Γιώργος να ξεκουραστεί θα μπαίνει ο Γιωργάκης.

Anonymous said...

whwwwww!!!! POLY KALO!!!!