ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: «ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: «ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»


Την επιστροφή του στον Πανελληνίο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο «GREEK HANDBALL» ο Νίκος Σαμαράς. Ο 30χρονος δεξιός εξτρέμ θα φορέσει ξανά την φανέλα των «Ολυμπιονικών» μετά από τρία χρόνια, όπου αγωνίστηκε στην Γερμανία με την Στραλζούντερ τόσο στην Α2, όσο και στην Μπουντεσλίγκα. «Χαίρομαι που επιστρέφω στην Ελλάδα. Για μένα είναι μια νέα αρχή. Εξάντλησα όλες τις πιθανότητες μέχρι και την τελευταία μέρα για να παραμείνω στην Γερμανία, αλλά από την στιγμή που καμία πρόταση δεν με ικανοποίησε, αποφάσισα να γυρίσω. Δεν λέω ότι θα είναι για πάντα, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει του χρόνου, αλλά τουλάχιστον για φέτος θα είμαι στον Πανελλήνιο», σχολίασε ο Βεροιώτης εξτρέμ, ενώ όσον αφορά την μεταγραφή του στην Ρεζίτα, αλλά και το ενδιαφέρον του Φιλίππου δήλωσε: «Όλα στράβωσαν από την στιγμή που τελευταία ώρα χάλασε η μεταγραφή μου στην Ρουμανική Ρεζίτα. Από κει και πέρα έκλεισε και η πόρτα του Φιλίππου που μου είχε κάνει καλή πρόταση, αφού πήραν τον Ντομπρόκοβιτς». Για το αν είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του η επιστροφή του στην Ελλάδα και αν χάλασαν τα σχέδια της καριέρας του: «Σίγουρα δεν μπορεί να είμαι ικανοποιημένος από το ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με το γερμανικό. Εγω όμως αυτό που ήθελα να κάνω το έκανα. Πραγματοποίησα το όνειρο μου. Επαιξα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και όπως προείπα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα τα σχέδια μου άλλαξαν, αλλά πλέον βάζω νέα σχέδια, που είναι τίτλοι με τον Πανελλήνιο. Ο Πανελλήνιος όσο τον θυμάμαι πάντα διεκδικούσε τίτλους. Επιστρέφω και είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε και στην κορυφή του πρωταθλήματος», κατέληξε ο διεθνής αθλητής, που είναι δεδομένο πως ανεβάζει με την ποιότητα του το επίπεδο του πρωταθλήματος.

8 comments

Serreos 13 said...

Kali eputxia soy euxomai Niko.Kairos einai na epistrepsoun stin Ellada oi kaloi pektes gia na anevei kai to epipedo tou ellinikou handball giati persi den nomizw na to euxaristithikan kai polloi.kali poreia na exeis.

Anonymous said...

ΑΧ ΒΡΕ ΣΑΜΑΡΑ!!!!!!
ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΙΟ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ?
CHAMPIONS LEAGUE ? EHF ? H
CHALLENGE CUP?
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ?

ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......!!!!
ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!!

Anonymous said...

Νίκο μάλλον την πατησες δεν ήθελες να πολύ καλά χρήματα που από ότι ακουγετε σου εδώ ο Φυκατας για να πας στον Φιλιππο και τώρα βαρας το κεφάλι σου. τέλος πάντων το θετικό είναι οτι ξαναγυρισες στην Ελλαδα. Ένας φιλος

Anonymous said...

Επειδη εχει πεσει πολυ νεκρα…για να δωσουμε λιγο ζωντανια..!!!

Για πείτε την γνώμη σας για ποιες είναι οι ομάδες ΦΑΒΟΡΙ για Πρωτάθλημα ή άνοδο και αντίστοιχα για παραμονή σε Α1 – Α2 – Β Εθνική.
Ποιες είναι οι 3-4 καλύτερες ομάδες σε κάθε κατηγορία και ποιες κατά την γνώμη σας θα είναι οι ομάδες έκπληξη που δεν θα τις περιμένει κάνεις σε κάθε κατηγορία πάλι…!!!

Σχολιάστε τις μεταγραφές όλων των ομάδων…
Παίζουν ρολό ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα σε κάθε κατηγορία όσον αφορά την άνοδο και την παραμονή..?????

Όποιος θέλει ας γράψει κατά την γνώμη του τους 5 καλύτερους παίκτες σε κάθε κατηγορία…!!!

Άντε γιατί έχει πέσει πολύ ησυχία…

Anonymous said...

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΡΗΠΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ......ΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ.

Anonymous said...

xerei kaneis ta roster tis A1 na mas dwsei mia idea gia to ti ginetai mexri stigmis ??

Anonymous said...

ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Anonymous said...

re magkes o samaras einai ANTRAS ..KAI oso gia to phge kai gyrise me ta idia eisithria ...arkei na sou po oti fetos se parapano apo ta misa paixnidia ths stralsou htan vasikos kai protos skorer...kai sinithos ton eixan kai man to man...RE KOROIDA an amfivallete zhthste na deite se epanalhpsh ton agona ELLADA-GALLIA sto pagkosmio ths tynhsias gia na deis ti esti SAMARAS....kai an den se peisei kai afto tote se perimenoume sthn kypselh na pareis to mathima sou apo to nouregief!!!!!A RE NIKOLA PAIXTARA...EFXARISTOUME POU GYRISES...