- greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γιώργος Κρανάκης-προπονητής ΑΣΕ Δούκα -Α1 Ανδρών: «Ευχόμαστε να είναι το νέο πρωτάθλημα πιο ποιοτικό και ανταγωνιστικό και σε αυτό πρέπει να συμβάλλουν όλοι οι συντελεστές του αθλήματος γιατί ένα δυνατό πρωτάθλημα θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου»

Νίκος Παράσχου –πρόεδρος του Θερμαϊκού -Α1 Ανδρών: «Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επιθυμούμε ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς, οι οποίο είναι επώδυνοι τόσο για τους ίδιους τους αθλητές όσο και για την ομάδα. Με τους πέντε χιαστούς που είχαμε εμείς στην ομάδα στερηθήκαμε το πρωτάθλημα»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο διευθυντής της Ορμής Ανδρέας Κόγκας αναφερόμενος στην κλήρωση για την Α1 Γυναικών τόνισε: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί. Κάποιες μπορεί να παρουσιαστούν αδύναμες. Πιστεύω πως είναι στα υπερ του Πρωταθλήματος η συμφωνία της ΟΧΕ με την ΕΡΤ για την μετάδοση του τελικού του πρωταθλήματος γυναικών και του τελικού του F4 Γυναικών. Στόχος της Ορμής είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

Γιώργος Μυλωνάς -πρόεδρος Αναγέννησης Βύρωνα: «Όσον αφορά τις ομάδες της Αθήνας είναι βατές και τις γνωρίζουμε. Το γεγονός ότι κάναμε μεταγραφές δεν σημαίνει αυτόματα ισχυροποίηση της ομάδας. Αυτό θα γίνει αφού προηγηθεί σκληρή δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Βύρωνα και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά, διότι όπως βοηθά όλες τις ομάδες έτσι ενισχύει και την ομάδα της Αναγέννησης. Η απόφαση της ομοσπονδίας, του να πραγματοποιούνται οι αγώνες γυναικών την Κυριακή, είναι σωστή. Αν και πιστεύω ότι θα ήταν καλό να γίνονται τα παιχνίδια της Α1 Ανδρών και γυναικών Σάββατο και της Α2 Ανδρών την Κυριακή».

Βασίλης Σκανδάλης- προπονητής Άρη Θεσσαλονίκης: «Πήραμε στις μεταγραφές την Ειρήνη Ντελή που διακρίθηκε στο πρωτάθλημα νεανίδων από τον Ορφέα Κατερίνης και τις Μαργαρίτα Λάμπρου και Βάγια Καρυώτη. Έμειναν οι Ντεμπελιάσκι, η Μαρία Καραντώνη και η Θάλεια Μπαντή. Ο Άρης δεν στοχεύει στην πρώτη θέση αλλά θέλει να οργανώσει μια καλή ομάδα. Πιστεύω ότι το μέτρο της Ομοσπονδίας να γίνονται οι αγώνες μόνο Κυριακή δεν θα βοηθήσει διότι το Σάββατο σε συνδυασμό με κάποιο άλλο αγώνα Ανδρών ο κόσμος θα ήταν περισσότερος καθώς και οι αθλήτριες που ασχολούνται ερασιτεχνικά με το άθλημα θα διευκολύνονταν καλύτερα με τα μαθήματα και με τις δουλειές του εάν οι αγώνες γίνονταν το Σάββατο. Σχετικά με την Εθνική, πιστεύω πως η επιλογή του Βελιμίρ Πένιοβιτς από την ΟΧΕ είναι πολύ καλή, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τις διακρίσεις του. Χρειάζεται όμως ενιαίος προγραμματισμός για όλες τις ομάδες για να ανέβει το επίπεδο της Εθνικής ομάδας»

Σωτήρης Ντάλας -προπονητής Αναγέννησης Άρτας : «Η κλήρωση για εμάς δεν ήταν η καλύτερη διότι έχουμε νωρίς τρία ντέρμπι εκτός έδρας και δεν θα έχουν αποθεραπευτεί οι Μπαλάφα και η Τσακάλου, οι οποίες είναι σε πρόγραμμα αποθεραπείας. Δοκιμάσαμε δυο παίκτριες από την ΠΓΔΜ και δυο από τη Ρουμανία. Περιμένουμε απαντήσεις. Θα πάρουμε δυο από τις τέσσερις. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας 18 Αυγούστου. Στόχος της Αναγέννησης είναι το πρωτάθλημα»

Σοφία Ναϊσίδου –προπονήτρια Ο.Φ .Νέας Ιωνίας: «Είναι βαρύ το πρόγραμμα, αλλά έχει και αυτό την ομορφιά του. Στόχος να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα, αλλά κύριος στόχος είναι να παίζουμε γρήγορο και θεαματικό χάντμπολ. Συνεργάτης μου θα είναι και πάλι ο Βαγγέλης Μαντζόπουλος».

Σωκράτης Βακάλης -προπονητής Αρίωνα Πτολεμαϊδας: «Προσμένουμε την συμμετοχή μας στην Α1 Γυναικών πολύ προσεκτικά και πολύ ταπεινά. Στόχος να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν έχουμε ολοκληρώσει την προσπάθειά μας στις μεταγραφές διότι έχουμε κάποιες απώλειες αθλητριών, λόγω σπουδών. Η κλήρωση θα αποδειχθεί εάν είναι καλή ή όχι στο τέλος»

Δημήτρης Κασαπίδης -Πρόεδρος των Ελπίδων Δράμας: «Πήραμε δυο αθλήτριες από το Νευροκόπι και δυο από την Προσοτσάνη για να μας ενισχύουν στο πρωτάθλημα Νεανίδων. Οργανώνουμε ομάδα μίνι και παγκορασίδων. Στην πρώτη ομάδα μένουν οι Σέρβες Πάβλοβιτς και Κοβάσεβιτς και η Βουλγάρα Συλβάνα Ιλίεβα. Η ομάδα θα έχει στη δύναμή της 22 αθλήτριες. Πήραμε μια αθλήτρια από το Αμύνταιο και σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσω και τις δυο κοινοτικές. Προπονητής στην πρώτη ομάδα είναι ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και στην υποδομή η Σέρβα Βέγνα Βούκονικ.

Γιάννης Γιουλβανίδης –προπονητής Μεγ. Αλεξ. Γιαννιτσών: «Η κλήρωση δεν μας ενδιαφέρει. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί . Εκτιμούμε πως το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Εμείς θα κοιτάξουμε η ομάδα να είναι έτοιμη ώστε να αντιμετωπίσει ένα μαραθώνιο διαρκείας. Ξεκινάμε προετοιμασία 10 Αυγούστου. Το να γίνονται οι αγώνες Κυριακή για εμάς είναι θετικό, διότι έχουμε παίκτριες εργαζόμενες και δεν θα μπορούσαμε να τις έχουμε στη διάθεσή μας εάν γίνονταν οι αγώνες Σάββατο»

Γεώργιος Παπαδόπουλος- Προπονητής Εθνικού Κοζάνης: «Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί . Με βάση τις μεταγραφές της Αναγέννησης Βύρωνα φαίνεται πως η ομάδα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εάν εμείς κινηθούμε στα περσινά επίπεδα και δεν βρούμε χορηγούς να ενισχύσουν την ομάδα θα κινηθούμε κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα. Μέλημά μας να αξιοποιήσουμε τα καινούργια φιντάνια της ομάδας».

4 comments

Anonymous said...

ARXISE O MARATHONIOS GIA TON MEGA ALEKSANDRO STA GIANNITSA..EPOMENOS METAGRAFIKOS STOXOS TOU GIOULVANIDI EINAI O ABEBE BIKILA APO TIN AITHIOPIA...OLO KLEGETAI ALLA STO TELOS MESA STIN PENTADA EINAI O PROPONITIS TON MARATHONODROMON...

Anonymous said...

ΜΑΣ ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ !!!!
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ Η ΟΧΕ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ !! ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΛΑΓΕΙ !!
ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!
(ο Δημήτρης απο την Δράμα παίζει ??)
ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ !!!

Anonymous said...

μπραβο στην Ν.ΙΩΝΙΑ για την επιτυχία της ξέρει να βγάζει προπονητές όλοι μαθητεύουν στην ΣΟΦΙΑ μας και μετά δεν την χρησιμοποιείται στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι καλύτερος αυτός ο ξένος που έχουμε

Anonymous said...

daskala sofia, se posous exeis ma8ei to handballaki...