- greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΡΑΣΧΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ:  «ΠΑΝΤΟΤΕ ΡΟΛΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ»
Ο προπονητής του Θερμαϊκού Παύλος Παράσχου σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του σωματείου δήλωσε: «Πήραμε από τον Αερωπό τον Κροάτη πλέϊ μέϊκερ Νταμίρ Παστούχοβιτς , ο οποίος έχει Σουηδικό διαβατήριο, πήραμε επίσης τον Δανό τερματοφύλακα Κρίστενσεν  ενώ θα πάρουμε και ένα δεξί ίντερ από το εξωτερικό. Η προετοιμασία μας θα αρχίσει στις 3 Αυγούστου και ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα. Στόχος του Θερμαϊκού είναι να παίζουμε πάντα ρόλο πρωταγωνιστικό».

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ-ΕΦΟΡΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»
Ο έφορος του Πανσερραϊκού Βασίλης Πολυχρονίδης δήλωσε: «Ξεκινάμε στις 17 Αυγούστου την προετοιμασία μας, με προπονητή τον Κώστα Τούτση. Έχουμε πάρει τον Βούλγαρο Μίλτσεφ και τον Τσότα από τον Ζαφειράκη. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα. Από τη νέα περίοδο θα αγωνιζόμαστε στο  ΔΑΚ Σερρών. Προχωρούν οι διαδικασίες  για την ανέγερση του ιδιόκτητου κλειστού γυμναστηρίου του Πανσερραϊκού , δυναμικότητας 3.500 θέσεων και θα το έχουμε στη διάθεσή μας από του χρόνου».

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ:  «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΟΡΕΙΑ»
Ο μάνατζερ των Βριλησσίων Λουκάς Οικονόμου, επισήμανε ότι ήδη τα Βριλήσσια έχουν εξασφαλίσει την μεταγραφή του Χελιώτη από τον Δικέφαλο Αστέρα Νέας Ιωνίας και του Αμανατίδη με υποσχετική από τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων. Επίσης πρόκειται να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή ενός αριστερόχειρα δεξιού ίντερ από το εξωτερικό και ενός αριστερόχειρα εξτρέμ από την Ελλάδα. Μεγάλο πλήγμα για τα Βριλήσσια ήταν ο τραυματισμός του Γιάννη Γαλάνη (σε αγώνα 5x5), ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον ένα χρόνο εκτός γηπέδων. Στόχος μας είναι η αξιοπρεπής πορεία, κάτι παραπάνω από την παραμονή του συλλόγου στην Α1. Αφού ολοκληρωθούν οι μεταγραφικοί στόχοι θα είμαστε ευχαριστημένοι για το έμψυχο δυναμικό που θα θέσουμε στη διάθεση του προπονητή μας Θεόδωρου Γκίνη».

ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥ.Π.Χ.Ε
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΣΥ.Π.Χ.Ε) απευθύνει πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις σχολές προπονητών Α΄Β΄ και Γ΄ κατηγορίας, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 30 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 6945389925  (Γιάννης Αρβανίτης) και 6974724618 (Βασίλης Σκανδάλης).

3 comments

Anonymous said...

Εγραψε παλι ο Πολυχρονιδης !!!!
Του χρόνου στο καινουργιο γηπεδο των 3.500 θεατων που θα ειναι και ιδιοκτητο !!!! Ελα ρε μεγαλε θα μας τρελανεις ολους εσυ ....
Και μια υπενθήμιση με την ευκαιρια αυτη: Ο αθλητικος δικαστης ειναι Κηφισίας 7 στους Αμπελόκηπους. Σε επομενη επικοινωνια θα σου γραψω ολους τους τροπους αφιξης εκει γιατι με τετοιες μεταγραφες που εκανες θα εισαι μονιμος ΠΕΛΑΤΗΣ !!!!

Anonymous said...

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ + ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ = ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ !!! χιχιχιχι
Κόψε κάτι ρε μεγάλε γιατί το φάγαμε όοοολο το παραμυθάκι σου.......΄΄για δες μήπως βρέχει στην Θεσσαλονίκη΄΄ ;
Εσύ νομίζεις ότι κάθε μέρα ΄΄Πασχαλιά ΄΄ θα έχουμε ε ;;;
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ.....ΕΛΕΟΣ !!!

Anonymous said...

σχολή προπονητών επιτέλους ξύπνησε ο ΣΥΠΧΕ