ΚΡΟΥΣΗ ΑΕΡΩΠΟΥ ΣΕ ΣΑΜΛΙΔΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΡΟΥΣΗ ΑΕΡΩΠΟΥ ΣΕ ΣΑΜΛΙΔΗ

Ο Αερωπός Εδεσσας είναι αποφασισμένος να καθιερωθεί αυτή τη φορά στην Α1 ανδρών και να μην κάνει τα ίδια λάθη πριν από τρία χρόνια, που κατέληξαν σε «ανσασέρ». Αυτό τουλάχιστον έχουν αποδείξει οι μέχρι στιγμής κινήσεις του, τόσο στην τεχνική ηγεσία (Νίκος Γεωργιάδης), όσο και στους παίκτες (Σλόμπονταν Μλαντένοβιτς, Γκόραν Τζούροβιτς, Σάσο Κέρσνιτς). Για να συμπληρωθεί το… παζλ του ρόστερ απομένουν ακόμα δύο σημαντικά κομμάτια, ενός ακόμα περιφερειακού και ενός δεξιού εξτρέμ. Στην περίπτωση του περιφερειακού ο παίκτης που ενδιαφέρει έντονα είναι ο Παναγιώτης Σαμλίδης και τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη πρόταση. Ο 28χρονος αθλητής πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι αναγκασμένος να αφήσει την «Ενωση» και να επιστρέψει στην Βόρειο Ελλάδα, αφού επίκειται ο διορισμός του –λόγω της 8ης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων του 1999- στον Δήμο Κατερίνης. «Δυστυχώς ο κύκλος μου στην ΑΕΚ έκλεισε νωρίς. Με τις κινήσεις που κάνει φέτος η ομάδα θα «χτυπήσει» πρωτάθλημα και σίγουρα θα ήθελα να είμαι μέλος της, αλλά δεν γίνεται, αφού ειδικά την πρώτη χρονιά δεν μπορώ να πάρω ούτε απόσπαση. Τους ενημέρωσα για την κατάσταση και ότι πρέπει να γυρίσω σπίτι μου. Θα εξετάσω τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου και αναλόγως θα πράξω», ήταν το σχόλιο του Σαμλίδη. Τώρα όσον αφορά την ΑΕΚ η αποχώρηση του Σαμλίδη δημιουργεί ένα κενό το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να το καλύψουν με τον Αλέξη Κοτελίδα. Ο 30χρονος παίκτης του Πανελληνίου φέρεται πως τα έχει βρει με την «ένωση» και το μόνο που απομένει είναι να ανοίξει την πόρτα του Πανελληνίου, μια απόφαση που σίγουρα δεν είναι εύκολη, αλλά μάλλον οι συνθήκες δεν ήταν ποτέ οι ιδανικότερες.
*Πολύ κοντά στην απόκτηση Δανού τερματοφύλακα είναι ο ΑΟΔ Θερμαϊκού, ώστε να καλύψει το κενό του Τσέχου Γιαν Κόμινεκ, που μετακόμισε στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Περαίας επίσης ψάχνει για την θέση του δεξιού ίντερ στην Ρουμάνικη αγορά.
* Τον Ηλία Γραμματικόπουλο, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΧΑΝΘ και ΠΑΟΚ έχει σαν πρώτο στόχο για την θέση του πλέι μέικερ ο Πανσερραϊκός. Επίσης για την θέση του πίβοτ εξετάζει τον Σάκη Ναουμίδη.

9 comments

Anonymous said...

KALH TYXH SAMLI.

Anonymous said...

grammatikopoylos-poy ton thimithikan ayton!

Anonymous said...

Ο ΤΟΥΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΒ !!! ΑΝ ΘΕΛΕΙ.
ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΜΑΣ.
ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

Anonymous said...

ESU APO BEROIA EISAI KAI EXEIS GIO POU 8ELEIS NA TON PAREI O TOUTSIS STIS SERRES. EINAI DUNATON ETSI 8ElETE NA PAEI MPROSTA TO HANDBALL , KAI SIGOURA PEZEI PERIFEREIAKOS....... I A1 KAI A2 8ELEI KOTSIA KAI MAGKIA DEN EINAI EFIBIKO

Anonymous said...

νεα δεδομενα ,στον συδχα ψαχνουν φορμουλα να εγγραψουν παλι τον δημοπουλο.εχει πεσει τηλεφωνο απο πολυ ψηλα και κοιτανε πως θα μαζεψουν την κατασταση.

Anonymous said...

μην ειστε εμπαθεις ρε!ο Τουτσης δεν ειναι ασχετος με το αθλημα!για να τον ζηταει κατι θα ξερει!ουτως ή αλλως το πρωταθλημα της Α2 φετος θα ειναι αρκετα πιο δυνατο απο περσι και ο καθε συλλογος χρειαζεται την περισσοτερη δυνατη ενισχυση!

Anonymous said...

ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Ο ΜΑΣΤΟΡΟΥ Η Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Η Ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ?

Anonymous said...

ton grammatikopoylo ton edioksan me tiw klotsies apth xanth molius kavatzosane toys mikroys toy filipoy

Anonymous said...

Φίλε μου όλοι θα ψαχναν για να βρουν στην Α2 εργαλείο σαν τον Γραμματικοπουλο. Για αυτό να αφησετε τα χαζα ή να ασχοληθείτε με κανέναν άλλον, γιατί εάν κάποιος αθλητής καταφέρει όσα έχει καταφέρει αυτό το παιδί θα του βγάλω το καπέλο. Και εάν δεν ξέρετε ας το μάθετε τώρα: πρωταθλητής handball με το Φιλιππο Βεροιας, 3η παγκοσμια θέση στο σχολικό το 94, βαλκανιονικης με την Εθνική handball, δεν ξέρω και εγω πόσες φορές πρωταθλητής ελλαδος στο Σκι, μέλος της Εθνικής ομάδας σκι, σίγουρα θα έχει πάρει και κανένα πρωτάθλημα στο κικ-μποξιγκ και το πιο σημαντικό ο άνθρωπος είναι γιατρός. Για αυτό στρουφακια να ασχοληθείτε με κανέναν άλλο.