ΞΑΝΑ ΣΤΟ... ΨΑΞΙΜΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΞΑΝΑ ΣΤΟ... ΨΑΞΙΜΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη μεταγραφική περίοδο για τον Νίκο Σαμαρά, αφού την τελευταία στιγμή «χάλασε» η μεταγραφή του στην Ρουμανική Ρεζίτα, κάτοχο του Τσάλεντζ Καπ. Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ μόνο με θαύμα θα μπορέσει να βρει πρόταση στην Μπουντεσλίγκα για να συνεχίσει την καριέρα του και το πιο πιθανό σενάριο είναι για έναν χρόνο να επιστέψει στην Α2 Γερμανίας, από πού έχει δύο προτάσεις. Την τελική του απόφαση θα πάρει την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς βεβαίως στο σημείο που βρισκόμαστε να αποκλείεται η επιστροφή του στην Ελλάδα, μια επιλογή, που φάνταζε η τελευταία του. Πάντως αν συμβεί αυτό θα γίνει μόνο μέσου του Πανελληνίου –την ομάδα όπου και ανήκει- αφού έτσι και αλλιώς οι «Ολυμπιονίκες» έχουν κενό σε αυτή τη θέση μετά την αποχώρηση του Μάρκο Ντομπρόκοβιτς.
*Συνεχίζεται να είναι «μουντό» το κλίμα στον Πανελλήνιο μετά την απόφαση της διοίκησης να μην δηλώσει συμμετοχή στην Ευρώπη με τις ακόλουθες φυσικά δυσάρεστες συνέπειες και κυρώσεις που θα έχει αυτό για την ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν διαδοχικές συναντήσεις του Νίκου Γραμματικού με τους παίκτες, που το μέλλον τους είναι αμφίβολο στο σύλλογο. Ενας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Ζαρλακούτης που φέρεται πως επιθυμεί να πάρει μεταγραφή σε άλλο σύλλογο με έναν χρόνο υποσχετική, παρά το γεγονός πως ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών» του είπε πως τον υπολογίζει. Ο έμπειρος αριστερός ίντερ έχει στα χέρια του τέσσερις προτάσεις από ομάδες της Α1 ανδρών, ενώ ανοικτά είναι πάντα τα «μέτωπα» με τους Μαστορογιάννη, Κοτελίδα και Ζαραβίνα.

3 comments

Anonymous said...

καλυτερα που δεν πηγε Ρουμανια-θα βλαστημαγε την ωρα και τη στιγμη!Να παει 1000 φορες Γερμανια και Α2 και με λιγοτερα λεφτα!

Anonymous said...

γιατί??

Anonymous said...

ti giati vre sy exeis meinei 2 meres sthn roymania;