- greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΑΝΤΖΟΣ: «ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ»
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Νίκος Μάντζος δήλωσε σχετικά με τους Μεσογειακούς Αγώνες και την κατάκτηση της 6ης θέσης δήλωσε : «Οι Μεσογειακοί αγώνες ήταν το επιστέγασμα 30 ημερών εποικοδομητικής προπονητικής και αγωνιστικής προσπάθειας με αρκετούς νέους αθλητές, η οποία επισφραγίστηκε από 5 φιλικούς και 7 επίσημους αγώνες. Ο στόχος της προπονητικής αγωνιστικής εκπαίδευσης για την ετοιμότητα των νέων αθλητών σε συνθήκες πίεσης σε διαδοχικούς αγώνες (5 αγώνες σε 6 ημέρες) σε συνδυασμό με τη διεκδίκηση του καλύτερου αποτελέσματος, έδωσε αυτούς τους καρπούς . Αυτοί οι αγώνες ανέδειξαν πολλά θετικά στοιχεία, αλλά και αδυναμίες. Αυτές πρέπει να αναλυθούν και με τη βοήθεια και τη συνεργασία των ελλήνων προπονητών πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Μυστικά δεν υπάρχουν. Όλα αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με ομαδικό πνεύμα υπομονή και δουλειά σε όλα τα επίπεδα».

ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΕΛΑΜΑΪΔΑΣ: «Η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»
Ο Δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης δήλωσε: «Η Πτολεμαϊδα αγκαλιάζει με την καρδιά της το χάντμπολ που γεννήθηκε στη Δυτική Μακεδονία και πάντα η Ομοσπονδία «κρούει θύρες ανοικτές» αναφορικά με διοργανώσεις και καμπ των Εθνικών ομάδων. Βρισκόμαστε στο πλευρό της ΟΧΕ γιατί αυτή η πόλη έχει ένα πρόσθετο λόγο να αγαπά το άθλημα. Έχει αναδείξει τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Χαλκίδη. Ο αθλητισμός είναι το πρώτο μέλημά μας με το χάντμπολ να κατέχει περίοπτη θέση στην πόλη μας».

ΚΑΪΔΗΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: «ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πτολεμαϊδας κ. Απόστολος Καϊδης σε δήλωσή τους αναφορικά με τα καμπ εφήβων και παίδων που πραγματοποιούνται στην Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Ευχαριστούμε την ΟΧΕ που επέλεξε την Πτολεμαϊδα για τα καμπ των εφήβων και παίδων. Η ΟΧΕ πρέπει να λογαριάζει την Πτολεμαϊδα σαν το σπίτι της. Εμείς έχουμε αναλάβει διοργανώσεις εθνικού και ευρωπαϊκού επιπέδου και θέλουμε όσοι έρχονται στην Πτολεμαϊδα να γίνονται πρέσβεις της Πτολεμαϊδας. Ο Δήμαρχος της Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης έχει δώσει στο πρόγραμμά του δυο μεγάλες προτεραιότητες, τον αθλητισμό και το περιβάλλον και είμαστε υπερήφανοι που ονομάσαμε το κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Γεώργιος Χαλκίδης τιμώντας τον εξαιρετικό αθλητή».

1 comment

Anonymous said...

ποια μυνήματα κουτς αφου οι υποδομές είναι ανύπαρκες σκέψου μόνο ότι στο πρωτάθλημα παμπαίδων το μόνο που απασχολούσε τους αναπτυξιακούς προπονητές ΄ήταν το μέτριο επίπεδο της διαιτησίας και ο κος Νικολίτσας τους ανέχεται για τις απόψεις τους