- greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Προπονητές και παράγοντες καταθέτουν την άποψή τους αναφορικά με το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.
Πέτρος Καλαϊτζής-προπονητής Αλέξανδρου Αξιούπολης: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Αλέξανδρο Αξιούπολης που στα 25 χρόνια της ιστορίας του στο χάντμπολ ανεβαίνει στην Α2 κατηγορία. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Πήραμε τον Παντελή Λιγκώνη από τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας και τον Γκόγκο Αρναούτωφ από την ΠΓΔΜ. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας για τη συμπαράστασή του με την απόδοση που θα έχουμε μετά από δουλειά. Έφορος της ομάδας θα είναι ο ΄Ακης Καπνόπουλος».

Παναγιώτης Μελετάκος-προπονητής Άρη Νικαίας: «Δεν θα αλλάξουμε φιλοσοφία. Θα κρατήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας. Η ομάδα θα είναι αμιγώς ελληνική. Θα πάρουμε 2-3 παίκτες από την Ελλάδα»

Δημήτρης Μασλαρινός-προπονητής Φοίβου Συκεών Θεσσαλονίκης: «Στόχος η τετράδα. Το σύστημα με τη δεύτερη φάση δίνει την ευκαιρία σε μια ομάδα που χει μια δυο ατυχίες να ανακάμψει. Την ευθύνη της ομάδας θα έχω μαζί με τον Γιάννη Μπιζέτα και αθλητικό διευθυντή τον Ιάκωβο Μανέ, ο οποίος ολοκλήρωσε πέρυσι την καριέρα του ως αθλητής στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Το πρωτάθλημα αναμένεται ανταγωνιστικό και ποιοτικό».

Διονύσης Στεργίου-έφορος Μινώταυρου: «Βρισκόμαστε σε φάση περισυλλογής και κινούμε τη διαδικασία για την οργάνωση του τμήματος»

Παναγιώτης Μπεκιάρης-εκ των εφόρων του τμήματος χάντμπολ Ανδρών Ποσειδώνα Λουτρακίου: «Οι στόχοι της νεοφώτιστης ομάδας στην Α2 είναι να παίξουμε καλό χάντμπολ. Προπονητής μας ο Χατζηκωνσταντίνου».

Αλέξης Παπαβασίλης-προπονητής ΧΑΝΘ: «Εύχομαι τα καλύτερα για το πρωτάθλημα χωρίς εξάρσεις και χωρίς βία».

Παναγιώτης Μεσσήνης-προπονητής Ιωνικού: «Είναι λίγο δύσκολη η αρχή του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα αυτό έχει και παγίδες. Το ρόστερ του Ιωνικού θα το ζήλευαν και ομάδες Α1 και έχω δεσμευτεί να προσέξω ιδιαίτερα του νεότερους αθλητές. Θα πάρουμε ένα ξένο αθλητή. Στόχος μας να οργανώσουμε την ομάδα με τέτοιο τρόπο ώστε σε περίπτωση ανόδου να σταθεί δυνατά στην Α1»

Κώστας Τούτσης-προπονητής Πανσερραϊκού: «Έχουμε πάρει τον Πίτσιο από τον ΠΑΟΚ τον Αργυρίου από την Αλεξανδρούπολη, τον Χρήστο Τζιώτα από τον Ζαφειράκη και τον Άγγελο Δραγκόλα της Εθνικής Νέων από το Φίλιππο. Το πρωτάθλημα της Α2 είναι καινούργιο με αυτή τη νέα του μορφή . Έχει ιδιαιτερότητες. Θα κατέβουμε τον πρώτο μήνα τρεις φορές στην Αθήνα. Στόχος είναι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να βρούμε τον τρόπο να ανταποκριθούμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο που θέλει να παίξει η ομάδα».

Γιώργος Δραγάζης –προπονητής σωματείου Παράδεισος Αμαρουσίου: «Πρώτος στόχος με δεδομένο ότι ξεκινάμε με μείον 3 βαθμούς, είναι να σωθούμε από εκεί και πέρα βλέπουμε. Επικροτώ το F4 που υπάρχει μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος».

Γιώργος Μυλωνάς-Πρόεδρος Αναγέννησης Βύρωνα: «Πήραμε τον Θεόδωρο Σταύρου από τν Δούκα το Ζήση από την Άρτα και τον τερματοφύλακα Απόστολο Αλεξανδρή από το Κορωπί. Στόχος μας η παραμονή και κάτι παραπάνω. Είμαστε μια νέα ομάδα σε μια δύσκολη κατηγορία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Οι παίκτες μας θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες».

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ
Γιώργος Μπαντής-πίβοτ Εθνικής Νέων: «Διανύουμε περίοδο προετοιμασίας με πολύ σκληρή δουλειά. Το πρωϊ κάνουμε τρέξιμο στη συνέχεια βάρη και το απόγευμα τακτικές στο γήπεδο. Όλη η ομάδα έχει φοβερή διάθεση και έχουμε πάρει το ρόλο μας πολύ σοβαρά. Είμαστε προσανατολισμένοι στον μακροπρόθεσμο στόχο μας για το Παγκόσμιο του 2011 στην Θεσσαλονίκη». Να σημειωθεί πως οι πιο πολλοί αθλητές της Εθνικής Νέων είναι γεννημένοι το 90 και το 91. Αυτό συνεπάγεται ότι η πλειοψηφία είναι είτε φοιτητές είτε παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες».

Σε ερώτηση σχετικά με το πως θα συνδυαστούν οι εκπαιδευτικές υποχρεώσεις τους με τη σκληρή δουλειά και τον υψηλό στόχο ο Γ. Μπαντής συμπλήρωσε: «Όποιος θέλει μπορεί να τα συνδυάσει. Είμαστε αποφασισμένοι».

Κώστας Τσαβδαρίδης-προπονητής Εθνικής Νέων: « Η ομάδα θα προπονείται σε πολύ τακτικά διαστήματα είτε με μονοήμερα καμπ είτε με πολυήμερα καμπ, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο. Επίσης υπάρχει στο πλάνο προγραμματισμός ώστε να πραγματοποιήσουμε φιλικά σε κάθε διακοπή του πρωταθλήματος. Εκτός του μακροπρόθεσμου στόχου μας, που είναι το παγκόσμιο του 2011, έμμεσος και κοντινός στόχος μας είναι τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων τον Απρίλιο (12-16). Επίσης θέλω να τονίσω πως στον πρωταθλητισμό δεν υπάρχουν μυστικά παρά μόνο η σκληρή δουλειά».

-- Το καμπ της Εθνικής Νέων που ξεκίνησε στις 13 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου 2009. Το καμπ συντονίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων Κώστας Τσαβδαρίδης σε συνεργασία με τον Νίκο Πέρρο.

--Στο site της ΟΧΕ στην επιλογή Δελτίο Τύπου- Φωτογραφικό αρχείο μπορείτε να βρείτε την ομαδική φωτογραφία της Εθνικής Νέων από το καμπ στον Ατέρμονα.
(Στη φωτο που θα βρείτε στο φωτογραφικό αρχείο είναι οι αθλητές: πάνω από αριστερά Τζήρας Δημήτρης, Τάτσης Νίκος, Συγγάρης Θανάσης, Νικολαϊδης Παναγιώτης, Χελιώτης Γιώργος, Κανδύλας Πέτρος, Κουτσικόπουλος Πάυλος, Μπαντής Γιώργος, Κουρουμλίδης Σάββας, Οικονόμου Μάρκος, Παπαδιονυσίου Αναστάσιος, Δελημήτρης Γιάννης
Κάτω από αριστερά: Λοϊζος Νίκος, Αρβανιτίδης Παντελής, Δραγγόλας Άγγελος, Κωστακίδης Παντελής, Μέτσης Αντώνης, Ιωαννίδης Λευτέρης, Στούμπης Παναγιώτης, Κοκτσίδης Θανάσης, Τσαβδαρής Δημήτρης.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Η προθεσμία για την κατάθεση στο μητρώο της ΟΧΕ των ελεύθερων μεταγραφών- υποσχετικών μεταγραφών- μεταγραφών άνευ συγκατάθεσης - καθώς και των μεταγραφών Ελλήνων που επιστρέφουν από το εξωτερικό, λήγει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΠΧΕ
Από τον ΣΥΠΧΕ ανακοινώθηκε πως οι υποψήφιοι σπουδαστές των σχολών προπονητικής, Α Β Γ κατηγοριών, θα πρέπει να στείλουν γραπτώς τις αιτήσεις τους στο φαξ: 210-2516659 μέχρι την Τετάρτη 22 Ιουλίου. Οι υποψήφιοι σπουδαστές των σχολών πάνω από την κατηγορία Γ θα πρέπει να αναγράψουν τον λόγο για τον οποίο επιθυμούν να φοιτήσουν σε μια από τις δυο πρώτες κατηγορίες.
Έναρξη μαθημάτων 30 Αυγούστου.
**(παρακαλούμε τους ρεπόρτερς του χάντμπολ να το δημοσιεύσουν προκειμένου να συμβάλλουν στη διαδικασία)

ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΧΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
H κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ανδρών Γυναικών θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2009 στα γραφεία της ΟΧΕ μαζί με τις κληρώσεις της Α2 Γυναικών και της Β Ανδρών.
Η Α΄ φάση του Κυπέλλου Ανδρών θα διεξαχθεί σε δυο γύρους 26-27 Σεπτεμβρίου και 3-4 Οκτωβρίου.

Στις γυναίκες η Α΄ φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί σε ένα γύρο, στις 3-4 Οκτωβρίου

Στο επίσημο site της ΟΧΕ www.handball.org.gr, στην επιλογή Διοργανώσεις-Προκηρύξεις μπορείτε να βρείτε την Προκήρυξη του Κυπέλλου.

22 comments

Sifnos said...

favori gia tin 1 tetrada

Iwnikos
Panserraikos
koropi
xanth

favori gia B

Minwtauros
Kalamaria
Aris
Aksioupoli

to prwtathlima ektos apo final fore tha exei kai final out?

Anonymous said...

Για όσους βιάζεστε, μην ξεχνάτε ότι ο Άρης Νίκαιας έχει καλό προπονητή. Και αυτό μετράει στην κατηγορία αυτή. Αυτό αποδείχθηκε φέτος που ενώ τον είχαν ξεγραμμένο, κατάφερε τελικά να μείνει στην κατηγορία κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στο Β γύρο. Το πρωτάθλημα δεν έχει play out. Πάντως μπράβο στην ΟΧΕ και στον Μπάμπη Πιλαφά που έδωσαν ενδιαφέρον και σε αυτό το πρωτάθλημα ύστερα από αυτό της Α1.

Anonymous said...

ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ.

Anonymous said...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΩΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ

Anonymous said...

siga re ekei stis serres prosekste na min pesete apo to alogo.kai persi ta idia mas legate.alla entaksi fetos exete ton toutsi kati einai kai ayto... mipos efere kai kanena frogko apo tin veria mazi tou giati to pigadi stis serres lene oti sterepse...kai xoris nero kai fagito to alogo den vgeni proto...prepi na to katalavate fetos ETSIIIII!!!!?????????? KIRIAKOOOO KAI PSILEEEE????? kali sezon se olous

Anonymous said...

gia ton filo 11.28 an itan toso kalos tha ekane kariera k stin a1 as laboume ypopsin oti exei kai ton tamia tis oxe k auta sto ellada metroyn pio poli apo ena kalo proponiti.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟΝ 2.36 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΠΡΩΧΤΗΚΕ Ο ΑΡΗΣ ΣΕ ΠΙΟ ΑΓΩΝΑ ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Ο ΜΕΛΕΤΑΚΟΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ. ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΤΑ ΚΟΛΗΤΙΛΙΚΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑΕΙ

Anonymous said...

ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ

Anonymous said...

Φίλε 2:36 εξαρτάται τι εννοείς καριέρα. Ο Τάκης Μελετάκος όταν δούλευε στην Α1, έσωνε άνετα τα σωματεία που αναλάμβανε και μάλιστα σχετικά άνετα. Άρης Νικαίας, Κορωπί, Ιωνικός. Απλώς δεν έτυχε να δουλέψει σε μεγαλύτερη ομάδα, γιατί είναι πάει με το σταυρό στο χέρι. Στην Α2 είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής. Αυτό για τον ταμία είναι κακία και φαίνεται ότι δεν τον ξέρεις.

Anonymous said...

A1 protathlima o Fillipos i o Paok
tha pesoun ta Vrilisia k ta Xania

A2 tha anevei to Koropi i serres
tha pesei o Paradeisos

B ethniki tha anevei Arta Nea ionia i Pigasos.
tha pesei Panionios

ekplixeis....A1 Doukas, A2 Loytraki B Pigasos

Anonymous said...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ...ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΗΡΑΤΕ ? (δεν έχετε καταλάβει την δυσκολία του πρωταθλήματος της Α2). ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ... 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ... ΚΑΙ ??? ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ...ΣΟΡΡΥ ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...ΑΛΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ...ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΟΥΤΣΟΙ , ΣΤΡΑΒΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ...ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ...

Anonymous said...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ .. ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΙ?? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ Α2 ....40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ?? ΑΛΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ....ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ,ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ...
gia kanena topiko ..kalos einai

Anonymous said...

Ο Αρης δεν έχει βοηθηθεί ποτέ.Ο ταμίας που λέτε δεν έχει καμία σχέση μαζεύτηκαν όλοι και απέκτησαν γνώμη.Ο Μελετάκος δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.Το σίγουρο είναι ότι στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι αδιάφορος αφού δεν θα παλέψει για την άνοδο και για την Β εθνική καλαμαριά,παράδεισος,Μινώταυρος είναι τα φαβορί για να πέσουν.Το κακό είναι ότι δεν θα προσφέρει θέαμα (κάτι κακό για το handball για όλες τις ομάδες ισχύει) γιατί ο Γλουσίδης έφυγε για ομάδα της Α1 ο οποίος ήταν ο μόνος παίκτης με ποιότητα στην ομάδα της Νίκαιας.απλά σαν κορμός που είπε ο Μελετάκος παρέμειναν τα "κάτι κουρασμένα παλικάρια" απο ηλικίες (30)άντα και πάνω

Anonymous said...

i megaluteri fouska einai oi serres apo ti lene to xreos tous exei xeperasei ta 150000 xilides euro se promi8eutes se a8lites kai se polous akomi pou exoun sxesi me tin omada mexri kai o kameraman topikou kanaliou exei na pernei ola ta xrostoumena tou etous ......

Anonymous said...

φιλε 11.05 ποιοι ειναι οι τριαντα και ανω στον ΑΡΗ γιατι εγω προσωπικα γνωριζω 2 μονο. Αν θες απαντάς

Anonymous said...

me to argos ti ginetai ? tha ta xosoun pali h kourastikan ??

Anonymous said...

file 11.05 o ARIS ap' oso xero exei 2 paiktes pano apo 30. An gnorizeis perissoterous se parakalo na apantiseis

Anonymous said...

Δεν γνωρίζω ονόματα απλά σε αγώνα τους είχα δει.καιρός δεν είναι να έρθει νέο αίμα.δεν πάει μόνο για τον Άρη Νικαίας αλλά για όλες τις ομάδες.πέρσι χαιρόμουν να βλέπω την ομάδα του Βύρωνα.δώστε τόπο στα νιάτα.

Anonymous said...

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΡΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΚΑ Ο ΨΗΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Anonymous said...

ti ginete sto kilkis re paidia ?

Anonymous said...

Sifnos είπε...
favori gia tin 1 tetrada

Iwnikos
Panserraikos
koropi
xanth


Ε! οχι και το ΚΟΡΩΠΙ φαβορι για ανοδο
Με ποια λογικη βγαινουν αυτα τα προγνωστικα
Ας ξεκινησει το πρωταθλημα να δουμε την δυναμικοτητα των ομαδων και...βλεπουμε.

Anonymous said...

tetrava filoi mou tha einai

IONIKOS
FOIVOS
PANSERRAIKOS
VIRONAS