Ηχηρό... μπαμ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ηχηρό... μπαμ


Ο Σλόμπονταν Μλαντένοβιτς υπέγραψε στον Αερωπο Εδεσσας

Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού πραγματοποίησε ο νεοφώτιστος στην Α1 ανδρών Αερωπός Εδεσσας, φανερώνοντας παράλληλα τις προθέσεις του. Ο Σλόμπονταν Μλαντένοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, αποτελώντας το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για την νέα περίοδο. Ο «Μπίμπα» όπως είναι το παρατσούκλι του συγκαταλέγεται στους κορυφαίους πίβοτ της κατηγορίας, ενώ ψηφίστηκε στην καλύτερη επτάδα του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε. Συνδυάζει και ουσία -αφού φημίζεται για την εκτελεστική του δεινότητα (519 γκολ σε 105 ματς πρωταθλήματος)- αλλά και ένα δυνατό «κράχτη», που σίγουρα θα βοηθήσει επικοινωνιακά τον Αερωπό. Αυτή θα είναι η τέταρτη ομάδα που αλλάζει ο Μλαντένοβιτς στην 5η του χρονιά στην Ελλάδα, αφού προηγήθηκε ο ΓΑΣ Κιλκίς (2005-2007), ο ΠΑΟΚ (2007-2008) και πέρσι ο Διομήδης Αργους. Ο 34χρονος πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους ξένους που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και σίγουρα ισχυροποιεί τον Αερωπό, που κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο την θέση του πίβοτ. Απο κει και πέρα το θέμα του προπονητή Νίκου Γεωργιάδη αναμένεται να τελειώσει θετικά -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και δεν αποκλείεται σήμερα- αύριο να πέσουν και οι υπογραφές. Επίσης στα μεταγραφικά η ομάδα πλέον επικεντρώνεται στην απόκτηση δεξιού ίντερ με δύο ονόματα κοινοτικών που έπαιξαν πέρσι στην Ελλάδα να ακούγονται έντονα, αλλά και ενός Σέρβου, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει αγωνιστεί με επιτυχία κατά το παρελθόν στην χώρα μας.

«Ηρθα λόγω Γεωργιάδη»
O Σλόμπονταν Μλαντένοβιτς λίγο μετά την συμφωνία μίλησε στην «SportDay» για την νέα του ομίλου: «Είμαι ευχαριστημένος για την νέα μου ομάδα. Η απόφαση μου πάρθηκε διότι ο Αερωπός έχει στόχους και όραμα και πολύ καλό υλικό με νέα παιδιά που έχουν κίνητρα. Το πιο σημαντικό όμως στην απόφαση μου είναι η παρουσία του προπονητή. Με τον Νίκο Γεωργιάδη έχω συνεργαστεί δύο εξαιρετικές σεζόν στο Κιλκίς και ξέρω την δουλειά του. Πιστεύω ότι είναι ένα καλό βήμα για να φτιάξει μια καλή ομάδα», όσο για το αν σκέφτεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ελλάδα, μιας και είναι ήδη 34, τόνισε: «Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν έχω προβλήματα τραυματισμών και πιστεύω πως αν όλα πάνε καλά θα μπορέσω να παίξω δύο χρόνια ακόμα ποιοτικού χάντμπολ. Η Ελλάδα μου αρέσει πολύ, έχω προσαρμοστεί και περνάω καλά».

9 comments

Anonymous said...

exei gyrisei oli tin ellada o sygekrimenos misthoforos(poly kalos paiktis vevaia)-prepei na kanei kalo kompodema!

Anonymous said...

Πολύ καλή μεταφραφή.
Από τα καλύτερα πίβοτ.

Anonymous said...

k kala kanei epaggelmatias einai amesws esu na krakseis.
pes enan kalutero pivot fetos

Anonymous said...

το θεμα ειναι τι θα κανει μολις ο προεδρος θα αρχισει να μην πληρωνει και να στελνει την ομαδα με το τρενο στην αθηνα οπως το εκανε οταν ηταν α1.τελικα ειναι μεγαλος πιστολας

Anonymous said...

8.26-maragos san pivot mono

Anonymous said...

8.26 & 6:52

Ποιος Μαραγκος και ποιος Μπλαντενοβιτς
το καλύτερο πιβοτ με διαφορα πέρσι και τα επόμενα χρόνια Νίκος Τζούφρας

Anonymous said...

πολυ βελτιωμενος σιγουρα φιλε μου απο τη Βεροια αλλα εχει ακομα πολυ δρομο μπροστα του μεχρι να φτασει στο επιπεδο τοθ Μπιμπα. Οσο για τον Μαραγκο ειναι ενας αξιοπρεπης πιβοτ για Α1 αν κ δν με καλυπτει το στυλ παιχνιδιου του κ το σωματοτυπό του γενικοτερα για αθλητη Α1 χαντμπολ.

περιμενω σχολια εμπεριστατομενα

Anonymous said...

polu kalos paikths kai daskalos gia tous neous paiktes.

Anonymous said...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ . ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ?