Πήρε Μπερνάντ Μάνταριτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε Μπερνάντ Μάνταριτς

Ο ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΤΗΣ ΨΥΛΑΚΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στων Κύδωνα Χανίων, πως φαίνεται πως πλέον βρίσκει τον δρόμο του. Την προεδρεία του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου ανέλαβε ένα σεβαστό και ταυτόχρονο πολύ ισχυρό όνομα των Χανίων με εμπειρία στα διοικητικά (στο πόλο του ΝΟΧ και στο ποδόσφαιρο του ΑΟΧ) ο δικηγόρος Νότης Ψυλάκης, ο οποίος είναι διατεθειμένος να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για πρώτη φορά στην Α1 ανδρών. Ηδη μάλιστα η ομάδα της Κρήτης, προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφή. Πρόκειται για τον 24χρονο (1,80 μ.) πλέι μέικερ Μπερντάντ Μάνταριτς, οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Γκόρατζντε. Ο Βόσνιος έχει πολύ καλά στοιχεία και μπορεί να μην είναι εκτελεστικός, αλλά είναι γρήγορος, μαχητικός και με καλή πάσα. Μάλιστα είχε ξεχωρίσει στον αγώνα που έπαιξε η ομάδα του κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας -νίκησε 32-26- για τον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ στην Ιταλία τον περασμένο Οκτώμβρη, σκοράροντας και δύο φορές. Επίσης ο Κύδωνας απέκτησε τον 21χρονο αριστερό εξτρέμ Κάρολο Γερουλάνο, που στο παρελθόν έπαιξε σε Πανελλήνιο και Ηλυσιακό, ενώ δείγμα της διοικητικής αλλαγής είναι και η πρόσληψη του γυμναστή Λεωνίδα Παπαδάκη ειδικού στη φυσική κατάσταση.

5 comments

Anonymous said...

O Karolow Geroulanos...den epaixe mono se Panellinio k Ilisiako opos grafete stin anakoinosi i sto site...
epaixe kai ston PIGASO KYPSELIS kai malista gia 3 xronia, 2 prin paei ston ilisiako kai epaixe kai fetos....opote einai akomso na leste gia Ilisiako k Panelinio...{mono }!!!
Ilisiako k Panellinio distixos gia ton paikti...itan alla den epaixe (mono sta efivika), ston Pigaso pire paixnidia sta podia tou.
Opos kai na exei einai poly kalo paidi kai tou euxomaste kali epityxia..!!!

Anonymous said...

anekdoto:
giati ama paei o agios petros se diki tha tin xasei sigoyra?
apantisi:
giati den yparxei dikigoros ston paradeiso gia na ton yperaspistei!:):)

Anonymous said...

ti???? poios einai autos o mantarits?

spoudaia metagrafi ta xania, kali sinexeia, oso gia to geroulano.... asxoliasto

Anonymous said...

Euxomai oti kalytero ston Kydona gia tin nea xronia me tis filotimes prospathies pou kanei stin megali katigoria.

Anonymous said...

Αζούπητος είπατε;