ΜΥΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΥΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Σημιτζής και Χατζηαγαπίου για Λογδανίδου

Στην Κύπρο θα επιστρέψει τελικά μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ο Γιώργος Παπακυπριανού. Ο MVP του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών είχε στα χέρια του μια μυθική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση του Φιλίππου, η οποία τον προβλημάτισε ιδιαίτερα, αλλά τελικά πήγε στο Κολέγιο Κύπρου. Αυτό συνέβη κυρίως για επαγγελματικούς λόγους -δεδομένου πως οι δύο προτάσεις οικονομικά ήταν ίδιες- αφού εκτός του χάντμπολ στην Κύπρο θα έχει την ευκαιρία να σπουδάσει για δάσκαλος εξασφαλίζοντας το μέλλον του. Οι Βεροιώτες πάντως με το δυναμικό τους μπάσιμο απέδειξαν πως φέτος είναι διατεθειμένοι να φτιάξουν μια πολύ ισχυρή ομάδα, αποκτώντας πρωτοκλασάτους παίκτες της Α1 ανδρών. Παράλληλα όμως σκέφτονται και το μέλλον, αφού έχουν βάλει στο στόχαστρο τους νεαρούς Σημιτζή και Χατζηαγαπίου του Αρη Θεσσαλονίκης. Μάλιστα το επικρατέστερο σενάριο -που εμπλέκει και τις γυναικεία τμήματα των συλλόγων- είναι να γίνει «τράμπα» με αντάλλαγμα την διεθνή πλέι μέικερ Μάρθα Λογδανίδου.

7 comments

Anonymous said...

παπακυπριανου!!σιμιτζης χατζηαγαπιου!μπραβο τεο που βλεπεις μακρια..επιτελους νεο αιμα

Anonymous said...

Απο ότι φαινεται εχει μπει γερα ο Φύκατας!! Επιτέλους

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΒΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ Χ/Μ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΣΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΣΕΝΑ.Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Χ.Ν.

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ προεδρε σκιστους!!!

Anonymous said...

Ο Φυκατας παντα ελεγε οτι ετσι και βρει εστω μικρη βοηθεια η απο τον δημο Βεροιας η απο νομαρχια η απο καποιους χορηγους και δεν τα βαζει καθε χρονο απο το παντελονι του και μονο,τοτε ο Φιλιππος θα κανει θαυματα.Μαλον κατι θα του εταξαν και επειδη ο Τακης απο οτι ξερω εχει διαφημηστικη εταιρια και τον εχει ο Φυκατας πολυ κοντα του μαλον κατι θα του βρηκε.

Anonymous said...

poios simitzis re????? imarton!!!!!

Anonymous said...

Τελικα τον πηρε τον Παπακυπριανου?Εμαθα οτι ο Κυπριος εκλεισε στην πατριδα του λογω σπουδων...