ΠΗΡΕ ΒΟΥΚΑΝΤΙΝΟΒΙΤΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΗΡΕ ΒΟΥΚΑΝΤΙΝΟΒΙΤΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ


Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου αριστερού ιντερ Ivan Vukadinovic. O εικοσιπεντάχρονος ύψους 1.98m υπέγραψε σήμερα Τρίτη στην πόλη Βράνιε της Σερβίας συμβόλαιο 2 ετών με τον Φίλιππο Βέροιας. Παρόν από την πλευρά του συλλόγου εδωσε ο προπονητής της ομάδας Θεόδωρος Παυλίδης ο οποίος ταξίδεψε αυθημερών για την Σερβία, αφού οι διαβουλεύσεις για της λεπτομέριες του συμβολαίου με τον μανατζερ του αθλητή ολοκληρώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα. Ο Vukadinovic φέτος αγωνιζόνταν στο Μαυροβούνιο με τα χρώματα της Berane, ενώ στο παρεθλόν αγωνίστικε στη Vardar Σκοπίων μαζί με τον δεξι εξτρέμ του Φίλιππου Marko Dobrkovic. Ο αθλητής αναμένετε να έρθει στη Βέροια στην έναρξη της προετοιμασίας στις 25 Ιουλίου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ SPORTDAY
Εκανε το μεγάλο «μπαμ»

Σε μια σπουδαία μεταγραφή, την κορυφαία μέχρι στιγμής για ελληνική ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο προχώρησε ο Φίλιππος. Η ομάδα της Βέροιας πήρε την υπογραφή του 25χρονου αριστερού ίντερ Ιβάν Βουκαντίνοβιτς. Επιβλητικός με ύψος 1,98 μ. ο γεννημένος στο Αραντζέλοβατς Σέρβος αγωνιζόταν πέρσι στην Μούσκι Μπέρανε του Μαυροβουνίου (πέτυχε 12 γκολ σε δύο ματς στο EHF) στην οποία πήγε πέρσι με 50.000 Ευρώ (!) το χρόνο από την Βαρντάρ Σκοπίων του Βούγιοβιτς. Στην πρωταθλήτρια της ΠΓΔΜ αγωνίστηκε δύο χρόνια (2006-2008) και μάλιστα ήταν από τα βασικά στελέχη της στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου σημείωσε 12 γκολ, ενώ είχε και 7 δίλεπτες αποβολές στα έξι ματς του ομίλου. Την μεταγραφή ολοκλήρωσε ο τεχνικός της ομάδας Τεό Παυλίδης, που μετέβη χθες αυτοπροσώπως στην Σερβία.

25 comments

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΦΥΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΒΑΣΙΛΗΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ PEPE KAI TON SASA.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ FORTZA FILIPPARA !!!!

Anonymous said...

Παντως οι πληροφοριες απο την Σερβια κ το Μαυροβουνιο και απο τα Σκοπια λενε οτι προκειτε για πολυ καλο παιχτη και μαλιστα σε πολυ καλη ηλικια 25 χρονων.Μπραβο στον Φιλιππο και μακαρι να του βγει παιχταρας

Anonymous said...

Πολυ καλος παικτης ετσι λενε ολες οι πληροφοριες.
Συγχαρητήρια στον Γ.Φύκατα που για ακόμη μια φορα αποδεικνύει πως η Βέροια αγαπάει το αθλημα.

Anonymous said...

Έκανε το μπαμ! Για οποίους σίγουρα δεν γνωρίζουν το παλικάρι εινει βουνό στην άμυνα και στην επίθεση. Μπραβο

Anonymous said...

Αν ειναι αυτος που επαιζε στην βαρνταρ πριν 2 χρονια ειναι παιχταρας.Απορω πως ηρθε στην Ελλαδα σε τετοια ηλικια.

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ

Anonymous said...

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΒΟΥΚΑΝΤΙΝΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ , ΒΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΤΗ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Anonymous said...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ.ΑΝ Ο ΡΙΓΑΝΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!!

Anonymous said...

ΤΟΝ ΡΙΓΑΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ......ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ Ο ΜΑΝΤΖΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΡΙΓΑΝΑ .....ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ.....ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ....

Anonymous said...

ενα καλο δεξι ιντερ να παρει ο Φιλιππος μονο αυτο θελει.!
εχει το καλυτερο υλικο ,,,,νοοτροπια πρεπει να αλλαξει η ομαδα γιατι εχουν καλομαθει καθε πρωτη του μηνα να πηγαινουν για εισπραξη στην τραπεζα. Ναι πανε για εισπραξη, αλλα να δουλεψουν πολυ περισσοτερο και να αφησουν τα μεγαλα λογια ,,,,και ειδικα αυτοι που εμειναν στην ομαδα για να δοσουν το παραδειγμα στους μικρους.
και μιας και εγινε κουβεντα πιο πανω για τον ΤΖΟ αυτος αλλαξε συνηθειες και επαιξε χανμπωλλαρα στην Γερμανια.
το οφειλουν οι παικτες του φιλιππου οχι μονο στον εαυτο τους αλλα και στους παληους συναθλητες τους .
ετσι θα το χαρει και ο φυκατας και ο αλεξιαδης και τα αλλα παιδια της διοικησης.
Teo αλλαξε τους νοοτροπια και οσοι δεν μπορουν ,,,,,,τοπο στα πιτσιρικια και δοξα τον θεο εχεις πολλα και μεγαλα ταλεντα.

Anonymous said...

για τα πιτσιρίκια του παιδικού μιλάτε υποθέτω,γιατί του εφηβικού........τους φεύγουν

Anonymous said...

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΡΙΓΑΝΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΕΝΩ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΕΙΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Anonymous said...

Στο καλό και να μας γράφουν.

Anonymous said...

Φίλε μου ότι και να λες η ιστορία δικαίωσε τον Ριγανα και όχι τον Φιλιππο εώς τώρα οσον αφορά τις επιτυχιες των τελευταίων ετών. Αλλά μάλλον βάλανε μυαλό από ότι φαίνεται στη Βεροια και θα του γυρίσει μπουμεραγκ του Ριγανα.

Anonymous said...

Aς παει στον ΠΑΟΚ ο Ριγανας που τα πραγματα ειναι εντελως απροσωπα και εχει ρισκο γιατι οπως ευκολα μπορει να απογειωθει τοσο ευκολα μπορει και να διαλυθει και αυτο εχει συμβει και σε αλλα τμηματα οπως το μπασκετ που παρα τα πολλα εσοδα και παρα την τεραστια ιστορια με πρωταθληματα και με ευρωπαικους τιτλους ειναι στα προθυρα της διαλυσης,οποτε βλεπω του χρονου παλι να ψαχνεται ο Ριγανας αλλα τοτε θα εχει οριστικα και αμετακλητα κλεισει η πορτα του Φιλιππου γι αυτον.

Anonymous said...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΡΙΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ

Anonymous said...

Γιωργο Φυκατα δεν αξιζει τον κοπο να χωνεις τοσα χρηματα στον Φιλιππο και να προσπαθεις μονος σου να σωσεις το Ελληνικο χαντμπολ και να μην εχεις την παραμικρη βοηθεια απο κανεναν ουτε σε θεματα χορηγειων ουτε στα εισητηρια ουτε απο βουλευτες ουτε απο δημαρχους ουτε απο νομαρχες ουτε απο ομοσπονδιες ουτε απο παλαιμαχους.Σ ευχαριστουμε για οτι εκανες αλλα κοιτα λιγο και τον εαυτο σου γιατι παλι πολλα λεφτα θα βαλεις και παλι θα ακουσεις διαφορες υποσχεσεις οτι θα σε βοηθησουν και παλι μονος σου θα μεινης στο τελος.Και παλι θα βρεθει καποιος ΚΟΡΡΕΣ η καποιος ΜΙΓΚΑΣ και παλι θα φας πικρα.Κανε πισω. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.

Anonymous said...

Paidia den xerete ti paixtara pire o Filippos. Bravo tetoies metagrafes na ginontai sto Elliniko handball

Anonymous said...

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Ε Σ
Οι αθλητες των ενοπλων δυναμεων κ σωματων ασφαλειας θελουν να ευχαριστησουν τους ανθρωπους του εντυπου τυπου που ασχολουνται με την προβολη του αθληματος, ειναι τιμη για το αθλημα που υπαρχουν αυτοι οι εργατες κ προσφεραν ενημερωση για το πρωταθλημα που διεξηχθη, σας ευχαριστουμε που καλυψατε τις προσπαθειες μας, ελπιζουμε κ τα επομενα χρονια να ειστε τοσο κοντα.

Anonymous said...

mprabo sto filippo gia ton paikti pou phre na parei kai kana duo koinotikous na parei kai ton rigana na kratisei ton boutsa kata ta alla mitropoli tou xantmpwl paradeigmatistite ligo apo tin istoria kai kante omada mono me beroiwtes mono.alla mallon twra sti mitropoli den eulogoun ta paidia tous alla ta trwne

Anonymous said...

πολυ χολη βγαζεις χωρις να γνωριζεις η κανεις πως δεν γνωριζεις.
στον φιλιππο κανεις δεν τρωει τα παιδια του.......ακομη και ο ιδιος προσωπικα ο προεδρος μιλησε με ταλαντουχο εφηβο για την ευκαιρια που του εδοσε ο παυλιδης αλλα οι πιτσιρικαδες ειναι παιδακια της μαμας και ασχολουνται με τα μορια και τις σχολες που τους λενε οι μαμαδες τους.......κριμα γιατι δεν θα παιξουν ποτε χαντμπωλ.
περασαν απειρα παιδια απο τις ηλικιακες εθνικες ομαδες στο παρελθον και σημερα βρισκονται εκτος αθληματος......επιλογες ειναι αυτες .....χαντμπωλ η σχολες.......ας διαλεξουν......

Anonymous said...

an den eisai goneas dikaiologise an eisai kai milas etsi eisai nuxtomenos egw milisa gia pws o filippos ekane ti megali omada ti dekaetia tou 90 mono me beriwtes kai enan thess(apostolidi)kai sarwse ta panta ellada kai diakrithike stin eyrwpi alla tote uphrxe basi athlitwn twra?kathe xrono pane gia to prwtathlima kai ektos tetrados gia 2 xr se ena metrio prwtathlima sunexiste na xwnete tzampa xrimata alla mathate kai seis twra sta psalidia kai sta pistolia

Anonymous said...

βασικα δεν ειμαι γονεας αλλα ουτε και βαθηα νυκτωμενος !!!
η ομαδα στις αρχες της 10ετιας του 90 ειχε τελειως διαφορετικες συνθηκες με τις σημερινες , πραγματι η ομαδα ειχε πολλους και καλους αθλητες στα τμηματα αναπτυξης και ο Μαντζος προσπάθησε για ολους αλλα τον *εφαγαν* οι γνωστοι τυποι με αποτελεσμα να βουλιαξει αυτη η ομαδα στα τελη της ιδιας 10ετιας οχι με ευθυνη του τοτε προεδρου Ν. ουσουλζόγλου αλλα απο κατι κομητες που ηθελαν να βολευτουν τοτε.......και ξερεις πολυ καλα ποιους εννοω(γιατι σε καταλαβα ποιος εισαι).
Σου θυμιζω οτι ουτε πιστολια ουτε ψαλιδια γινονται στην ομαδα και καλα θα κανεις να λες αληθειες γιατι δεν θελει πολυ ο *μικρός* να στα πει στα ισια.!!!!
οι μικροί της ομαδας νοιαζονται μονο για ποια σχολη θα πανε και πως θα φτιαξουν το μαλλι τους.....σε αντιθεση με τους αλλους πιτσιρικαδες που ακομη και σημερα ειναι στο ΕΑΚ και τρεχουν συμφωνα με το προγραμμα του προπονητη, αυτοι θα παιξουν !!!!
Εσυ καλα θα κανεις να λες αληθειες, φτανουν οι δικαιολογιες και τα ψεμματα. ΩΣ ΕΔΩ !!!!

Anonymous said...

Οταν λες μικρο πιον ενοεις? Μηπως τον προεδρο τον Γιωργο Φυκατα που οι γνωστοι του τον φωναζουν μικρε γιατι ειναι ο μικροτερος απο τα αδελφια Φυκατα? Μαλον γι αυτον λες γιατι ειναι και ο μονος που οταν τα παρει στο κρανιο τα λεει στα ισα και δεν καταλαβαινει τιποτα και κανεναν.

Anonymous said...

pios leei psemata kai pios oxi auto to xereis kalutera apo mena kai an thelei o mikros na mou ta pei opws les kai me xereis as erthei na mou ta pei fobounte autoi pou einai pseutes kai autoi pou trwne konta tou emena den me agizei oute to ena oute to allo