ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΓΚΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΓΚΑ

Αγαπητέ Κώστα

Αναγκάζομαι να παρέμβω στο blog σου για πρώτη φορά, γιατί πρέπει όλοι να γνωρίσουν την ακριβή αιτία που ο Νορβηγός προπονητής TOBBEN EVJEN δεν ήρθε στην ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ, με σκοπό να σταματήσουν επιτέλους τα ανακριβή και κακόβουλα σχόλια κάποιων «καλοθελητών».
Όταν ο κύριος Evjen ζήτησε πληροφορίες από απόλυτα επιτυχημένο σκανδιναβό προπονητή, ο οποίος έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας τις μεγαλύτερες διακρίσεις, αυτός του απάντησε ως εξής:
«Θα πας σε μία καλή ομάδα και σε μία όμορφη πόλη, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι τα παιδιά σου (σ.σ. κοριτσάκια 6&8 ετών) θα τα βλέπουν σαν δύο μικρά εξωγήινα όντα με ξανθά μαλλιά, γαλανά μάτια και θα τα έχουν απομονωμένα.»
Αυτή η άκρως ρατσιστική και ανακριβής «πληροφορία» ήταν η μοναδική αιτία που ο Νορβηγός προπονητής δεν ήρθε στην Πάτρα.
Απαντώ λοιπόν σ’ αυτόν τον κύριο (βλ. «πληροφοριοδότης»), αλλά και σε όλους εσάς που βγάζετε όλη σας την κακεντρέχεια για την πόλη μου και την ομάδα μου ότι η Πάτρα έχει πολιτική ταυτότητα, πολιτιστική προσφορά, με παρελθόν, παρόν και μέλλον, αθλητική ιστορία και παιδεία.
Στην Πάτρα ζουν χιλιάδες μετανάστες και ουδέποτε έχει αναφερθεί έστω και ένα κρούσμα ρατσισμού.
Σχετικά με την ομάδα μου, σας καταλαβαίνω απολύτως. Σας ενοχλεί ό,τι δεν μπορείτε να κάνετε, ό,τι δεν μπορείτε να οργανώσετε και ό,τι δεν μπορείτε να καταλάβετε. Περιμένετε λίγο ακόμα… Υπομονή…
Με εκτίμηση και σεβασμό στον Κων/νο Χαζτηδημητρίου και σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους του Handball.

Aνδρέας Κόγκας

Γενικός Διευθυντής Α.Σ.Ε. ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ ΠΑΤΡΑΣ

23 comments

Anonymous said...

Koga go back in your cage

Anonymous said...

poly kalo to sxolio kogka kai mes to klima ton imeron.kati anamesa se logo karatzaferi kai oikologon prasinon.perimenoyme to timpeit stiw eji na doyme ta apotelesmata.

Anonymous said...

Tωρα ρε παιδια συγνωμη χωρις να θελω να παρω το μερος του Κογκα να κανω και γω μια παρεμβαση-η πρωτη ομαδα ειναι που διωχνει τον προπονητη της;-σωστο η λαθος δεν ξερω,αλλα προς τι αυτο το μενος προς το συγκεκριμενο ανθρωπο;γιατι δεν εγινε ο ιδιος θορυβος με τον προπονητη πχ του Φιλιππου;

Blog Writer said...

Προς Κώστα Χατζηδημητρίου: Το όνομα "Πληροφοριοδότης" γιατί εμπλέκεται;

Anonymous said...

milaei cseka8ara gia ton sefert kai autos einai kai o pliroforiodotis.

Anonymous said...

file 6.56 den einai h prwth omada pou diwxnei ton proponhth alla den sinithizetai na exei parei ntampl kai na ton dioxneis.poia akrivws einai h aitia?

Anonymous said...

erotas einai tharooooooooo

Anonymous said...

gia ton gnwsto erwta tou servou les 9:56;kai o vazelos ediw3e ton shoum meta to ntampl.se epaggelmatiki omada kai se podosfairo.mexri kai to meros tou giougkoslavou pairnete omws.sas enoia3e an phre ntampl kai ton diwnxoun.

Anonymous said...

τον γνωστο λεει τον γνωστο.γιατι ρωτας?σερβικο λομπη.

Anonymous said...

ρε παιδιά ποιός σερβος τώρα??
ο τύπος είναι μυρωδιάς!!!
η Πάτρα πήρε νταμπλ γιατί εχωσε πιο πολλά από τους άλλους και ουσιαστικά έπαιζε χωρίς αντίπαλο!!
αν υπήρχε ένας ανάλογος αντίπαλος, όπως ήταν η Άρτα πρινξεπέσειτότε θα ήταν και πάλι δεύτερη.-

Anonymous said...

EINAI MEGALOS MYRODIAS O SERVOS ALLA 8A TO EPAIRNAN KAI PALI OI PAIKTRIES TIS PATRAS MONES TOUS KAI PERSI TO PIRAN ME MEGALI ARTA.KRIMA GIA TIS OMADES POU 8EOROUN PROPONITI TON SERVO KAI TOU KANOUN KAI PROTASEIS.

Anonymous said...

το παλι δευτεροι που λες ειναι βλακια.δυο χρονια με μεγαλη αρτα η πατρα ηταν πρωτη.και σιγα τον προπονητη που εχει η αρτα αυτος και αν ειναι μυρωδιας.

Anonymous said...

Δηλαδη η Αρτα ποσους προπονητες εχει αλλαξει οντας νταμπλουχοι τοτε που ηταν παντοδυναμη;Γιατι τοση εμπαθεια για την Ορμη;

Anonymous said...

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΟΓΚΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΣ 10 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ??

Anonymous said...

το νιωθετε πλεον καλα.κατι δεν σας παει καλα πλεον στη ομαδα.φενετε και εξω καθαρα.τι ομως...??

Anonymous said...

EISAI MEGALOS MALAKAS THEODOSIE ROUSSO.VOULOSTO KOBOGIANITI.

Anonymous said...

aman!!
telika den einai tyxaio to kinigi poy sas kanoyn!!!

Anonymous said...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ....ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο κ. ΚΟΓΚΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΣ 10 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ??
......ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ....!!!!!
ΛΕΩ ΕΓΩ.........

Anonymous said...

mikrh moy esy pigaine gia nanakia!!o mpampakas tha se malosei!!

Anonymous said...

εισαγγελέας:
-λειτουργός της δικαιοσύνης και της έννομης τάξης, αρμόδιος να ασκεί ποινική δίωξη για κάθε αξιόποινη πράξη και να εποπτεύει την τήρηση των νόμων από τη δικαστική και την εκτελεστική εξουσία

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΒΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ Χ/Μ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΣΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΣΕΝΑ.Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Χ.Ν.

Anonymous said...

11.57 ayta ginode kai tha ginode kai tha xanaginode!!prosopika den pisteyo oti einai toso megalo to xasma metaxi ormhs kai krumova.einai gegonos oti mallon tha pane sta dikasthria...alla gia kalo olon kai toy athlimatos tha htan na ipirxe enas simvivasmos kai apo toys dio.
tha mporoysan na ta baloyn kato oi dikhgoroi toys kai na ta broyne...

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ κ.ΚΟΓΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!ΚΩΣΤΑΚΗ,Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!ΟΡΜΗ LOYX...MY LIFE
ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ,ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ!