ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ

EΛΛΑΔΑ 28
ΚΥΠΡΟΣ 27
Τα δεκάλεπτα: 4-7, 11-10, 14-13 (ημίχρονο), 20-18, 24-24, 28-27
ΕΛΛΑΔΑ (Μάντζος- Ιατρούδης): Κουλούρης, Κότσιφας, Ναουμίδης 1, Σεςβαστίδης, Ριγανάς 8, Β. Παπαδόπουλος 1, Μισυρλής 1, Τζούφρας 4, Ευαγγελίδης 2, Ανανιάδης 3, Τσάτσος, Βακάλης 2, Δημάκης, Ζαμπούνης 2, Μάλλιος 4
ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Αρβανίτης): Οικονόμου, Νικηφόρου 2, Τοπάζης, Γεωργίου 2, Παναγιώτης 1, Κασούλης, Τσιρίκος 6, Αργύρου 2, Παπακυπριανού 5, Δημοσθένους 4, Στυλιανού 2, Σοφοκλέους 1, Μαυρομάτης 2, Ούγκοβιτς. Διαιτητές: Αναστασίου- Κιολέογλου, Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 6/7-4/5.

ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ
«Ηταν το πρώτο μας τεστ, που ταυτόχρονα συματοδοτεί τη νέα προσπάθεια της ανανέωσης που κάνουμε με απώτερο στόχο τους Μεσογειακούς αγώνες του 2013. Οπως και η ομάδα του 2004 έτσι και αυτή χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Είναι συγκινητικό να βλέπεις να παίζουν δύο ελληνικές ομάδες και να μοχθούν για την νίκη. Θα συνεχίσουμε την συνεργασία με την Κύπρο, που έχει τρομερή βελτίωση με τον Γιάννη Αρβανίτη στον πάγκο. Αγωνιστικά σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά είμαστε εδώ μόλις δύο ημέρες», τόνισε ο συνεργάτης του Νίκου Μάντζου στον πάγκο της Εθνικής Παναγιώτης Ιατρούδης.

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι μακρύς, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχουμε βελτιώθει και είμαστε σε καλό δρόμο».

5 comments

Anonymous said...

moy thimizei ta perasmena-tha dynamosoyme tha mathoyme-olo ananeosi tha eimaste ta epomena xronia!

Anonymous said...

as elpisoume na diorganosoume ena polu omorfo pagkosmio neon stin thessaloniki!!!!!!!!!!!!!!
synxaritiria gia tin anathesi!!!!!!!!

Anonymous said...

Ξερει κανεις ποτε ξεκιναει το νεο πρωταθλημα;

Anonymous said...

treis laloyn kai dyo xoreyoyn!

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΒΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ Χ/Μ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΣΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΣΕΝΑ.Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Χ.Ν.