ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2011 ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2011 ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ

Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χαντμπολ της κατηγορίας Νέων του 2011, μετά από απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χαντμπολ.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, στο κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που έγινε στο Καϊρο, μετά από ψηφοφορία η διοργάνωση ανατέθηκε στην Ελλάδα, κάτι που σίγουρα αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό χαντμπολ.
Η ελληνική υποψηφιότητα έλαβε 105 ψήφους, έναντι 35 της υποψηφιότητας της Βοσνίας. Συνολικά ψήφισαν 141 χώρες, από τις 147 που είχαν δικαίωμα ψήφου.
Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Στέλιος Αγγελούδης, λίγο μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό χαντμπολ. Από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες στην ιστορία του. Και για το λόγω αυτό, η επιτυχία αυτή, ανήκει σε όλη την οικογένεια του αθλήματος και ιδιαίτερα στους αθλητές και στις αθλήτριες που θα έχουν την ευκαιρία να δούνε το άθλημα μας, να κάνει όλο και περισσότερα βήματα προόδου. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική αποστολή, όλους τους συνεργάτες και τους συναδέλφους, οι οποίοι με αυταπάρνηση και ομαδικό πνεύμα και δουλειά έφεραν αυτό το αποτέλεσμα».
Από την πλευρά του, ο διευθυντής της ΟΧΕ, Γιάννης Καρανάσος, ο οποίος επιμελήθηκε την ελληνική υποψηφιότητα (συντονιστής της διεκδίκησης) δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανάθεση της διοργάνωσης. Εκτός από το καλό που θα κάνει στο άθλημα, αποδεικνύει ότι όταν βάλουμε στόχο και δουλέψουμε μεθοδικά, μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηωάννου τόνισε: «Η ΟΧΕ πραγματοποίησε την μεγαλύτερη επιτυχία της. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της ανάληψης. Ευχαριστούμε και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη αλλά και τον ΓΓΑ Σταύρο Δουβή, που μας βοήθησαν στην διεκδίκηση της διοργάνωσης».
Μετά το τέλος της διαδικασίας της ψηφοφορίας, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χαντμπολ, Αιγύπτιος Χασάν Μουσταφά (ο οποίος επανεξελέγη και στην θέση του Προέδρου), μιλώντας στην ελληνική αντιπροσωπεία, έδωσε τα συγχαρητήρια του για την ανάληψη της διοργάνωσης του 2011, σίγουρος όπως ανέφερε για την επιτυχή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, μάλιστα απένειμε και πλακέτα στην ελληνική αντιπροσωπεία με την ευκαιρία της ανάληψης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων το 2011 στη Θεσσαλονίκη.
--Την ελληνική αντιπροσωπεία αποτελούσαν, εκτός από το Πρόεδρο της ΟΧΕ Στέλιο Αγγελούδη, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηωάννου, ο Διευθυντής της ΟΧΕ Γιάννης Καρανάσος, ο Διεθνής Διαιτητής Γιώργος Μπεμπέτσος (και μέλος της ΕΗF) και η υπεύθυνη επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΟΧΕ Έφη Μπούρα.

16 comments

Anonymous said...

twra thelei ipostirixoi kirioi tis ohe!!!ta paidia tin aksizoun

Anonymous said...

siga tin epityxia!!!!

Anonymous said...

Εσύ που γράφεις σιγά την επιτυχία είσαι πολύ βλάκας!!

Άκου εκεί σιγά την επιτυχία!

Anonymous said...

δεν είναι απλά; βλάκας αλλά ένα τιποτένιο σκουπίδι, έναμηδενικό που δεν ξέρει να πει ένα μπράβο όταν γύρω του γίνεταικάτι που είχε 20 _είκοσι- χρόνια να το δει...
αν μπορεί να το δει ο άνίκανος, αλλά για κάτι πεταμένους σαν και τον 7.10
ότι και να κάνεις είναι χαμένος κόπος

Anonymous said...

o allos o gerios poy ;egrafe gia to zevgos Mpoyra poy kriftike tora o kseftilismenos????
Fidi vges apo tin tripa soy na doyme ti exeis na peis
SIXAMA

Anonymous said...

Φοβερη επιτυχία και με τέτοια διαφορά ψήφων!

Anonymous said...

Κύριοι όπως βλέπουμε τα πράγματα πηγαίνουν καλά για το άθλημά μας!
Ο Καρυπίδης πρώτος σκόρερ στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου ,
ο Αλβανός κατέκτησε πρωτάθλημα ευρωπαικό , πήραμε το παγκόσμιο νέων 2011, ΠΑΟΚ πρωταθλητής ελλάδος ,ΑΕΚ κυπελούχος ελλάδος.
Πλέον την νέα χρονιά θα πιεστούν και κάποιοι πρόεδροι( βλέπε φύκατας ) να επενδύσουν περισσότερα χρήματα και έτσι θα υπάρξει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.
Σε 2-3 χρόνια θα επιστρέψουν και κάποιοι από τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και θα δυναμώσει το πρωτάθλημα , θα ανέβει το επίπεδο.
Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί και με θετική ενέργεια και χωρίς κατινιές ,γιατί όλοι χρειάζονται σ'αυτήν την προσπάθεια και δεν περισεύει κανένας!
Όλοι μαζί γιατί τα επόμενα 5-6 χρόνια μας δίνεται η ευκαιρία να πάει το άθλημα που αγαπάμε πολύ ψηλά!!

Anonymous said...

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Anonymous said...

Προς το φιλο 10:38-οταν επιστρεψουν οι ξενοι για να παιξουν στην Ελλαδα θα ειναι πια μεγαλοι και κουρασμενοι απο επιτυχιες και σιγα μην παιξουν με τον ιδιο ζηλο!Το θεμα ειναι να εχουμε βγαλει τους αντικαταστατες τους στην Ευρωπη -που δεν το βλεπω,αλλιως-περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις!

Anonymous said...

Ίσως η πιο μεθοδευμένη διεκδίκηση που έγινε ποτέ από την Ομοσπονδία... Φαίνεται ότι μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος...

Anonymous said...

απ' τους καλύτερους μήνες για το χάντμπωλ: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΕΒΤ μάστερς κι Αβάν Γκάρντ, Αλβανός, Καρυπίδης και τώρα το παγκόσμιο!...

Αν κάτσει κι άλλη μια συγχώνευση που μαγειρεύεται...

Anonymous said...

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΠΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ; ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Anonymous said...

Συγχαρητηρια για την επιτυχια, η επομενη μερα ειναι σημαντικη γιατι θα πρεπει η συμμετοχη της εθνικης να εχει τουλαχιστον αξιοπρεπη εμφανιση. Τα παιδια που θα επανδρωσουν την εθνικη ομαδα πρεπει να εχουν στχο και αρκετη βοηθεια απο την ομοσπονδια.Σοβαρες επιλογες, σε προπονητη-αθλητες, και επιτελους να ενεργοποιηθει το καλενταρι για αυτη την ομαδα.Η επιτυχια χρειαζετε συνεχεια και συνεπεια

Anonymous said...

αντε τωρα τα κεφαλια μεσα και δουλεια . ΟΧΙ τα μικροσωματειακα συμφεροντα.
για να ειναι επιτυχημενη η διοργανωση απαραιτητα η εθνικη μας, τετραδα.
ο κοσμος στην θεσσαλονικη θα τιγκαρει τα γηπεδα, ακομα και το παλατακι.
τα χρονια του απελπιστικα αδειου 'ειρηνης και φιλιας ' περασανε ανεπιστρεπτη.
βρεστε γιατρο, ψυχολογο και ολο το υπολοιπο team, και με τα μουτρα στην δουλεια, δεν θελουμε μετα δικαιολογιες του στυλ ηταν λιγος ο χρονος ηταν αγυμναστα τα παιδια , βαλτε υπευθυνους, προγραμμα και τρεξτε το.
στην αναγκη ξαναφερτε τον Σουηδο.
δεν εχουμε δικαιωμα στην αποτυχια. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ. ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. ΠΩΣ ; 1.- ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΥΠΟΔΟΜΗ 2.- ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ 3.- ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΧΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΕΣ 20 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΙΑ 22-24 ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ Α1 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ Α2 ΚΑΙ 60 ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΡΑ Α1 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΒΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ Χ/Μ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΣΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΣΕΝΑ.Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Χ.Ν.