ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Στο Καπανδρίτι, το Σάββατο, από τις 9:00-12:30 στο Κλειστό του Καπανδριτίου, θα γίνουν αγώνες μίνι και προμίνι κοριτσιών, με συμμετοχή των σωματείων του Καπανδριτίου, του ΟΦΝΙ, της Αναγέννησης Βύρωνα και του Άρη Νικαίας Διπλώματα σε όλες τις αθλήτριες θα απονείμει η ΕΑΠ ΟΧΕ και κύπελλα ο αθλητικός οργανισμός του Δήμου Καπανδριτίου.

ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ: «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΛΒΑΝΟ»
Ο καθηγητής της προπονητικής στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ Χρήστος Κοτζαμανίδης αναφερόμενος στο ότι ο Αλέξης Αλβανός θα συμμετέχει στον τελικό του ΕΗF, δήλωσε: « Ήρθε η ώρα της δικαίωσης της τόσο σκληρής προσπάθειας του Αλέξη Αλβανού. Του εύχομαι καλή επιτυχία και έχει τα θερμά μου συγχαρητήρια»
ΚΑΡΡΑΣ: «ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»
Ο επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Αθηνών Δημήτρης Καρράς δήλωσε: «Τόσο ο Αλέξης Αλβανός όσο και ο Σάββας Καρυπίδης που προηγείται στον πίνακα των σκόρερς της Μπουτεσλίγκα, αποτελούν πρότυπα για τους έλληνες αθλητές χάντμπολ και θα πρέπει να μιμηθούν το παράδειγμα τους, διότι δεν έφτασαν τυχαία σε αυτή την καταξίωση. Μόχθησαν για να φτάσουν εκεί. Είναι τιμή για το χάντμπολ η διάκριση αυτών των αθλητών».

ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ: "ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ"
Ο διεθνής παίκτης του Πανελληνίου Αλέξης Κοτελίδας για τον συναθλητή του στην Εθνική ομάδα αναφέρει: «Εύχομαι να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί. Χαρακτηριστικά του είναι το ήθος και η αξιοπρέπειά του και το ότι αγωνίζεται με πάθος για την ομάδα του δίνοντας και τη ψυχή του για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στην κοινή προσπάθεια.

No comments