ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Η ώρα των τελικών στην Α1 Γυναικών έφτασε.
Το Σάββατο στις 19.30 στην Πάτρα στο Κουκούλι, θα αναμετρηθούν Ορμή -Αναγέννηση Άρτας για την 1/2 θέση.
Στις 15.00 στο Μίκρα 3 Άρης Θεσσαλονίκης –Μέγας Αλεξ. Γιαννιτσών για θέσεις 5/6.
Την Κυριακή ώρα 15:00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, ΟΦΝΙ -Ελπίδες Δράμας για θέσεις 3/4.
Οι αγώνες μεταξύ των ομάδων Εθνικού Κοζάνης -Αναγέννηση Βύρωνα για τις θέσεις 7/8 δεν θα διεξαχθούν κατόπιν αμοιβαίου αιτήματος των δυο ομάδων. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος αποφάσισε όπως καταλάβουν τις θέσεις 7/8 σύμφωνα με την βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος δηλαδή, Εθνικός Κοζάνης θέση 7η Αναγέννηση Βύρωνα 8η θέση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Η διεθνής παίκτρια τα Ορμής Ελένη Ποιμενίδου αναφερόμενη στον τελικό μεταξύ ορμής και Αναγέννησης δήλωσε: «Η Άρτα και η Πάτρα ακολουθούν πιστά το ραντεβού τους στους τελικούς .Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι . Εμείς θέλουμε με όλη μας τη δύναμη τη νίκη και την κατάκτηση του κυπέλλου. Εκείνο που μας έχει πει ο προπονητής μας Ζλάτκο Πετρονίγιεβιτς να προσέξουμε στην άμυνα διότι εκεί κερδίζονται τα παιχνίδια. Έχει υπάρξει κινητοποίηση ώστε το γήπεδο να είναι γεμάτο κόσμο. Οι φίλαθλοί μας θα έρθουν και στο παιχνίδι με την Άρτα».
Η διεθνής αθλήτρια της Αναγέννησης Βάσω Σκάρα σχετικά αναφέρει: «Στόχος μας ήταν η πρόκριση στον τελικό. Αυτή η χρονιά μας επιφύλαξε τρεις τραυματισμούς με χιαστούς . Όπως όμως έχω πει και πριν από χρόνια η Άρτα δεν πεθαίνει. Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας. Η Ορμή θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας αλλά όλα θα κριθούν μέσα στο παιχνίδι.
Ο προπονητής μας Σωτήρης Ντάλας επιμένει πως πρέπει να προσέξουμε στην άμυνα. Με την ευκαιρία συμφωνώ με τα όσα είπε ο Ομοσπονδιακός Βελιμίρ Πένιοβιτς πως θέλουμε ένα γρήγορο και δυνατό χάντμπολ. Πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει απερίσπαστος. Προέρχεται από την γιουγκοσλαβική σχολή και πιστεύω πως θα πετύχει αρκετά πράγματα. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Αλέξη Αλβανό και το Σάββα Καρυπίδη που είναι η βιτρίνα του αθλήματος, ο πρώτος να κατακτήσει το τρόπαιο και ο δεύτερος να τερματίσει πρώτος σκόρερ».
Η Φραγκούλα Παπανικολάου διεθνής παίκτρια της Νέας Ιωνίας για το παιχνίδι με τις Ελπίδες Δράμας δήλωσε: «Χάσαμε το παιχνίδι με την Άρτα το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες σε κρίσιμα σημεία . Ήμασταν άτυχες σε κάποιες φάσεις. Πιστεύω πως στο παιχνίδι με τις Ελπίδες Δράμας θα πάμε καλά και θα πάρουμε τη νίκη».

Ο Ευθύμιος Πιπελίδης-Προπονητής των Ελπίδων Δράμας δήλωσε: «Θα αναγκαστούμε δυστυχώς να παρατάξουμε μόνο 7 παίκτριες στο παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία λόγω του ότι η Λογδανίδου έχει το δεξί πόδι της στο νάρθηκα , η Σάμπο είναι χειρουργημένη και η Στρατάκη κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάζει λόγω σπουδών. Εμείς θα κοιτάξουμε να το χαρούμε το παιχνίδι. Ήδη έχουμε υπερβεί τους στόχους μας. Πηγαίναμε για Ευρώπη και μπήκαμε τετράδα. Η επιτυχία αυτή είναι προσωπική επιτυχία αποκλειστικά των αθλητριών»

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΣΚΑΡΑ
ΑΝΔΡΕΣ:
Α όμιλος: Αλβανία –Σλοβενία-Σερβία-Αλγερία-Γαλλία
Β όμιλος: Τυνησία- Βοσνία- Ελλάδα-Ιταλία- Τουρκία
Τα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών:
Ελλάδα –Τυνησία 27/6/09
Ελλάδα- Βοσνία 29/6/09
Ελλάδα –Ιταλία 30/6/09
Ελλάδα –Τουρκία 1/7/09
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Παναγιώτης Ιατρούδης δήλωσε για τους Μεσογειακούς: «Στην Πεσκάρα θα είμαστε στο στάδιο της σταδιακής ανανέωσης που έχουμε αποφασίσει και ξεκινήσει να εφαρμόζουμε για την Εθνική Ανδρών».

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Α όμιλος: Κροατία-Τουρκία-Ελλάδα-Ισπανία-Ιταλία
Β όμιλος: Μαυροβούνιο –Γαλλία-Σλοβενία-Σερβία
Τα παιχνίδια της Εθνικής Γυναικών:
Ελλάδα –Κροατία 26/6/09
Ελλάδα- Τουρκία 27/6/09
Ελλάδα –Ισπανία 28/6/09
Ελλάδα –Ιταλία 30/6/09
Ο Βελιμίρ Πένιοβιτς σχετικά με την κλήρωση για τους Μεσογειακούς αναφέρει. Η Τουρκία και η Ιταλία θα κατέβουν με τις πρώτες ομάδες τους. Οι άλλες ομάδες στις συνθέσεις τους θα έχουν νεότερες αθλήτριες. Η Κροατία που θα είναι η πρώτη αντίπαλος μας έχει στη σύνθεσή της αθλήτριες 20-22 ετών και κέρδισε πρόσφατα τη Σερβία με 9 γκολ διαφορά. Εμείς στην εθνική μας ομάδα γυναικών έχουμε γρήγορες και δυνατές παίκτριες και θα προσπαθήσουμε για κάτι καλό σε αυτό το πρώτο ματς. Θετικό είναι το ότι για τους αγώνες του Οκτωβρίου, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, θα έχουμε την ευκαιρία στην Πεσκάρα να δούμε από κοντά την Ισπανία τη Σερβία και την Τουρκία που θα είναι οι αντίπαλές μας τον Οκτώβριο και με την ευκαιρία αυτή θα διαμορφώσουμε γνώμη για τη δυναμικότητά τους και τον τρόπο που παίζουν».


ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑ
Κλείνει η αυλαία το Σαββατοκύριακο των αγώνων των ηλικιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΧΑ.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 9/5/2009 Μετς
Ημιτελικοί μίνι αγοριών
ώρα 11.00 Δούκας -Πανιώνιος ,
ώρα 12.30 Ιωνικός- Δικέφαλος Αστέρας
Γήπεδο Ιωνικού Ν.Φ
Τελικός Παμπαίδων
ώρα 17:00 Ιωνικός –Πανιώνιος
Κυριακή 10/5/09 Γήπεδο Κορυδαλλού
ώρα 9.15 Μικρός τελικός Μίνι αγοριών
ώρα 10:30 Τελικός Μίνι αγοριών

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Σάββατο 9/5/09
Α1 Ανδρών
26 Αγωνιστική
ΑΠΚ Δαϊς 17:00 ΑΣΕ Δούκα Πανελλήνιος ( Μίγκας /Κορρές) απευθείας από το σπορτ +
ΚΔΓ Περαίας 18:00 ΑΟΔ Θερμαϊκού- Ιωνικός ΝΦ ( Κατσίκης/ Μιχαηλίδης)
ΔΑΚ Άργους 18:00 Διομήδης Άργους –Ζαφειράκης ( Βέργος/ Μεντζελόπουλος)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00 ΝΙPPON ΓΑΣ Κιλκίς-Μινώταυρος Πατρών ( Θεοδοσάκης/ Τόλιος)
ΕΓ Μίκρας 3 18:00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Καλαμαριάς (Κουταλίδης/ Ουζούνης)
Φιλίππειο ΔΓ 18:00 Φίλιππος Βέροιας-ΕΣΝ Βριλησσίων ( Τσάκωνας/Χασκής)
Κορωπίου 19:00 ΓΣ Κορωπίου-ΑΕΚ (Τζαφερόπουλος/Μπέτμαν)

17 comments

Anonymous said...

oi 2 kaliteres omades ston teliko.Oi alloi spitia tus.

Anonymous said...

τι να πει κανείς με μερικούς στην ΟΧΕ.στο κορωπί ορίσανε τους διαιτητές οι οποίοι έχουν παίξει όλα τα κρίσιμα εντός έδρας του ζαφειράκη και είναι και από την ίδια ένωση.από τόσους διαιτητές αυτούς διαλέξανε για το κορωπί;ούτε τα προσχήματα δεν κρατήσανε στην ΟΧΕ.

Anonymous said...

για ποιον λογο ρε 3.02 καιγεσαι μηπως γιατι μπορει να καψουν το φαγητο στο μαγειρεμα ??? γελοιοι ε γελοιοι .

Anonymous said...

γελοίος είσαι και φαίνεσαι.καίγομαι γιατί όλα μετράνε.από εμπόδια στην νίκη έως καμμία περίεργη κόκκινη για τους 3 αγώνες.για τα μαγειρέματα που λες ξέρεις καλά εσύ.

Anonymous said...

εγω δεν ξερω απο μαγειρεματα μαλλον σε πειραζει που του χρονου θα εισαι στην Α2

Anonymous said...

ας είχες κι εσύ τόσους τραυματισμούς και θα σου λεγα.

Anonymous said...

Με την ανάλυση του αγώνα και την προετοιμασία της ομάδας για τον επαναληπτικό αγώνα με την ομάδα του Διομήδη Άργους συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας.
Ξέρουμε ότι θα έχουμε αντίπαλο και τους δύο διαιτητές όποιοι και εάν είναι αυτοί.
Αφού θα είναι απο το Αργος για να πάιξουν το Άργος.
Ετσι λοιπόν θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί και να μην δώσουμε το δικαίωμα σε κανέναν που έχει μια σφυρίχτρα στο στόμα να προσβάλει τον ιδρώτα των παιδιών.
Τα παιδιά σε όποια ομάδα και να αγωνίζονται είναι το μέλλον και πρέπει να τα προσέχουμε ώς κόρη οφθαλμού.

Anonymous said...

Στους αγωνες για την 3-4 θεση η μια ομαδα θα κατεβει με 7 παικτριες και δεν ξερουμε αν θα δωσει τον αλλο-για την 7-8 δεν θα γινουν οι αγωνες καθολου!Καλα μας δουλευουν-υπαρχει εθνικο πρωταθλημα η κοροιδευομαστε;

Anonymous said...

υπαρχει για τις θεσεις 1-2

Anonymous said...

Ουστ ρε εκει στο Κορωπί....που ψάχνετε και για μαγειρέματα!! Μαμαλάκηδες και Βέφες του ελληνικού χάντμπολ!!!

Anonymous said...

pes mas poy anaferesai syggekrimena
re file 4.16 gia na katalavoume.
an einai ayto pou katalavainw pou kollaei sto syggekrimeno xwro sxoliwn?kai pes mas pia einai h omada sou?

Anonymous said...

malakas=Ανώνυμος

John John said...

=esy

Anonymous said...

Η ΔΡΑΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ 7 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΤΗΣ,ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΣΟΦΟΥΛΑ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΝ ΦΕΤΟΣ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 7-8 ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ(ΚΟΖΑΝΗ-ΑΘΗΝΑ).ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ 5ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ?ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ(ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ).ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ Η ΟΧΕ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ.ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΦΤΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΙΜΑΚΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.

Anonymous said...

MPRAVO EHTHIMI, EISAI PALLIKARI.TA KATAFERES KONTRA SE OLA TA PROGNOSTIKA, EKEI POU APETYXE O PROIGOUMENOS KAI "EVGALES" KAI MIA PAIKTRIA GIA ETHNIKI OMADA.

Anonymous said...

pia paixtria evgale?

Anonymous said...

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟΣΟΙ ΜΑΛ... ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ