Η ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Σε μια λαμπρή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Χαλκηδόνας τίμησε την ομάδα χάντμπολ του Ιωνικού ΝΦ, που σάρωνε τα πάντα στο πέρασμα της την δεκαετία του ’80. Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν οι Χαλκηδονιώτες από εκείνη την ομάδα, όπως οι Τάσος Δανήλος, Παναγιώτης Ιατρούδης, Στέλιος Αλεπουδέας, Κώστας Εμμανουήλ και ο αντιπρόεδρος του Ιωνικού ΝΦ, Δημήτρης Πονηρός. Η Νέα Χαλκηδόνα αν και είναι ένας μικρός Δήμος και δεν έχει καθόλου αθλητικές εγκαταστάσεις κάτι για το οποίο θα πρέπει η πολιτεία να μεριμνήσει (έστω και καθυστερημένα) έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό με το έμψυχο δυναμικό που έχει στις τάξεις της και με το οποίο έχει επανδρώσει πολλές ομάδες σε αρκετά αθλήματα. Ειδικότερα όμως στο χάντμπολ ήταν, είναι και θα είναι από τους βασικούς «αιμοδότες» του Ιωνικού και της γειτονικής Νέας Φιλαδέλφειας. Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν πλήθος ανθρώπων από την τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό και απλός κόσμος, ενώ φυσικά το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Αποστολάκης. Αξίζει να σημειωθεί πως Παναγιώτης Ιατρούδης, Στέλιος Αλεπουδέας, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, Μαρία Δημητρίου, Δημήτρης Ταυρόπουλος και Κάρολος Μπαμπάκος αποτελούν τα μέλη του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Χαλκηδόνας, του οποίου ηγείται ο πρώην πρόεδρος του Ιωνικού ΝΦ Μιχάλης Λεωνίδας. Ο τελευταίος ανέφερε πως σύντομα στον Δήμο θα υπάρξει κίνηση για την δημιουργία σωματείου που θα ασχολείται αποκλειστικά με το χάντμπολ και προς αυτή την κατεύθυνση συνηγορούν και πορεύονται και τα υπόλοιπα μέλη του Αθλητικού Οργανισμού. Ο τεχνικός σύμβουλος του Ιωνικού και μεγάλη δόξα της ομάδας ως προπονητής Τάσος Δανήλος στην ομιλία του σχολίασε πως «ο Ιωνικός όσο και να το θέλουν κάποιοι δεν θα διαλυθεί. Αντιθέτως οι φοβερές υποδομές του αποτελούν εγγύηση για τις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της επιτροπής επικοινωνίας της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης.

«Δώστε το παρών στο εφηβικό»
Ιδιαίτερη και πολύ σημαντική ήταν και η τοποθέτηση του προέδρου του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Παύλου Κότσιρα, ο οποίος μίλησε για την τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος: «Καταφέραμε να αναλάβουμε στο κλειστό του Ιωνικού ΝΦ αυτή την τόσο σπουδαία διοργάνωση την Μεγάλη Εβδομάδα. Σας καλούμε όλους να δώσετε το παρών και ειδικά οι μαθητές, διότι μαθητές θα αγωνιστούν. Επίσης θα γίνει αγώνας παλαιμάχων την Μ. Τετάρτη». Για το τελευταίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό ο αγώνας αυτός να διεξαχθεί μεταξύ των παλαιμάχων του Ιωνικού ΝΦ και του Φίλιππου Βέροιας, σαν ένα ντέρμπι από τα παλιά που θα ξυπνήσει ευχάριστες μνήμες.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ







17 comments

Anonymous said...

αν κ δεν ειμαι ιωνικος πραγματικα λυπαμαι για την καταντια αυτου του ιστορικου συλλογου.κριμα...παντως περα απο αυτα,καλο θα ηταν να δωσει ο κοσμος το παρων στο εφηβικο οπως ειπε και ο κοτσιρας,μια και ο ιωνικος ειναι ενα απο τα φαβορι.ελπιζω να γινει ενα καλο τουρνουα

1961 said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ta 15 xronia zois tis akadimias ....giortazontai epi triimero ksenixti diaskedasi ....pou na trexoun na peksoun sto Agrinio STHN A2 E8NIKH KATHGORIA pou agonizetai ...na ta xiliasetai me aposirseis apo ta prota8limata ..

Anonymous said...

mathe na kanis to kathe sxolio sto diko tu thema

Anonymous said...

Όλα τα ...καλά παιδιά του χάντμπολ μαζεύτηκαν στις φωτογραφίες.

Anonymous said...

6:55 μάλλον πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα.Ακόμη και με τον εαυτό σου τον ίδιο δεν πρέπει να τα βρίσκεις.Που κολλάει το σχόλιο σου;Μάλλον με την χαζομάρα σου.Τουλάχιστον ρε χαζέ τα 15 χρόνια που είναι στο άθλημα δεν σου λένε κάτι;

Anonymous said...

afou o kirios leonidas san proedros tou athlitikou organismou pou agapa toso poly to handball borei na mas pei giati ekopse stin persini xronia ta programmata tou handball stin nea halkidona....?

Anonymous said...

ela de?

Anonymous said...

poioi alloi handballistes palaimahoi kai neoi einai halkidoniotes?

Anonymous said...

peripou to 40% twn pektwn pou perasan i paizoun akoma...einai tosoi polloi...to idio isxyei kai sta paidikoefivika...o iwnikos eixe 3 xalkidoniotes proponites(danilos,iatroudis,alepoudeas) kai kanena filadelfiwti!...OK?...

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 5.51
ΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.
Ο ΚΟΣ ΔΑΝΗΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΗΓΕΤΕΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ.
Ο ΚΟΣ ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ.ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ.ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ[ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΙΑΤΡΟΥΔΗ]ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ[ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΑ]ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ.

Anonymous said...

pos na brethei proponhths apo thn filadelfeia otan oi 2 proponhtofagoi iatroydhs kai danhlos eskaban lakous;;;;;;

Anonymous said...

IATΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΔΑΝΗΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!

Anonymous said...

osa den ftanei i alepou!...se ponesane agoraki mou?...sa de ntrepontai...oi alites!...

Anonymous said...

Για τον 1 Απρίλιος 2009 6:46 μμ

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, η άποψη μου είναι ότι είναι όλα όπως ακριβώς τα λες. Ο Δανήλος παίζοντας ποδοσφαιράκι στις προπονήσεις πήρε τόσους τίτλους, γιατί έτυχε σε άλλες εποχές και σε άλλες φουρνιές αθλητών, και ο δε Ιατρούδης είναι παράδειγμα καλής συμπεριφοράς, αρκεί να τον θυμηθείτε σαν παίκτη πως μίλαγε στους συμπαίκτες του και στον αδερφό του. Επίσης να τον θυμηθείτε το πως συμπεριφερόταν στους αθλητές του σαν προπονητής. Ρωτήστε κανέναν τι γνώμη έχει για τον χαρακτήρα του.
Όσο για τον κύριο Λεωνίδα, θα ήθελα μερικές συμβουλές να διαπαιδαγωγήσω και γω έτσι το παιδί μου.
Γενικά η Φιλαδέλφεια έβγαλε μεγάλες μορφές του χάντμπολ, και κυρίως αδαμάντινους χαρακτήρες.

Anonymous said...

egw san prwin athlitis tou IWNIKOU efxaristw tous proponites mou pou me odigisan stin kataktisi 2 ntabl,allwn 5 prwtathlimatwn,allwn 4 kypellwn ellados,kai tin kathierwsi mou stin ethniki omada.ta ypoloipa ta afinw stous apithanous anwnymous(alkoolikous) tou blog.stin ygeia sas!...

Anonymous said...

ρε 11.42 μπραβο ρε αγορι πεστα να αγιασει το στομα σου!οταν ελεγα στιν εθνικη οτι κερδιζουμε τα πρωταθληματα με ποδοσφαιρακι δεν με πιστευαν!!!!μπραβο πεστα να δικαιωθουμε!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα