ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΡΟΣΤΟΦ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΡΟΣΤΟΦ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ

Μετά την αποστολή εξωδίκων εκ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΟΡΜΗ και του Α.Σ.Ε. ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ που νομίμως παρελήφθησαν από τον πρόεδρο του Π.Ε.Α.Κ., ο οποίος παρόλη την πίεση που με κάθε τρόπο άσκησε να υπογραφεί συμφωνητικό μεταξύ ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ και ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του ΠΕΑΚ, εξέδωσε ανακοίνωση, άνευ συνεδρίασης της Επιτροπής Διοίκησης, σύμφωνα με την οποία κλείνει το κλειστό Γυμναστήριο «Κουκούλι» επ’ αόριστον. Κατόπιν αυτού συνεδρίασε εκτάκτως την Παρασκευή 27/02/09 το Δ.Σ. της ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ και αποφάσισε να ζητήσει από τη Ρωσική ομάδα ROSTOV DON την αναβολή του ταξιδιού στην Πάτρα λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στο κλειστό γυμναστήριο. Τυχόν οικονομική επιβάρυνση που θα υπάρξει από τα αεροπορικά εισιτήρια- βίζες θα επιβαρύνει την ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ. Οι υπεύθυνοι της ρωσικής ομάδας έδειξαν κατανόηση και δέχθηκαν να έρθουν στην Πάτρα στις 10 Αυγούστου για κοινή προετοιμασία με την ομάδα μας. Η απόφαση του Δ.Σ. πάρθηκε μπροστά στο διαμορφούμενο κίνδυνο να διασυρθεί το όνομα της ομάδας, η πόλη της Πάτρας και το ελληνικό Handball γενικότερα, αλλά και η θέση της ομάδας απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης. Για πρώτη φορά στα χρονικά, διορισμένα διαχειριστικά όργανα της κρατικής περιουσίας, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να διεξαχθεί ένα ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ για τον ΚΑΡΚΙΝΟ, προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι το τουρνουά ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ στο κλειστό γυμναστήριο με τη συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών, της Αναγέννησης Άρτας, της Ορμής Λουξ και μιας ακόμα ελληνικής ομάδας, το όνομα της οποίας θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ώρες. Τέλος, το διήμερο 6-8 Μαρτίου θα βρίσκεται στην Πάτρα, φιλοξενούμενη της Ορμής Λουξ, η Εθνική Νεανίδων για προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 comments

Anonymous said...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ "ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ" ΓΗΠΕΔΟ?ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ...

Anonymous said...

καρεκλοκενταυρος της παλιας σχολης-η γινεται το δικο μου η δεν γινεται τιποτα,και μια που εχω διαφωνια με την ορμη θα την πληρωσει ολο το πατρινο χαντμπωλ!καλα εχουν ξεφυγει τελειως-προκλητικοι και υπεροπτες-αραγε η γγα τα ξερει αυτα η γινονται και με τις ευλογιες της;!

Anonymous said...

oute fan tis ormis eimai, oute tou gynaikeiou genikotera.alla einai pote dynaton na apagoreyei diecsagwgi filanthrwpikou tournoua, anti na katsei na ftiacsei to gipedo pou fovasai na mpeis mesa?

Anonymous said...

edo den milame mono gia to ginaikeio alla gia olo ton athlitismo tis polis poios einai aytos o kirios?

Anonymous said...

Νέο πεδίο αντιπαράθεσης για τους Πατρινούς. Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε γιατί αυτή η πόλη είναι καλή μόνο για το ...καρναβάλι της!!

Anonymous said...

profanos eisai athinaios file .tha eithela na sas do omos ama eixate 5 kleista ola ki'ola gia oles tis omades sas!