ΑΥΛΑΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ F4 TOY KΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΥΛΑΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ F4 TOY KΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ


Στην  ευχή να πετύχει τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά το Φάϊναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διοργανώνεται από την ΟΧΕ και το Δήμο Βύρωνα, επικεντρώθηκαν  όλες οι ομιλίες και δηλώσεις στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων της ΟΧΕ.
Πρώτος μίλησε ο Σύμβουλος και συντονιστής του πάνελ Δημήτρης Σταυρακάκης, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά, για τη συνδιοργάνωση του Φάϊναλ Φορ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες.

ΜΑΚΡΑΚΗΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: «ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ»
Ο αντιδήμαρχος Βύρωνα Βαγγέλης Μακράκης (υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού) μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Νίκου Χαρδαλιά, τόνισε οι αγώνες αυτοί είναι σημαντικοί και στάθηκε ιδιαίτερα στα αθλητικά προγράμματα του Βύρωνα τα οποία διαρκούν από το μεσημέρι μέχρι τις 12.00 το βράδυ. Σχετικά με την κινητοποίηση που έχει γίνει ο κ. Μακράκης ενημέρωσε πως έχουν αναρτηθεί αφίσες και πανό τόσο στον Βύρωνα όσο και σε γειτονικούς δήμους και πιστεύει πως ο κόσμος θα είναι παρών.
Ο σύμβουλος της ΟΧΕ Σπύρος Κουτσούπης καλωσόρισε τις ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση στη συνέχεια  αναφέρθηκε στη σημασία των αγώνων ενώ στο τέλος κάλεσε και αυτός με τη σειρά του όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει τρανταχτό παρών»

XATZΗΪΩΑΝΝΟΥ: «ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ»
Ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηϊωάννου δήλωσε: «Χαιρετίζουμε την συμβολή του Δημάρχου του Βύρωνα και παλιού πάικτη του Χάντμπολ Νίκου Χαρδαλιά στο άθλημα, τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία στη διοργάνωση και πιστέυουμε πως αυτή  θα είναι το ξεκίνημα και για άλλες συνεργασίες και δράσεις του Δήμου Βύρωνα  με την ΟΧΕ»

ΝΑΪΣΙΔΟΥ: «ΣΤΟ F4 ΑΠΟ 25% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ»
Η προπονήτρια Σοφία Ναϊσίδου τόνισε: « Η κάθε μια από τις ομάδες έχει 25% πιθανότητα. Η δική μας προσοχή είναι αυτή τη στιγμή στραμμένη στο πρώτο μας παιχνίδι με την Αναγέννηση Βύρωνα, η οποία και φιλοξενεί το F4, και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο. Eνώ συμπλήρωσε στη συνέχεια πως υπάρχουν και στην Αθήνα σωματεία χάντμπολ γυναικών, μεταξύ αυτών και η Νέα Ιωνία με ιστορία και σπουδαίο έργο και στα φυτώρια.

ΜΥΛΩΝΑΣ: «ΤΟ F4 ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»
Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Γιώργος Μυλωνάς  είπε: «Το F4 συμπίπτει με την επέτειο των 10 χρόνων από την ίδρυση της Αναγέννησης Βύρωνα» και πρόσθεσε: « Έχουμε παίξει δυο φορές με αντίπαλο τη Νέα Ιωνία στο Πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που αγωνιζόμαστε στην Α1 γυναικών. Οι δικές μας παίκτριες δεν είναι επαγγελματίες μιας και δεν μπορούν να προπονηθούν πρωϊ βράδυ όπως οι συναθλήτριές σου σε άλλες ομάδες. Εκείνο που πρέπει να κάνουν οι ομάδες είναι να έχουν ένα φυτώριο για να υπάρχει εναλλαγή στο ρόστερ από πολλά κορίτσια»

ΚΟΓΚΑΣ: «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΕ 200 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ»
Ο Γεν. διευθυντής της Ορμής Ανδρέας Κόγκας υπογράμμισε:  «Είναι εξαιρετικό το γεγονός πως για πρώτη φορά γίνεται στην Αθήνα το F4 του Κυπέλλου γυναικών . Εμείς θα έρθουμε για να πάρουμε μέρος στη γιορτή . Θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Αυτή τη στιγμή έχουμε αναπτύξει αν και αργά ένα φυτώριο το οποίο θα δώσει τους καρπούς του σε 2-3 χρόνια, ώστε οι αθλήτριες αυτές να αντικαταστήσουν τις σημερινές. Στον τελικό θα μας ενισχύσουν 200 φίλαθλοι από την Πάτρα τους οποίους θα συνοδεύει και η μπάντα του Δήμου Πατρέων.».
Ο Πρόεδρος των Ελπίδων Δράμας Δημήτρης Κασαπίδης σε δήλωση που έκανε καθ΄ οδόν προς την Αθήνα τόνισε: « Η ομάδα είναι αποδυναμωμένη λόγω του ότι έφυγε η Μαλάνοβα παρά το γεγονός ότι της είχε καταβληθεί ο μισθός της και για το Μάρτιο. Η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της στους αγώνες και θα μοχθήσει για τη διάκριση παρά το γεγονός ότι θα έχουμε και τις απουσίες της Ειρήνης Νίκταρη που υπηρετεί στην αστυνομία και της Αλεξάνδρας Ασλαμαζίδου , η οποία δίνει εξετάσεις»

ΧΑΤΖΗΜΙΚΕ: « ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ»
Η Πέρσα Χατζημικέ αθλήτρια της Αναγέννησης Βύρωνα  επισήμανε ότι: «Θέλουμε να χαρούμε το F4 και θέλουμε να είναι επιτυχημένο. ΄Eχουμε και ένα λόγο παραπάνω λόγω του ότι γίνεται στο σπίτι μας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει σε αυτή τη γιορτή. Ευχαριστούμε την ΟΧΕ και το Δήμο Βύρωνα που με τις ενέργειές τους συμβάλλουν στο να γίνει πραγματικότητα αυτή η διοργάνωση.
--Το παρών επίσης έδωσαν, ο Πρόεδρος της Ορμής Λουξ Αντώνης Σκιαθάς, ο συνεργάτης προπονητής της Σοφίας Ναϊσίδου Βαγγέλης Μαντζόπουλος, ο Γενικός Αρχηγός της Αναγέννησης Βύρωνα Γιάννης Σάλτας και ο Κώστας Σταματιάδης  έφορος της ΑΕΚ και μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας της ΟΧΕ.

--Επίσης στη συνέντευξη τύπου διανεμήθηκε το έντυπο πρόγραμμα-φυλλάδιο του F4 το οποίο περιλαμβάνει, μηνύματα του προέδρου της ΟΧΕ Στέλιου Αγγελούδη, του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά και του Προέδρου της ΔΕΠ και Γεν Γραμ της ΟΧΕ Χαράλαμπου Πιλαφά, φωτογραφίες και ρόστερ των ομάδων καθώς και τους αγώνες που έγιναν στο δρόμο για το F4.

--Ο τελικός θα καλυφθεί τηλεοπτικά απευθείας από το TV achaia που καλύπτει την δυτική Ελλάδα, ενώ  ο συγκεκριμένος αγώνας θα μεταδοθεί δορυφορικά από το HELLAS Sat, ενώ θα υπάρξει ραδιοφωνικά ενημέρωση από την ΕΡΑΣΠΟΡ (101,8) το ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Sentra fm  (103,3)

--Φωτογραφικό υλικό από τη συνέντευξη τύπου μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν από το site του φωτογραφικού πρακτορείου newsports στη διεύθυνση www.newsports.gr στην επιλογή Δελτίο Τύπου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ F4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΒΥΡΩΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/2/2009:
17:00 Α΄ Ημιτελικός Νέα Ιωνία-Αναγέννηση Βύρωνα Διαιτητές Καραπάνος/Χρόνης
19:00 Β΄ Ημιτελικός Ελπίδες Δράμας- Ορμή Λουξ Πατρών Διαιτητές Συρεπίσιος/Μερτινιάν
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/2/2009:
15:00 ΤΕΛΙΚΟΣ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ
**Για το ζευγάρι των διαιτητών που θα διευθύνουν τον τελικό θα γίνει κλήρωση στο γήπεδο μεταξύ των δυο διεθνών ζυγαριών Μίγκα/ Κορρές και Μπεμπέτσου /Μεϊμαρίδη παρουσία εκπροσώπων των ομάδων μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΑΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Αύριο Κυριακή στις 11.00 το πρωϊ ώρα Ελλάδος ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Ρουμανία την Στίντα Μουνίσιπαλ Μπακάου στον δεύτερο αγώνα για το Τσάλεντζ καπ.
Η Ρουμανική ομάδα προχθές το βράδυ ηττήθηκε για το πρωτάθλημα της χώρας της μέσα στην έδρα της με 26-29 από τη Δυναμό Βουκουρεστίου. Ο συνεργάτης προπονητής του Στέλιου Σεϊρεκίδη,  Στέλιος Υετίων δήλωσε: « Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το αποδεικνύει αλλά και η απόδοσή μας στο ματς με τον Φίλιππο. Το ματς της Κυριακής είναι δύσκολο. Οι Ρουμάνοι έχουν στα υπέρ τους τη νίκη τους στο Μικρα 3 με 3 γκολ. Εμείς πάμε έτσι και αλλιώς για νίκη. Ο στόχος της πρόκρισης είναι δύσκολος αλλά εφικτός. Αν δούμε ότι μας χαμογελά η πρόκριση σε καμία περίπτωση δεν θα πούμε όχι. Όπως είχα πει και πριν τον αγώνα με την Ρωσία έτσι και τώρα λέω ότι θα παλέψουμε για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα»
Ο διεθνής του ΠΑΟΚ Θεόδωρος Ευαγγελίδης τόνισε: « Η ομάδα έχει βρει ένα δυνατό ρυθμό μας αδικεί το αποτέλεσμα του αγώνα με την Μπακάου , όπου έπρεπε να κερδίσουμε. Στόχος μας παραμένει η πρόκριση στον επόμενο γύρο»

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ –ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΠ
Σήμερα Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πολιτείας 12:00-15:00 θα γίνει τουρνουά μίνι προμίνι με συμμετοχή των ομάδψν Πολιτεία Πανιώνιος Ιωνικός Βριλλήσια. Το τουρνουά θα έχει φεστιβαλικό χαρακτήρα και θα υπάρχουν εκτός παό παιχνίδια χάνμτπολ και άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια. Η ΕΑΠ της ΟΧΕ θα μοιράσει μπλουζάκια και ενημερωτικά έντυπα στα παιδιά.
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου12:00-15:00 στο Κλειστό του Πανελληνίου θα έχουμε πάλι τουρνουά μίνι προμίνι με τους συλλόγους Πανελλήνιος- Καματερό- Νέα Ιωνία- Δούκας.
Στις 25 Φεβρουαρίου στο Κλειστό  Νέας Ιωνίας από 15:00-17:00 θα γίνει η πρώτη συνάντηση γνωριμίας η οποία θα περιλαμβάνει μετρήσεις για τους αθλητές της κατηγορίας μίνι. Σε αυτή τη συνάντηση έχουν κληθεί οι σύλλογοι Λεωνίδας Ιωνικός ΟΦΝΙ ΔΙΚΕΑΣ Θρίαμβος Πανελλήνιος Καματερό . Σε επόμενες συναντήσεις θα κληθούν άλλοι σύλλογοι . Οι μετρήσεις γίνονται στο πλαίσιο της καταγραφής  αθλητών οπό τους οποίους του χρόνου θα συγκροτηθεί η ομάδα παμπαίδων του κλιμακίου της ΕΣΧΑ.

Αγωνιστικό πρόγραμμα Α1 Ανδρών
Σήμερα Σάββατο 21/2/2009
Α1 Ανδρών 18η αγωνιστική
ΔΑΚ Νάουσας 15.00 Ζαφειράκης-Ιωνικός απευθείας από το σπορτ+
Ιωνικού 17.00 ΑΕΚ Απόλλων Καλαμαριάς
ΔΑΚ Κιλκίς 18.00 ΝΙPPON ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΟΔ Θερμαϊκού
ΔΓ Βριλησσίων 18.00 ΕΣΝ Βριλησσίων –Πανελλήνιος ΓΣ
Κορωπίου 18.00 ΓΣ Κορωπίου-Διομήδης Άργους
Πάτρας ΚΓ 18.00 Μινώταυρος Πατρών-ΑΣΕ Δούκα

1 comment

Anonymous said...

to mono poy den exoyme dei mexri stigmhs einai thn foto Proedros - Dhmarxos - Genikos. ayto na do kai plhronv oso oso gia thn foto ayth......ton protaulhth mas stis kolotoumpes pvs ton elegan?????