«ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ»


Ο Νίκος Μάντζος, σχολιάζει την παρουσία της Ουγγαρίας στο Παγκόσμιο

Η δυσκολία του ομίλου της Εθνικής ανδρών στα προκριματικά EURO 2010, αποδείχτηκε και έμπρακτα σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η Κροατία έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση της στα ημιτελικά, η Ουγγαρία χθες το απόγευμα νίκησε 28-27 την Κορέα, κατέλαβε την 3η θέση του 1ου γκρουπ και αύριο θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5/6, ενώ η Σλοβακία είναι από τις εκπλήξεις του τουρνουά, έχοντας εξασφαλίσει την 10αδα, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την 7η θέση! Οι τρεις προαναφερθείσες ομάδες συν την Φινλανδία αποτελούν τους αντιπάλους της Εθνικής στον 4ο όμιλο των προκριματικών και η «μάχη» για την παρουσία της στα τελικά της Αυστρίας συνεχίζεται τον Μάρτιο με τα ματς της 3ης αγωνιστικής (Φινλανδία μέσα και Κροατία έξω). «Η παρουσία της Ουγγαρίας ήταν πραγματικά εκρηκτική. Φάνηκε ότι είναι μια ισχυρή δύναμη. Ο όμιλος μας ξέραμε από την αρχή ότι είναι δύσκολος, άλλα τώρα δεν νομίζω πως γι' αυτό έχει κανείς αμφιβολίες. Ανεξάρτητο από αυτό, η προσπάθεια μας για την πρόκριση συνεχίζεται», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών, Νίκος Μάντζος, ο οποίος σήμερα μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του θα μεταβούν στην Κροατία για να παρακολουθήσουν την τελευταία εβδομάδα των αγώνων.

«Εντυπωσιάζει η Κροατία»
Αναφορικά με την μέχρι τώρα εικόνα της Κροατίας ο Νίκος Μάντζος, δήλωσε: «Εντυπωσιάζει και φτάνει μέχρι τα ημιτελικά ουσιαστικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι σημαντικό γι’ αυτούς το ότι δείχνουν νέο πρόσωπο, διατηρώντας όμως παράλληλα τα παλιά τους χαρακτηριστικά σε άμυνα, αντεπίθεση και επιθετικές λύσεις. Ο Βόρι εξακολουθεί να είναι παίκτης για πολλές δουλειές, οι νέοι παίκτες ενσωματώθηκαν άμεσα και με τη βοήθεια του κοινού τους δίκαια βρίσκονται στους «4» πολύ νωρίτερα από την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης». Τέλος ο Βεροιώτης κόουτς, ανέφερε για το Παγκόσμιο: «Η Γαλλία έχει την καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Με εντυπωσίασε και η Σουηδία, παρά τον αποκλεισμό της. Το συμπέρασμα πάντως είναι πως σε μία τέτοια διοργάνωση τα πάντα παίζουν σπουδαίο ρόλο. Από τη σειρά των παιχνιδιών μέχρι τη δυνατότητα να καταφέρει η κάθε ομάδα να έχει σταθερότητα. Αυτό το τελευταίο το πλήρωσαν ομάδες που έκαναν σκαμπανεβάσματα, όπως για παράδειγμα η Σερβία. Επίσης τρομερή εξέλιξη έχουν οι τερματοφύλακες, που σπάνια πέφτουν κάτω από 40%»! 

11 comments

Anonymous said...

ΚΟΥΤΣ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΒΑΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ,ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ.ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ;

Anonymous said...

Ποιά αμυντική λειτουργία της Γαλλίας ρε Μάντζο; Πλάκα μας κάνεις; Με την Κροατία χτές ανοίξαν την άμυνά τους χωρίς ιδιαίτερο λόγο, κυνηγούσαν στα 14 και 15 μέτρα μακρυά από το τέρμα, και ο Vori έκανε πάρτυ. Όλα τα γκόλ από το πίβοτ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο κέντρο της άμυνας η τεράστια τρύπα, χαίρε βάθος αμέτρητο! Βέβαια φταίει και ο Onesta σε αυτό, είναι μυρωδιάς και αυτός σαν και σένα.

Anonymous said...

Α ρε ασχετήλες....Βλέπετε ξαφνικά όλοι χάντμπολ! κουτσοί στραβοί στον άγιο παντελεήμωνα. Το ότι ρε αμυρώδιαστε έχουν μετά από 8 παιχνίδια την καλύτερη άμυνα σε όλο το πρωτάθλημα δε σου λέει τίποτα ε!! Ή το ότι την Κροατία με τις 30άρες την περιόρισαν σε ΑΔΙΑΦΟΡΟ παιχνίδι στα 22 γκολ (χωρίς Ομαγιερ) ούτε αυτό σου λέει κάτι ε; Ε! δε θα σου πει ποτέ γιατί απλά δε μπορείς να δεις...

Anonymous said...

ΑΡΓΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΧΕ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΕΓΙΕΡ ΡΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ. ΚΙ Ο 11:07 ΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΟΧΙ ΚΑΙ "ΜΥΡΩΔΙΑΣ" Ο ΟΝΕΣΤΑ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ;

Anonymous said...

xoxoxoxoxo!!!!xaxaxaxxa......kurie daskale se parakalw....o onesta nai einai murwdias!!!!!alla oxi kai o matzos murwdias...den to dexomai auto.....xaxaxaxaxaxa!!exei protasi apo tin ethniki kouveit....!!!!

Anonymous said...

ρε μυρωδιάρηδες...βάλτε τον Γιώργαρο τον Κρανάκη να μας κάνει την ανάλυση του...

Anonymous said...

Για τον 10:09... Εμένα δεν μου λέει τίποτα η καλύτερη άμυνα στα χαρτιά. Βλέπω τα γκολ που έφαγε στο δεύτερο ημίχρονο η καλύτερη άμυνα, και τέτοια τρύπα στο κέντρο δεν έχει ούτε ο ΒΑΟ. Με την μπάλα να περνάει στο πίβοτ, και ο κοντινότερος αμυντικός για βοήθεια να είναι δύο ώρες μακρυά με το λεωφορείο. Θα τους έσωζε ο Ομεγιέρ; Χα χα. Γνώστη! Φίλε η Γαλλία με τις μονάδες που διαθέτει (Karabatic, Narcisse, Abalo ενδεικτικά αναφέρω) έπρεπε να κερδίζει αέρα... με δεκα γκόλ διαφορά την κάθε ομάδα από τις καλές. Ότι και να πεις ο Onesta φταίει, και απομυθοποίησέ τον. Προχτές έδωσε το παιχνίδι με τις λαλακίες του.

Anonymous said...

ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΡΟΛΕΣ...

Anonymous said...

Galia-Kroatia einai o telikos kai me tin koypa stoys Galoys
Jimmy J Speaking!

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟΝ 09.20 ΤΗΣ 29/1/.
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΑ...ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
ΥΓ. ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ...ΒΑΟ;
ΥΓ.2. ΤΟΝ ΟΝΕΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΟΑ ΟΝΕΣΤΑ, ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ...

Anonymous said...

ALLEZ LES BLEUS