ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ

Σοβαρά επεισόδια στην Αξιούπολη σε αγώνα της Β' Εθνικής
μεταξύ του Αλέξανδρου και των Μίλων Γιαννιτσών

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής ανδρών μεταξύ του Αλέξανδρου Αξιούπολης και του Μίλωνα Γιαννιτσών δεν τελείωσε ποτέ. Για την ακρίβεια διεκόπη στο 46:15 και ενώ το σκορ ήταν στο 19-16, λόγω σοβαρών επεισοδίων. Συγκεκριμένα τα όσα συνέβησαν αναφέρουν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές Λαζαρίδης- Γιαναμπέτης:
«Στο 21' ενώ το σκορ ήταν 4-7 έγινε παρατήρηση, διότι φίλαθλοι των γηπεδούχων χρησιμοποιούσαν φακό λέιζερ. Στο 46:15 και ενώ το σκορ ήταν 19-16 το ματς διακόπηκε, καθώς φίλαθλος των γηπεδούχων γονθροκόπησε τον αθλητή του Μίλωνα Χρήστο Κουπαραλίδη με κλοτσιές στο πρόσωπο. Στη συνέχεια εισήλθαν και άλλοι φίλαθλοι και ακολούθησε σύρραξη. Μετά από παρέμβαση των παραγόντων απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι και παρουσιάστηκαν τρεις αστυνομικοί και ένας συνοριοφύλακας και εγγυήθηκαν τη ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, άλλα η ομάδα του Μίλωνα δεν δέχθηκε να συνεχίσει και αποχώρησε». Ο προπονητής των φιλοξενούμενων κ. Νικολαϊδης σχολίασε: «Στο γήπεδο ήταν πάνω από 200 άτομα, εμένα με χτύπησαν στο κεφάλι, όταν πήγα να προστατέψω τον 16χρονο αθλητή μου και είμαι στο νοσοκομείο. Πήρα την ομάδα και έφυγα τι να έκανα. Θα κάνουμε και επίσημη καταγγελία».

13 comments

Anonymous said...

MALON O KYRIOS NIKOLAIDIS(SYNODOS KAI TAMEIAS TOU SULOGOU) DEN EXEI DEI XILO. OSO GIA TO AN DIEKOMISTIKE STO NOSOKOMEIO GIA ELENXTE TO KAI AUTO, GIATI DEN SAS EIPE OTI XTYPHSE GYNAIKA KAI DEXUEIKE GRATZOUNIES KAI KANAN PLAKA ME TON KYRIO KYRIKLIDI OTI AN EINAI KAKIA PETHERA AUTH MPOREI NA PATHEIS KAI TIPOTA. MONO GRATZOUNIES KYRIE XATZIDIMITRIOU KAI APO GYNAIKA MALISTA POU PEIGE NA SOSEI TO PAIDAKI POU EKANE THN KOUTAMARA ALLA AUTO EINAI STIN AXIOUPOLI DERNOUN MHN PEUTETE STIN PAGIDA TOUS PSAKSTE TO PARAPANO.

Anonymous said...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

Anonymous said...

παίζει σχετικό βίντεο στο youtube?

Anonymous said...

http://www.contra.gr/None/Hellas/225074.html

Anonymous said...

http://www.cosmo.gr/Sports/225074.html

Anonymous said...

"Ο ΜΙΛΩΝ"ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ - 14/3/2009 00:00
ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!

Anonymous said...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !

Anonymous said...

AISXOS KAI NTROPH KYRIOI THS AXIOUPOLIS

Anonymous said...

giati de milate tora? etsi mathate na xtipate kai na pidate mesa?

Anonymous said...

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΔΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΣΧΘ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ .
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΟΧΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΥΤΟΙ (ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ) ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ.

Anonymous said...

EPIDI VLEPO NA TA EXETE ISOPEDOSEI OLA MPOREITE POLU APLA NA ROTISETE TON GS DRAMAS KAI TON ORFEA KATERINHS GIA THN FILOXENIA STHN AXIOUPOLI KAI H KARAMELA THA MAS DEIROUN KAI EINAI EUNOOUMENOI THS ESXTH NA THN STAMATISETE. GIA DESTE STO PAIXNIDI "MILON-GS DRAMAS" PIOI FAGAN TO XILO PLEON H OMADA TOU GS KATEVENEI ME PAIDAKIA GIA AUTO EXASE KAI STO KILKIS ME 46-22. GIA ROTISTE AUTOUS POU HTAN KALYTERA OPOS KAI TON ORFEA STA GIANNITSA H STHN AXIOUPOLI.

Anonymous said...

O Γουργούμης στο μπιτς χάντμπωλ δεν έδωσε ποτέ αφορμή για οτιδήποτε

Anonymous said...

O KYΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.ΕΠΙ 2 ΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΕΞΩ ΣΕ ΓΕΛΑΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΣΑ ΣΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΙΚΡΟ Ε ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΝΤΜΠΩΛΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΛΠ ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ Μ... ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΜΕΣΩΝ ΜΕΤΡΩΝ