«ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ»


Ο Νίκος Μάντζος μίλησε για την σημασία των φιλικών με την Γερμανία

Διαφορετική δυναμικότητα. Αλλοι στόχοι. Κι όμως, όπως τονίζει και ο Νίκος Μάντζος, τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με τη Γερμανία, δεν είναι μόνο μία τιμητική πρόσκληση. Εχουν και ουσία.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της για τις αναμετρήσεις με την παγκόσμια πρωταθλήτρια στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2008. Αποτελούμενο από παίκτες εντός των συνόρων, συν τον Ηλία Σεβαστίδη (Β' Γερμανίας) που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα, η εθνική ομάδα θα προπονείται στη Μίκρα -3- μέχρι και την Τρίτη. Στην πρώτη προπόνηση ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στους παίκτες τους ζήτησε ετοιμότητα και διαρκή προσπάθεια, όχι μόνο στην εθνική αλλά και στις ομάδες τους. «Εσείς είστε το μέλλον», τους είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμα ο Βεροιώτης κόουτς δήλωσε για τα τεστ με τα πάντσερ: «Αν και τα παιχνίδια που δίνουμε στη Γερμανία είναι φιλικά, αποτελούν κάτι σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για αυτούς. Πάνω απ΄ όλα όμως είναι και μια τιμητική πρόσκληση για τη χώρα μας και μέρος της αναγνώρισης που τυγχάνει η ομάδα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γερμανία προετοιμάζεται για την τελική φάση του Παγκοσμίου που θα αρχίσει σε λίγες εβδομάδες, ενώ και εμείς έχουμε τον Μάρτιο τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου μας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι καλό το ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πλήρους ετοιμότητας, γιατί θα μας ασκήσει πίεση και τέτοια παιχνίδια τα χρειαζόμαστε, ώστε να προετοιμαστούμε για τις επίσημες υποχρεώσεις μας, όπου κυνηγάμε μία εκτός έδρας νίκη».

Πρόβλημα με Βακάλη
Ο μόνος που δεν προπονήθηκε ήταν ο Γιώργος Βακάλης. Ο πλέι μέικερ του Θερμαϊκού εξετάσθηκε από τον ιατρό Κώστα Μαναβή, ο οποίος διέγνωσε πελματιαία απονευρωσίτιδα στο δεξί πόδι. Ο αθλητής θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή και η κατάσταση του θα επανεξετασθεί. Κανονικά το παρών έδωσαν οι Κότσιφας, Δέλιος, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Τσακίρης, Βουτσάς, Ευαγγελίδης, Σεβαστίδης, Ριγανάς, Κοτελίδας, Μπαντής, Μισυρλής, Τσάτσος, Τζούφρας, Δημάκης. Από αυτούς 7 ή 8 θα είναι στην αποστολή για την Γερμανία -που θα αναχωρήσει 2 Ιανουαρίου- μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. «Η Εθνική ομάδα είναι το κέντρο του αθλήματος και πολλοί παραδειγματίζονται από τους διεθνείς, γι' αυτό και πρέπει να αποτελείτε πρότυπο και παράδειγμα για όλους», είπε στους παίκτες από την πλευρά του ο συνεργάτης του Νίκου Μάντζου, Παναγιώτης Ιατρούδης.

20 comments

Anonymous said...

Διάβασα την συνέντευξη του Αρβανίτη στο www.goalday.gr και και είδα τι παθαίνει ο άνθρωπος όταν πάρουν τα μυαλά του αέρα. Αμπελοφιλοσοφίες και υψηλή θεώρία από τον άνθρωπο που κατάφερε να το ακατόρθωτο. Να πάρει μεταπτυχιακό τίτλο πριν από το πτυχίο του. Έτσι είναι κε Αρβανίτη που επειδή έχετε την τύχη στο πιο χαμηλό ποιοτικά πρωτάθλημα όλων των εποχών, να έχετε μια δεξιά πλευρά (Μπακαούκας - Στέρμπατς) που βάζει το 80% των τερμάτων της ΑΕΚ και που ο Κουλούρης (που πέρυσι τον είχες για δεύτερο) κάνει την σεζόν της ζωής του, την βλέπετε και λίγο Ονεστά. Δεν σχολιάζω τα της ΑΕΚ γιατί δεν τα ξέρω, αλλά η συνεχής αναφορά σε κάθε απάντηση σας για το Ελληνικό χάντμπολ στους Μάντζο και Ιατρούδη, μυρίζει μάλλον κακιούλα, που εγώ πιστεύω ότι έχει σχέση με το βέτο που έθεσαν στο να μην είσαι συνεργάτης τους στην Εθνική ανδρών. Θεωρώ επίσης αντισυναδελφικό αλλά και δείγμα αλαζονείας, ο πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ να αναφέρεται έτσι για τους ομοσπονδιακούς συναδέλφους Μάντζο και Ιατρούδη ή να υποννοεί άλλους (Κρανάκης με τη σπόντα για τον ένα βαθμό στο πρωταθλητριών). Κύριε Αρβανίτη τη στιγμή που η συγκεκριμένοι αναδεικνυαν παίχτες και πέρνανε 6 πόντους στο Τσαμπιονς Λίγκ εσείς διαλύατε την Πολιτεία και τις Σχολές Ξυνή. Σκεφτείτε κυριε πρόεδρε του ΣΥΠΧΕ πότε ασχολήθηκατε με τις μικρές ηλικίες και στα χρόνια που είστε στην ΑΕΚ τι έχετε κάνει από υποδομές στην ομάδα που εργάζεστε; Για το ότι σαν Πρόεδρος των Ελλήνων προπονητών δωσατε το παράδειγμα στους υπόλοιπους, εργαζόμενος δυο χρόνια απλήρωτος ή το ότι η τελευταία σχολή προπονητών έγινε το 2005, μάλλον δεν έχετε να πείτε τίποτα. Δυστυχώς την ψωνίσατε κε Αρβανίτη με μια καλή μισή σεζον και επειδή αναλάβατε την Εθνική Κύπρου ως εναλλακτική λύση. Προσγειωθείτε καλύτερα και κρατείστε και καμία πισινή γιατί στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Έτσι λένε στο μικρόκοσμο μας.

Anonymous said...

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΛΛΟ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΤΖΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΥΔΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ?

Anonymous said...

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ -ΧΑΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ

Anonymous said...

Αν κρίνω από την απάντηση σου μάλλον έχεις σχέση με ΑΕΚ. Ολοι θέλουμε την ΑΕΚ ισχυρή και δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ αυτό το θέμα. Ότι δεν υπάρχουν άλλοι παίχτες δεν είναι σημερινή διαπίστωση και έχει επισημανθεί από πολλούς. Αυτό που είναι κατακριτέο είναι ότι ο Πρόεδρος των προπονητών που δεν έχει να επιδείξει τίποτα ως πρώτος προπονητής, έρχεται και κρίνει κακοπροαίρετα κάποιους ανθρώπους που έχουν και αναδείξει αθλητές αλλά και έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους. Πολύ περισσότερο δε όταν η συνεισφορά του κου Αρβανίτη στην ανάδειξη νέων αθλητών, αναζητείται από την Αγγελική Νικολούλη.

Anonymous said...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΛΕΟΝ).
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΡΑ ΠΡΟΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΑ....
ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΦΩΣ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ,ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ,Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΡΑΙΟΙΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ,ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Anonymous said...

Δεν ωραιοποιείται καμμία κατάσταση. Απλά όλη η συνέντευξη για θέματα εκτός της ΑΕΚ είναι αντιφατική. Δεν μπορεί να επικαλείσαι την πρόοδο του αθλήματος για την πρόσληψη σου στην Κύπρο και στη συνέχεια να λές ότι είμαστε σε πτώση (αλήθεια) και ότι έχει ατονήσει η προσπάθεια και δεν υπάρχει κίνητρο. Δεν μπορεί να επικαλείσαι την έλειψη νέων ταλέντων και οι υποδομές της ομάδας σου να είναι ανύπαρκτες. Δεν μπορεί τη στιγμή που σαν Πρόεδρος των προπονητών, έστω και αιρετός, έχεις επιδείξει χαρακτηριστική αδράνεια στην επιστημονική αναβάθμιση και την επέκταση του κλάδου, να λές ότι φταίει η ομοσπονδία (αλήθεια), οι ομοσπονδιακοί (εν μέρει) και μετά όλοι οι άλλοι ενώ μέχρι πρότινος έκανες δηλώσεις για την άριστη συνεργασία ΟΧΕ-ΣΥΠΧΕ. Θεωρώ επίσης ότι όταν κρίνεις κάποιους, που έστω και στον μικρόκοσμο μας θεωρούνται επιτυχημένοι, πρέπει να είσαι προσεκτικός και η κριτική να είναι επικοδομητική, για να μην χαρακτηριστείς τουλάχιστον ιδιοτελής ή κακοπροαίρετος. Ο Αρβανίτης είπε απλώς τα αυτονόητα αλλά αποτασσόμενος τις δικές του αγωνιστικές και θεσμικές ευθύνες, η αλήθεια είναι μισή και οι μισές αλήθειες είναι χειρότερες από ψέμα.

Anonymous said...

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ(ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ή ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ?ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ Η Ο.Χ.Ε ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ?
ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΩΣ ΑΘΛΗΜΑ

Anonymous said...

Τώρα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

Anonymous said...

Εκτός από το ότι χαράσουν την πορεία του αθλήματος. Την πορεία του αθλήματος την χαράσουν όλοι. ΟΧΕ, Προπονητές, Αθλητές, Διαιτητές, Παράγοντες. Είπα εν μέρει γιατί κατα τεκμήριο οι Μάντζος, Ιατρούδης μαζί με τον Κρανάκη, είναι οι πιο πετυχημένοι Έλληνες τεχνικοί βασει των αποτελεσμάτων.

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΟΙΥΝ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝ ΟΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΑ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ.
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ; Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
Ο ΔΟΥΚΑΣ;Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ;
ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ Α1 ΜΟΝΟ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ.
ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ Α2 Ο ΒΥΡΩΝΑΣ.
ΕΔΩ ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ,ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ.ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ]
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ,ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΟΙ
ΤΟ HANDBALL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΧΙΛΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.

Anonymous said...

Επειδή στη ζωή μου έχω διαλέξει τον δρόμο της παρουσίας και της διαφάνειας θέλω να απαντήσω στα σχόλια των παραπάνω φίλων.
Όσον αφορά στην ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ ξεκίνησε το 2005. Επιλογή της διοίκησης ήταν να βρεθεί κατ ευθείαν στην Α1. Το 2005-06 κατέλαβε την 8η θέση. Το 2006-07 κατέλαβε την 3η θέση. Το 2007-08 την 8η θέση και φέτος έιμαστε στην 2η και πολύ καλά λέει ο φίλος έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και πολλά μπορούν να συμβούν. Θέλω εδώ να θυμίσω ότι στις 10 Ιουλίου δεν υπήρχε ομάδα αφού κανένας αθλητής δεν ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ, αλλά μάλλον και κανένας προπονητής. Να θυμίσω επίσης ότι φέτος προπόνηση έχουμε κάνει σ' όλο το λεκανοπέδιο Αττικής και πρόσφατα στη Σαλαμίνα.
Σαφώς για μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ που έχει πάνω από 1.000.000 οπαδούς, δεν μπορεί να υπάρχει άλλος στόχος από την κατάκτηση τίτλων. Όταν δεν επιτυγχάνεται αυτός ο στόχος αναλύεται, από την διοίκηση, ο λογος και παίρνονται οι ανάλογες αποφάσεις.
Για τις υποδομές της ΑΕΚ έχεις δίκιο φίλε. Όμως φαντάζομαι να καταλαβαίνετε ότι αν δεν υπάρχει γήπεδο για την αντρική ομάδα να κάνει προπόνηση είναι πολύ δύσκολο να υπαρχει για τις υποδομές. Στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε μόλις πρόσφατα ένα αξιοπρεπές ανοιχτό γήπεδο κι αυτό με γραμμές 5Χ5 κι όχι handball.
Ναι δούλεψα δυο χρόνια απλήρωτος, όμως με πραγματικό συμβόλαιο, με το πλήρες ύψος των αμοιβών μου κι ετσι μπορω τώρα να διεκδικήσω τα χρήματα μου νομικά κι όχι με εικονικό. Όμως τελικά θέλετε μια ισχυρή ΑΕΚ ή μια ανύπαρκτη ΑΕΚ; Ποιός προπονητής θα δεχόταν τη Θέση γνωρίζοντας την οικονομική διάλυση που είχε τα 3 προηγούμενα χρόνια η ΑΕΚ;
Όσον αφορά στον "μικρόκοσμο" του ελληνικού handball:
Δεν διαβάσατε, φίλοι, προφανώς καλα αυτά που λέω. Αυτό που λέω, λοιπόν, είναι ότι πρέπει οι ομάδες να επενδύσουν και σε προετοιμασίες και αγώνες στο εξωτερικό ώστε να βιώσουν οι παράγοντες την οργάνωση και οι αθλητές το επίπεδο των ομάδων της Ευρώπης. Θεωρώ ανήθικη ή έστω ατυχή την προσπάθεια να με βάλεις, φίλε, απέναντι σε άλλους προπονητές αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Γιώργος Κρανάκης που εσύ ο ίδιος λές ότι έχει πολύ κάλύτερη παρουσία στο Champions League δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με την φετινή. Πώς όμως θα πλησιάσουμε το Ευρωπαϊκό επίπεδο αν δεν παίξουμε, ούτε ένα φιλικό αγώνα, με ισχυρότερες ομάδες; Πώς θα βιώσουμε (όχι γνωρίσουμε) καλύτερους αθλητές αν δεν τους αντιμετωπίσουμε ποτέ; Αυτή τη στιγμή αυτό το "προνόμιο" το έχουν μόνο οι διεθνείς αθλητές και δυστυχώς κανένας άλλος. Πώς λοιπόν θα πλήσιάσει ο Τσαούσης, (χρησιμοποιώ το ονομα γιατί ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσει), τον Μπαλωμένο και τον Σανίκη; Πώς θα πάρει άξια την θέση τους όταν αυτοί θ' αποφασίσουν να σταματήσουν;
Όσον αφορά στην Εθνική Ομάδα:
Το άρθρο ξεκινάει με την ανησυχία μου για την έλλειψη αθλητών ικανών να κρατήσουν ισάξια με τον Αλβανό, τον Καρυπίδη, τον Σανίκη, κλπ την θέση μέσα στην εθνική ομάδα. Αθλητών που θα μπόυν στα δύσκολα να "βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά". Τις πρώτες ευθύνες, στην αρχή του άρθρου, τις αποδίδω ΄σ' εμάς που δουλεύουμε στα σωματεία. Φταίμε γιατί δεν καταφέραμε να πείσουμε κάποιον αθλητή, 4 χρόνια μετά το 2005, ότι μπορεί να γίνει καλύτερος από τους Αλβανό, Καρυπίδη, Σανίκη, κλπ (ελπίζω να μην παρεξηγήστε το "κλπ", δεν είναι "κλπ" οι υπόλοιποι διεθνείς απλά ειναι αρκετά τα ονόματα οπότε θα χρησιμοποιώ συνεχεια τα ίδια) τόσο ώστε να τους πάρει τη θέση τους, βγάζοντας τους εκτώς εθνικής ομάδας. Αυτό θέλει σχεδιασμό και όραμα. Στο τελευταίο φταίνε οι Ομοσπονδιακοί και η Ομοσπονδία. Πάλι θεωρώ ανήθικη ή έστω ατυχή την προσπάθεια, φίλε, να με βάλεις απέναντι στους Μαντζο και Ιατρούδη. Έχουν κι αυτοί κάποια ευθύνη, οπως κι εγω ως σωματειακός στην αρχή του άρθρου, και δεν νομίζω ότι την αποποιούνται. Η διαχείρηση του υπάρχοντος υλικού μόνο, ναι, είναι διεκπαιράιωση. Σίγουρα όμως δεν είναι οι μόνοι Ομοσπονδιακοί προπονητές που βρέθηκαν στις Εθνικές Ομάδες αυτά τα χρόνια. Όσο για το κίνητρο, ποιός πιστέυει ότι ένας αθλητής που έχει φτάσει δύο φορές 6ος στον κόσμο έχει κίνητρο να πάιζει προπροκριματικούς αγώνες, χωρίς επίσης να αισθάνεται ότι μπορεί να χάσει τη θέση του στην ομάδα, όπως έγινε τα προηγουμενα χρόνια. Φέτος που ίσως υπήρχε λίγη πρόκληση, βρεθήκαμε από πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Στην συνέχεια του άρθρου επαναλαμβάνεται με άλλα λόγια ή ίδια ανησυχία για την επόμενη ημέρα της εθνικής ομάδας βλέποντας αθλητές της σιγά, σιγά ν' αποχωρούν όπως ο Καφφάτος, ο Κοκολοδημητράκης, ο Βασιλάκης, ο Τσιλιμπάρης κι έυχομαι να μην υπάρξουν άλλοι.
Όσον αφορά στο άτομο μου.
Έχεις δίκιο φίλε ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου χωρίς να έχω παρει τον τίτλο στην Ελλάδα, και γι αυτό είναι στο συρτάρι του γραφείου μου και δεν χρησιμοποιείται πουθενά. Όμως πρέπει να σου πω ότι σπούδασα δίπλα σ' έναν μεγάλο handballάνθρωπο τον Κο Γιάνους Τσερβίνσκι που μου έμαθε πολλά από αυτά που ξέρω. Πρέπει να σου πω επίσης ότι την διπλωματική μου εργασία, που είναι ερευνητική με θέμα τα αναβολικά (στεροειδή), παρουσίασα με επιτυχία σε τρία παγκόσμια αθλητιατρικά συνέδρια. Το Πανπολωνικό Ιατρικό Συνέδριο, το Maccabiah-Wingate International Congress (Ισραήλ) και το 25o FIMS World Congress (Αθήνα). Αν λοιπόν υπονοείς ότι το αγόρασα θα σε παραπέμψω στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου του Gdansk τον Κο Τσερβίνσκι.
Προπονητικά, δημιούργησα τον Α.Ο Πολιτεία, ακόμα και βάφοντας τις γραμμές του γηπέδου, φέρνοντας τα τέρματα και κρεμόντας τα δίχτυα με φίλους και τον πατέρα μου κι εφυγα από εκεί όταν ήταν στην Α2. Στις Σχολές Ξυνή πήγα για τέσσερις μήνες αφού μετά συνεργάστικα με την Ομοσπονδία. Μάλλον δεν πρόλαβα να την διαλύσω.
Έχω ασχοληθεί με υποδομές μόνο στον Α.Σ Ιωνικό και μαζί με τα τρία χρόνια που δούλεψα ως πρώτος έβαλα ένα πετραδάκι στην πρόοδο των Παπαδόπουλο Γιώργο, Μπαλωμένο Σπύρο κι άλλων.
Ήμουν προπονητής στην Εθνική Νέων δύο έτη. Το πρώτο είχα την ηλικία 1980-81 (Σανίκης, Αλβανός, Κοκολοδημητράκης, Τζιμούρτος, Δέλλιος κ.α) που όμως έιχαν έρθει από μια πολύ μεγάλη προετοιμασία με τους Κοτζαμανίδη και Σκούφα.
Το δεύτερο είχα τη ηλικία 1982-83 (Χατζιάρας, Βουτσάς, Μακρής, Κότσυφας, Τριανταφύλλου, Χριστοδουλίδης, Τσακίρης κ.α) Όμως δεν αποποιούμαι τις ευθύνες μου για την έλλειψη επόμενης ημέρας.
Όσον αφορά την προεδρία μου στον ΣΥΠΧΕ:
Εξακολουθώ να λέω πως υπάρχει άριστη συνεργασία με την ΟΧΕ.
Δεν διεκδικώ δάφνες καλύτερου προέδρου, εξ άλλου η πολιτική δεν είναι το δυνατό μου σημείο.
Προσπαθούμε με τους υπόλοιπους φίλους μου στο συμβούλιο για το καλύτερο στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.
Γιάννης Αρβανίτης

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Anonymous said...

Αν δεν με χαρακτήριζες ανήθικο δεν θα απαντούσα γιατί έχω ξεκάθαρη άποψη όμως αναγκάζομαι.
Θα ξεκινήσω από το τέλος Γιάννη, γιατι εγώ πιστεύω ότι η πολιτική είναι το πιο δυνατό σου σημείο. Η τοποθέτηση σου σε καίριες ομοσπονδιακές θέσεις χωρίς ουσιαστικά προπονητικό βιογραφικό, πάντα σε χαρακτήριζε. Θεωρώ δε ότι ήσουν ο πρώτος διδάξας σε αυτό, για να ανοίξει μετά η κερκόπορτα της Ομοσπονδίας και να δουλέψει εκεί ο κάθενας όπως πχ ο κουμπάρος σου με ειδικότητα ενόργανης.
Αυτό δεν είναι θέμα προφανώς για σένα και τον under construction ΣΥΠΧΕ από την ημέρα της εκλογής σου. Όπως επίσης είναι θέμα πέραν του μέτρου των δυνατοτήτων σου να διοργανωθεί μια σχολή προπονητών τα τελευταία 3 χρόνια. Έτσι με την "άριστη συνεργασία" της ΟΧΕ παρακμάζει η ιδιότητα του προπονητή αφού οι μισοί προπονητές δεν δικαιούνται τυπικά να κατέχουν τις θέσεις τους, αφού δεν έχουν το κατάλληλο δίπλωμα. Ψιλά γράμματα όμως.
Για την Πολιτεία και τις Σχολές Ξυνή μας θυμίζεις σε παρακαλώ τα αποτελέσματα που είχαν όταν έφυγες και τι έγινε στο τέλος της σεζόν με αυτές τις δύο ομάδες;
Για το μεταπτυχιακό σου τα λές όλα μόνος σου. Το ότι το έχεις στο συρτάρι, μην ορκίζεσαι κιόλας. Για θυμίσου καλύτερα.
Στο ζουμί τώρα. Το να λές τους Μάντζο (αυτός έχει 6 πόντους στο Ch. league) και Ιατρούδη διεκπεραιωτές χωρίς όραμα, δεν πείθομαι ότι είναι άσχετο με την άρνηση τους να σε συμπεριλάβουν στο τιμ της Ανδρών. Κι αυτό το λέω γιατί αν πιστέψω τις γενικόλογες παρατηρήσεις (όχι προτάσεις) περί ευθύνης στην μετάδοση οράματος των νέων παικτών, η αναφορά θα έπρεπε να απευθύνεται στους Γραμματικό και Τσαβδαρίδη που έχουν την ευθύνη των Νέων και Εφήβων αντίστοιχα και όχι στους Μαντζο και Ιατρούδη. Δεν πείθομαι λοιπόν ότι η αναφορά σου ήταν ανιδιοτελής και επιστρέφω τον χαρακτηρισμό της ανηθικης ή ατυχούς αναφοράς
Όσο αφορά τον "μικρόκοσμο" και τις "επενδύσεις" σε προετοιμασίες του εξωτερικού και άλλα τινά, ας κοιτάξουμε τα αυτονόητα (γήπεδα, υποδομές συμβόλαια κλπ) και μετά βλέπουμε και τα υπόλοιπα. Το να πλησιάσει ο Τσαούσης και ο κάθε Τσαούσης τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, έχει σχέση κυρίως με την σωστή και επιστημονική δουλειά. Σχετικά με τον Κρανάκη θα έπρεπε να είναι και υπερευχαριστημένος με τον βαθμό που πήρε. Αν είχε την πίστη ότι με την ομάδα που είχε θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα θα ήταν τουλάχιστον άφρων όπως εσύ περυσι που με το υλικό που είχες δήλωνες ότι στόχος ήταν το πρωτάθλημα και γελάγανε και οι πέτρες. Επιστρέφω και πάλι τους χαρακτηρισμούς.
Σχετικά με το συμβόλαιο μου κάνει εντύπωση που παραδέχεσαι ότι υπάρχουν εικονικά συμβόλαια. Βλέπεις sypxe is under construction. Το ότι παρέμεινες δυο χρόνια απλήρωτος έχει σχέση με το που κι αν θα πήγαινες οπουδήποτε αλλού. Τα υπολοιπα είναι παραμύθια.
Για τις υποδομές θυμίσου τα προηγούμενα χρόνια που η ΑΕΚ είχε γήπεδο και όχι φέτος που υπάρχει το πρόβλημα.
Κλείνοντας συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου να αμβλύνεις τις εντυπώσεις των αρχικών δηλώσεων σου. Βλέπεις η πολιτική δεν είναι το φόρτε σου.

Anonymous said...

Θα απαντήσω και πάλι επωνυμα γιατί επιμένεις σε ανακρίβειες. Προφανώς θέλεις να μάθεις αν έθεσαν βέτο οι Μαντζος, Ιατρούδης να μην είμαι στο προπονητικό τους επιτελείο. Ρώτα τους ίδιους αν αυτό ισχύει και τι ακριβώς έχει γίνει.
Όσον αφορά στον κουμπάρο μου:
Φαντάζομαι ότι η αιχμή απευθύνεται στην Ομοσπονδία που είναι αυτή που κάνει τις προσλήψεις των συνεργατών της. Φαντάζομαι ότι δεν εννοείς ότι τον προσέλαβα εγω. Όμως να σου απαντήσω εγώ.Ο κουμπάρος μου έχει πτύχιο ΤΕΦΑΑ και δίπλωμα σχολής προπονητών Α κατηγορίας Χειροσφάιρισης (που τόσο πολύ ανησυχείς που δεν έχει γίνει άλλη). Μπορεί να δουλέψει ή όχι;
Τον κουμπάρο μου τον έχουν ζητήσει κι΄έχει στήσει γιορτές του Handball με πολύ επιτυχία σε διάφορα μέρη της Αττικής όπως το Κορωπί, το Καματερό, το Λαύριο, το Αιγάλεω, πρόσφατα στον Πανελλήνιο και σε πολλά άλλα μέρη. Σε κάθε τέτοια γιορτή μαζευόντουσαν πάνω απο 150-200 παιδιά. Φαντάζομαι ότι δεν έχεις αντίρηση ότι παράγει πολύ έργο στην συλλογή μικρών παιδιών ή έχεις; Δεν θυμάμαι, τουλάχιστων εγώ άλλον να έχει διοργανώσει με τόση επιτυχία τοσες συναθροίσεις μικρων παιδιών σε όλο το λεκανοπέδιο. Θυμάσαι εσύ;
Βλέπω μία έντονη προσπάθεια να δημιουργήσεις ένταση μεταξύ διφόρων προπονητών. Γιατί άραγε;
Και τελικά θα ήθελα να ήξερα γιατί σε πείραξε τόσο πολύ μία συνένετευξη;
Δεν σε πειράζει που ο Γιώργος Κρανάκης πρέπει να έιναι ευχαριστημένος με αυτό το επίπεδο της ομάδας που έχει και να μην έχει μία ομάδα που να παίζει με αξιώσεις στην Ευρώπη; Δηλαδή του αξίζει ώς προπονητής να χάνει έτσι;
Το ίδιο ισχύει για τον Νικο Γιωργιάδη, για τον Στέλλιο Σεϊρεκίδη και για όλους τους άλλους που βγαίνουν στην Ευρώπη. Δεν θέλεις μια Εθνική ομάδα να σταθεροποιηθεί και να πρωταγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά δεδομένα; Με Μάντζο, Ιατρούδη προπονητές, μην πεις οτι τους πριονίζω και τις καρέκλες.
Η ΑΕΚ καμμία χρονιά δεν είχε γήπεδο αλλά αυτό μάλλον δεν το ήξερες.
Όσον αφορά στο άτομο μου βλέπω ότι μ' αντιμετωπίζεις με εμπάθεια. Θα έχεις τους λόγους σου.
Και πάλι επωνύμως
Αρβανίτης Γιάννης

Anonymous said...

Καταρχήν δεν είμαι εμπαθής μαζί σου. Κατά την υποκειμενική μου άποψη, με πρόσχημα την επιτυχημένη πορεία της ΑΕΚ, χρησιμοποίησες τη συνέντευξη για να μεμφθείς κάποιους ανθρώπους. Αυτή είναι η άποψη μου και ελπίζω να μου το επιτρέπεις.. Το σχόλιο που έκανα αρχικά ήταν για την συνέντευξη την οποία θεώρησα απροκάλυπτα αλαζονική και θεσμικά αντιφατική γιατί ως Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ θα έπρεπε κάνεις αυτοκριτική. Σου είπα για ποια πράγματα αλλά εσύ επιμένεις. Επί της ουσίας τώρα. Τι είναι ανακρίβεια; Ότι έθεσαν βέτο οι Εθνικοί προπονητές; Το γνωρίζω απόλυτα. Εσύ το διαψεύδεις ή όχι; Γιατί δεν είναι σαφές από το κείμενο σου.
Για τον κουμπάρο σου, συμφωνώ για τις γιορτές αλλά μέχρι εκεί. Που είναι τα παιδιά της Χαλκίδας, του Λαυρίου του Αμαρουσίου; Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο στο θέμα αυτό. Επίσης συγνώμη για την ανησυχία μου για τις σχολές. Αφού δεν ανησυχείς εσύ άσε τους άλλους. Βλέπεις sypxe is under construction.
Το να λες ότι προσπαθώ να δημιουργήσω ένταση μεταξύ διάφορων προπονητών είναι τουλάχιστον αστείο. Αν κοιτάξεις καλύτερα τα λεγόμενα σου θα καταλάβεις γιατί.

Αυτά και δεν επανέρχομαι . Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Anonymous said...

sypxe ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΘΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΙΕΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Anonymous said...

?????????????

Anonymous said...

Sypxe ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΙΕΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ