ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ -ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑ 2-3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- ΧΟΡΗΓΟΙ: LIPTON KAI CHIQUITA - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ -ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑ 2-3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- ΧΟΡΗΓΟΙ: LIPTON KAI CHIQUITA



ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ»
Οι εγκαταστάσεις στο καράβι Σχινιά θα “πάρουν φωτιά” το διήμερο 2-3/8/08 στο φινάλε του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Ηandball. Χορηγός των αγώνων θα είναι η εταιρεία Lipton που θα προσφέρει νερά και αναψυκτικά. Η Μαρία Καραντώνη παίκτρια και προπονήτρια της ομάδος Γυναικών AVANT GARDE σε δηλώσεις της σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας της στο τουρνουά της Ισπανίας και αναφορικά με την συμμετοχή της στο φινάλε του Πανελληνίου πρωταθλήματος τόνισε: «Το τουρνουά ήταν υψηλού επιπέδου είχε πολλές συμμετοχές. Η αντίπαλος ισπανική ομάδα είχε στις τάξεις της πολλές αθλήτριες από την Εθνική ομάδα και τον προπονητή της Εθνικής. Έτσι κατακτήσαμε την 2η τιμητική θέση. Οι αγώνες έγιναν στην πόλη Αλκάλα. Αρχικά πηγαίναμε για να πλασαριστούμε στην τετράδα. Το γεγονός ότι δύο παίκτριες μας αναδείχθηκαν καλύτερες των αγώνων μας ενθαρρύνει ιδιαίτερα. Πρόκειται για την τερματοφύλακα Ντανιέλα Ντεμπελιάσκι και για την παίκτρια Βάσω Σκάρα».
Για τους αγώνες στο καράβι Σχινιά στις 2-3/8/08 η Μαρία Καραντώνη δήλωσε: «Είμαστε το φαβορί. Το παιχνίδι όμως είναι γρήγορο και κάποια στιγμή μπορεί να γίνει και η έκπληξη και να χάσουμε από κάποια ομάδα που δεν το περιμένουμε. Θα έχουμε κοντά μας και τις Κατερίνα Λογοθέτη και Ελένη Ποιμενίδου που δεν τις είχαμε μαζί μας στην Ισπανία. Είναι θετικό για το άθλημα ότι οι αγώνες θα γίνουν στο καράβι Σχινιά και θα έχει την ευκαιρία πολύς κόσμος να τους παρακολουθήσει. Θα θέλαμε οι αγώνες να είναι τριήμεροι. Μας στηρίζουν μόνο οι σπόνσορες. Πιστεύω ότι βοηθάει το γεγονός ότι αναδεικνύονται καινούριοι προπονητές στο άθλημα και η προοπτική της ένταξης του Beach Ηandball στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων κάποια στιγμή δίνει άλλον αέρα και άλλη δύναμη στο άθλημα».   

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΣΟΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΙΝΙΑ
Χορευτική ομάδα από έξι Βραζιλιάνους χορευτές και χορεύτριες θα δώσει το παρών την Κυριακή 3 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις στο Καράβι Σχινιά στους μικρούς τελικούς και τους τελικούς του 9ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χαντμπολ. Οι χορευτές και οι χορεύτριες θα πραγματοποιήσουν λάτιν σόου. Το χορευτικό σόου είναι χορηγία της εταιρείας ‘Chiquita”. Επίσημο αναψυκτικό της διοργάνωσης είναι το Lipton Ice Tea. Η παρουσία της χορευτικής ομάδας που έχει γνωρίσει την αποθέωση και σε άλλες αθλητικές εκδηλώσεις, αποτελεί ένα πρόσθετο κίνητρο για τους φιλάθλους να σπεύσουν ιδίως την Κυριακή 3 Αυγούστου στο φινάλε του διημέρου φαιναλ φορ του πρωταθλήματας μπιτς χαντμπολ. Ο βραζιλιάνικος ρυθμός και η αέναη κίνηση των χορευτών και των χορευτριών θα είναι ο καλύτερος συνδυασμός με το θέαμα που θα προσφέρουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του μπιτς χαντμπολ.  Για την περιφρούρηση της υγείας των αθλουμένων η επιτροπή Μπιτς Χαντμπολ της ΟΧΕ θα έχει κοντά της ως ιατρό των αγώνων τον γιατρό των Εθνικών Ομάδων, Κώστα Μαναβή, ενώ είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα βρίσκεται σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο και το κέντρο υγείας Νέας Μάκρης.

No comments