Το χάντμπολ τίμησε την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το χάντμπολ τίμησε την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος



Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος σε συνεργασία με τον ΟΦΥΠΕΚΑ και στο πλαίσιο του προγράμματος Be Active, διοργάνωσε περιβαλλοντική δράση στον Υμηττό στην προστατευόμενη περιοχή «Κουταλά».

Πήραν μέρος περισσότερα από 100 παιδιά από τις ακαδημίες χάντμπολ της Αττικής, που αγωνίστηκαν σε τρία ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα, υπό τις οδηγίες των προπονητών της ΕΑΠ/ΟΧΕ. 

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης και πολλοί προπονητές σωματείων Αττικής. 

Εκ μέρους του ΟΦΥΠΕΚΑ παρόντες ήταν οι Κ. Κουμπής και Σ. Ράπτη, στελέχη της μονάδας διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Αττικής. 

Ήταν ένα απόγευμα στο οποίο όχι μόνο προωθήθηκε η άθληση και η ομαδικότητα, αλλά έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να εκτιμήσουν τη φυσική ομορφιά και τη βιοποικιλότητα των προστατευόμενων περιοχών. 

Η Δράση εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Παίζω Χάντμπολ και Προστατεύω το περιβάλλον», που υλοποιείται από την ΟΧΕ σε συνεργασία με τον Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α (Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής-ΟΦΥΠΕΚΑ).

No comments