Ανδρική ομάδα χάντμπολ φτιάχνει η Ηλιούπολη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανδρική ομάδα χάντμπολ φτιάχνει η Ηλιούπολη !


Η οικογένεια χάντμπολ του ΑΣ Ηλιούπολης μεγαλώνει! 

Τα τελευταία χρόνια με την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Γεώργιου Ζαχαράκη δημιουργήθηκε μία αξιόμαχη γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται με επιτυχία στην Α2 γυναικών. 

Ταυτόχρονα μπήκαν οι βάσεις για να αναπτυχθούν τμήματα μίνι και παμπαίδων που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ. Ο ΑΣ Ηλιούπολης ΄΄μαθαίνει΄΄ το χάντμπολ στο νοτιοανατολικό τμήμα της Αθήνας και ήρθε λοιπόν η ώρα για ένα ακόμη μεγάλο βήμα. Την δημιουργία ανδρικού τμήματος, το οποίο από την επόμενη αθλητική σεζόν 2024-25 θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής [νότιος όμιλος]. Σε αυτή την νέα προσπάθεια της Ηλιούπολης, υπεύθυνος του ανδρικού τμήματος θα είναι ο Παύλος Μπουλταδάκης.

Την προσπάθεια του ΑΣ Ηλιούπολης υποστηρίζουν και φίλοι του συλλόγου που αγαπούν το χάντμπολ και σίγουρα η νέα σελίδα που ανοίγει ο σύλλογος θα είναι επιτυχημένη. Αυτή η προσπάθεια θα προσεγγίσει μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος από τα νοτιοανατολικά προάστια. 

Ο ΑΣ Ηλιούπολης καλωσορίζει τον Παύλο Μπουλταδάκη και τους νέους συνεργάτες που επιχειρούν αυτή την προσπάθεια! Προπονητής της ανδρικής ομάδας της Ηλιούπολης θα είναι ο Χρήστος Σκλαβούνος.

No comments