1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Χάντμπολ από τον ΑΠΟΨ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Χάντμπολ από τον ΑΠΟΨ




Πάνω από 200 μαθητές και μαθήτριες (συνολικά 8 σχολεία) συμμετείχαν στο 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Χάντμπολ που διεξήχθη στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο του Ψυχικού με διοργανωτή το τμήμα χάντμπολ του ΑΠΟΨ (Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Ψυχικού) σε συνεργασία με το Μη Κυβερνητικό Σωματείο «Δεσμός» και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και της ΕΣΧΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Κωνσταντίνος Γκαντής, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Σχολικής Κοινότητας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, Εβελίνα Παλτζόγλου και ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ηλιάς Αγγελόπουλος. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης είναι άξιο αναφοράς ότι συγκεντρώθηκαν τόσες πολλές μπάλες που γέμισε ένα ολόκληρο φορτηγό!

Ο ΑΠΟΨ που ιδρύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο αριθμεί ήδη έναν πολύ αξιόλογο αριθμό αθλητών και το προσεχές διάστημα θα αγωνιστεί στα επίσημα πρωτάθληματα των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών.

Τέλος, ο σύλλογος στην ανακοίνωση του ευχαριστεί θερμά τους διαιτητές Μάκη Σκλαβενίτη και Σέβη Μπράμου, τον Ερυθρό Σταυρό, τους χορηγούς του και τους 20 εθελοντές που συνεισέφεραν καταλυτικά στην υλοποίηση της όμορφης πρωτοβουλίας.

No comments