Ετοιμη για νίκη με την βοήθεια του κόσμου η Εθνική Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμη για νίκη με την βοήθεια του κόσμου η Εθνική Γυναικών


Πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης η επίσημη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό (17:00- ΕΡΤSPORTS2) αγώνα Ελλάδα- Βοσνία που θα διεξαχθεί για την 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου των προκριματικών του EURO 2024 Γυναικών.

Κώστας Σταματιάδης (Γενικός Γραμματέας ΟΧΕ):

« Aποφασίσαμε να αφιερώσουμε αυτούς τους αγώνες της Εθνικής Γυναικών στο «Άλμα Ζωής» που επιτελεί σπουδαίο έργο βοηθώντας τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Κάθε γκολ που θα σκοράρουν οι κοπέλες μας η ομοσπονδία θα προσφέρει ένα ποσό για τον οργανισμό. Ως ομοσπονδία προσπαθούμε να ενισχύουμε το ρόλο της γυναίκας στον αθλητισμό μέσα από τη συνεργία με την ΕΣΟΑ και το πρόγραμμα “Make Place for one more woman”.  Τόσο ο Δήμος Κοζάνης, όσο και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας άλλαξαν χέρια και παρότι είναι μόλις 2 μήνες στα νέα τους καθήκοντα, ανταποκρίθηκαν άμεσα και μας βοήθησαν πολύ. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο φίλο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τη νέα αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Αθλητισμού Όλγα Πουταχίδου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη, περιμένουμε τους φιλάθλους, τις οικογένειες και τα παιδιά να έρθουν στο γήπεδο».

Μενέλαος Δανήλος (ομοσπονδιακός τεχνικός):

« Κερδίσαμε εκτός έδρας, αλλά δεν έχει ακόμα τελειώσει τίποτα. Ολοκληρώθηκε απλώς το α’ ημίχρονο. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Έχουμε μιλήσει πολύ με τις αθλήτριες μας και όλες γνωρίζουν ότι η Εθνική βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για μία πρόκριση σε τελική φάση EURO που δεν έχει συμβεί ποτέ σε επίπεδο γυναικών. Με χαμηλά το κεφάλι και υψηλό ηθικό, θα προετοιμαστούμε για το αυριανό παιχνίδι, περιμένοντας σίγουρα και τη βοήθεια του κόσμου».

Μάγδα Κεπεσίδου (αρχηγός Εθνικής Γυναικών):

« Η Εθνική για πρώτη φορά βρίσκεται τόσο κοντά σε μία μεγάλη διοργάνωση που είναι όνειρο όλων μας. Νιώθουμε περηφάνια και τιμή να φοράμε το Εθνόσημο. Στη Βοσνία πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί, θέλουμε να κλειδώσουμε την 3η θέση. Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε εντός έδρας. Γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλο, είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα πάρουμε και αύριο το αποτέλεσμα που θέλουμε».


No comments