Εθνική έτοιμη για όλα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εθνική έτοιμη για όλα !

 


Συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών, το οποίο περιλαμβάνει δύο σπουδαία φιλικά παιχνίδια με την πανίσχυρη Ισλανδία την Παρασκευή 15/3 (16:00) στο ΚΓ Ηλιούπολης και το Σάββατο 16/3 (19:15) στο ΚΓ Κορυδαλλού.

Την προετοιμασία δεν μπόρεσε να ακολουθήσει ο Γιώργος Ελευθεριάδης, λόγω covid, ενώ ο Θεόδωρος Μπόσκος είναι αμφίβολος, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Ζαραβίνα βρίσκονται οι εξής  21 παίκτες:

Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Τζηράς, Δομπρής (Ολυμπιακός ), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Τζωρτζίνης, Καλόμοιρος (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδης (Διομήδης Άργους), Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία).

Δηλώσεις

Χάρης Μάλλιος (Διεθνής πλέι μέικερ- αρχηγός Εθνικής):

«Έχουμε μπροστά μας δύο σπουδαία φιλικά με την Ισλανδία, μια ομάδα παγκόσμιας εμβέλειας που δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη και αυτό φαίνεται ακόμα και από τα τεστ προετοιμασίας που κάνουμε πλέον. Πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% τον Μάιο απέναντι στην Ολλανδία με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο, δεν ντρεπόμαστε, ούτε φοβόμαστε να το πούμε. Για να δώσουμε συνέχεια σε όλο αυτό το οικοδόμημα, οφείλουμε να πάρουμε σύντομα άλλη μία πρόκριση σε μεγάλη τελική φάση».

Γιώργος Παπαβασίλης (διεθνής αριστερός εξτρέμ):

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για τα πλέι οφ κόντρα στην Ολλανδία τον Μάιο. Αυτή περιλαμβάνει προπονήσεις και δύο σημαντικά φιλικά απέναντι στην Ισλανδία, μία υπερδύναμη του αθλήματος. Είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε πολλαπλά κέρδη από αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια».


 


No comments