Ολυμπιακός-ΑΕΚ απόψε, για μία θέση στην 8άδα του Κυπέλλου ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολυμπιακός-ΑΕΚ απόψε, για μία θέση στην 8άδα του Κυπέλλου !

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν απόψε στην Ηλιούπολη ( 6 μ.μ.-ΟSFP TV) την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ομάδα που θα περάσει να έχει ήδη κληρωθεί να αγωνισθεί εκτός έδρας με την Δράμα.

Ο Ολυμπιακός έχει 17 νίκες σε 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις στην εφετινή σεζόν ενώ έχουν επικρατήσει της ΑΕΚ με 26-25 στο Σούπερ Καπ και με 27-23 στα Ανω Λιόσια για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Για το θεσμό του Κυπέλλου Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν συναντηθεί 6 φορές και υπάρχει απόλυτη ισορροπία με 3 νίκες για κάθε ομάδα.

Διαιτητές θα είναι οι Κινατζίδης-Φωτακίδης και παρατηρητές οι Κατσίκης-Μεϊμαρίδης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γραμματικός κι ο αθλητής της ΑΕΚ Χάρης Μάλλιος, δήλωσαν :

Νίκος Γραμματικός :

«Μετά από πολύ μεγάλο κενό, διακοπή, είναι το δεύτερο ματς που παίζουμε μέσα σε τέσσερις ημέρες, ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Προσπαθούμε να βρούμε το ρυθμό μας, να γυρίσουμε στον εαυτό που είχαμε πριν από τη διακοπή. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, είμαστε σε καλή κατάσταση. Τα παιδιά ξέρουν ότι παίζουν ένα ντέρμπι, ένα ακόμα ντέρμπι, οπότε θα παρουσιαστούν όπως πρέπει. Θέλουμε, με τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου μας, να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών, παιχνίδι Κυπέλλου, νοκ άουτ, που διαφέρει πάρα πολύ ένα ματς για το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα χρονικό διάστημα με ντέρμπι, με μεγάλα ματς που πρέπει να διαχειριστούμε, ματς με την ΑΕΚ, πρόκριση στην Ευρώπη. Οπότε, θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό εαυτό, έτσι όπως έχουμε παίξει και όπως μπορούμε ακόμα να παίξουμε».

Χάρης Μάλλιος :

« Έχουμε μπροστά μας το σπουδαιότερο παιχνίδι της χρονιάς και οφείλουμε να καταθέσουμε όλο μας το είναι για να νικήσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες, ισάξιες και πλήρεις. Θα κερδίσει αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα εκμεταλλευτεί τις ειδικές καταστάσεις του παιχνιδιού. Οφείλουμε να είμαστε σωματικά και πνευματικά απόλυτα έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση».




No comments