''Χ'' στη Μίκρα για ΠΑΟΚ και Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Χ'' στη Μίκρα για ΠΑΟΚ και Δράμα

 


Ισοπαλία στη Μίκρα με 29-29 για τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ και τη φιλοξενούμενη Δράμα, για την 2η αγωνιστική της Handball Premier.

Με κορυφαίο τον Μποτσκάρεφ, που έβαλε 10 γκολ, ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα με 8-4 στο 16΄ όπως και με 25-22 στο 50΄ και 28-25 στο 54΄, με διαφορές 4 και 3 γκολ.

Η Δράμα πήρε σπουδαία βοήθεια από τις 16 αποκρούσεις του σπουδαίου τερματοφύλακα Κόρσακ αλλά και από την πολυφωνία στο σκοράρισμα, με τους Τόσκα, Χαϊτίδη, Κοτσιώνη, Μανωλούδη, Σίνα να σημειώνουν 24 από τα 29 τέρματα της ομάδας τους.

Στο 56΄, η Δράμα ισοφάρισε σε 28-28 , ακολούθησε το 29-28 από τον Παπάζογλου και το 29-29 από τον Κοτσιώνη ενώ στις δύο τελευταίες επιθέσεις ο Παπάζογλου αστόχησε για τον ΠΑΟΚ και η Δράμα δεν μπόρεσε να σημειώσει το νικητήριο γκολ, αν και είχε ένα λεπτό στη διάθεση της.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 6-3, 8-4, 9-8, 9-10, 13-12 (ημίχρονο), 15-16, 21-20, 23-21, 25-23, 28-27, 29-29

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Λαδάκης, Ελευθεριάδης 2, Τσαμουρίδης 2, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης 2, Θ. Παπάζογλου 5, Κουκμίσης 2, Λ. Παπάζογλου 1, Τσαναξίδης 1, Μπάτζιος, Καλόμοιρος, Μποτσκάρεφ 10, Κυριακίδης, Τζωρτζίνης 4.

ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Κοτσιώνης 4, Χαϊτίδης 4, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος 2, Λατσάκου 1, Τοζακίδης, Τόσκας 6, Βασιλείου, Ευθυμιάδης, Καλαϊτζίδης, Μανωλούδης 5, Ντάκαρης 1, Κόρσακ, Παπαδόπουλος 1, Μεσσήνης, Σίνα 5.

Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, Δίλεπτα: 6-3, Πέναλτι: 4/4-1/1.

Δηλώσεις

Πάνος Γούσιος (τεχνικός ΠΑΟΚ): «Ήταν ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες ήταν κοντά και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε μία έξτρα νευρικότητα, λόγω και του αρνητικού αποτελέσματος της πρεμιέρας γιατί πολύ νωρίς παίζουμε με ένα… πρέπει να κερδίσουμε. Είχαμε διάθεση. Περίμενα να έχουμε στο τέλος την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη, έχοντας κατοχή, γιατί ο αντίπαλος είχε επίθεση 63 δευτερολέπτων, χωρίς να υπάρχει ποινή, αλλά αυτό δεν συνέβη και πιστεύω ήταν λάθος. Παρόλα αυτά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας».

Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα με μεγάλο ρόστερ. Εμείς θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά χωρίς να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μας αρέσει να παίζουμε γρήγορα, κάτι που μας οδηγεί και σε λάθη. Αυτά τα εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ έως ένα σημείο, αλλά στα τελευταία 15 λεπτά είχαμε μεγαλύτερη φρεσκάδα και ενέργεια από τον αντίπαλο και πιστεύω μπορούσαμε να… κλέψουμε το ματς. Θέλω να δω τι έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα και δεν φτάσαμε καν στη ρήψη. Το αποτέλεσμα θεωρώ πως είναι δίκαιο, έγινε ωραίο ματς. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

1 comment

Anonymous said...

Κάποιοι εκεί στον ΠΑΟΚ δεν βλέπουν ότι η ομάδα είναι ένα χάλι.
Τ πρέπει να γίνει δηλαδή για να φύγει αυτος που την κοουτσάρει, εχει χάσει την εμπιστοσύνη των αθλητών και η ομάδα παρουσιάζει ένα χάντμπολ χωρις παθος ψυχή ενέργεια τίποτα τίποτα,
Και ολο φταίνε η άλλη αφού δεν εχει τα κότσια να παρετηθή αστον παραιτήσουν.
Μάλλον βολεύονται και αυτή στην διοίκηση με αυτή την κατάσταση ξέροντας ότι θα βγουν τρίτη που έτσι οπως πάει ούτε πέμπτη δεν θα βγουν.
Ας κανει η διοικησει μια συζήτηση μόνο με τους αθλητες.
Κυριε χασακιδη δεν σας πονα αυτό το χαλι τι γίνεται μονο το γυναικείο σας ενδιαφέρει, έτσι φαίνεται .
Λύση τώρα πριν είναι αργά.