Φουλάρει ο Ζαφειράκης, διπλό με Πυλαία ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φουλάρει ο Ζαφειράκης, διπλό με Πυλαία !

 


Εντυπωσιακός ο Ζαφειράκης Νάουσας, κέρδισε με 29-23 την Πυλαία στη Μίκρα ενώ είχε προηγηθεί η νίκη του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του Αερωπού Εδεσσας.

Από την αρχή έως το τέλος του ματς, ο Ζαφειράκης ήταν ανώτερος και με κορυφαίους τους Λόλα και Θεοδωρόπουλο, οι οποίοι πέτυχαν 8 και 7 γκολ αντίστοιχα, έφθασε στο διπλό.

Η Πυλαία, που παρουσίασε 16άδα με μόλις 4 παίκτες από την ομάδα η οποία κατέκτησε το Κύπελλο στην Κοζάνη με αντίπαλο την ΑΕΚ πριν από μόλις 17 μήνες, αυτή τη φορά δεν απέδωσε όπως στην πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ και χρειάζεται να σταθεροποιήσει την απόδοση της στη συνέχεια. 

Tα πεντάλεπτα: 1-2, 3-5, 4-6, 7-9, 7-11, 7-13 (ημίχρονο ), 11-16, 13-19, 16-21, 18-23, 20-26, 23-29.

ΠΥΛΑΙΑ (Ανανιάδης): Μοισίγεφ, Παλάσκας 3, Αντωνιάδης 4, Καραγκιοζόπουλος 6, Κουκμίσης, Τσορτέκης 3, Ορφανουδάκης, Βαρδάκας 2, Μπίλιας, Αλεξανδρίδης 1, Καβουσανάκης 1, Κυριακίδης, Δ. Τριανταφυλλίδης 2, Τ. Τριανταφυλλίδης 1, Θεολόγης, Τζέλη.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας, Τζουβάρας, Τσαγκέρας 2, Θεοδωρόπουλος 7, Μπουμπουλέντρας, Μπάρμπας, Μισαηλίδης, Ρότζιος 5, Αθανασιάδης, Αποστολίδης 3, Σαράφης, Γεωργιάδης, Βαφείδης 2, Τσάτσας 2, Φερλαχίδης, Λόλας 8.

Διαιτητές: Θεοδοσίου- Παπούλιας, Δίλεπτα:6-2, Πέναλτι: 2/2-5/5

Δηλώσεις

Κώστας Δεληγιάννης (προπονητής Ζαφειράκη): «Διατηρήσαμε για 60 λεπτά το μυαλό μας, αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος για σήμερα. Είχαμε συγκέντρωση και ψυχραιμία και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν έχουμε βάθος, έχουμε όμως ομαδικό πνεύμα και το ευχαριστιόμαστε. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτε άλλο αν πρώτα δεν εξασφαλιστεί μαθηματικά η παραμονή».

Μπάμπης Ανανιάδης (τεχνικός Πυλαίας): «Είχαμε μία κακή ημέρα, ουσιαστικά δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς. Είμαστε ομάδα που παίρνουμε ενέργεια από την άμυνα μας και δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις στην επίθεση του Ζαφειράκη. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά είχαμε και πολλά λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολών. Συγχαρητήρια στον Ζαφειράκη για τη νίκη του».

No comments