Επ΄ αόριστο αναβολή για το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επ΄ αόριστο αναβολή για το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός


Σε επ΄ αόριστο αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός προχώρησε η ΔΕΠ/ΟΧΕ , καθώς, δε στάθηκε δυνατό να διεξαχθεί μέσα σε διάστημα 8 ημερών από την ημερομηνία της προγραμματισμένης πραγματοποίησης  του, όπως ορίζεται από τον  Κανονισμό Αγώνων της Ο.Χ.Ε., άρθρο 29/παρ.4.

Επισημαίνεται από την ΔΕΠ/ΟΧΕ ότι καταβλήθηκαν προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης διαθέσιμου γηπέδου, προσπάθειες τόσο από την ΟΧΕ όσο και από την ΑΕΚ, αλλά, δίχως αποτέλεσμα.

Καθώς μάλιστα παρεμβάλλονται:

Οι Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές στις 8.10.2023 και η αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού  στις 11/10 (αγώνας με ΕΓΣΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ λόγω EHF Cup 14-15/10/2023) και της ΑΕΚ στις 11/10 ( ματς  με ΠΑΟΚ λόγω αγωνιστικής υποχρέωσης του ΠΑΟΚ στο EHF Cup 14-15/10/2023).

Σημειώνεται δε από την ΔΕΠ/ΟΧΕ : '' Ως εκ τούτου ο εν λόγω αγώνας τελεί υπό αναβολή επ’ αόριστον και από την πλευρά της η ΔΕΠ/Ο.Χ.Ε. θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την πιο πρόσφορη ημερομηνία αφού το καλεντάρι είναι ιδιαιτέρως επιβαρυμένο και για τα 2 σωματεία, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα ''.


No comments