Τιμωρία για Καρυδάκη-Γιακαλή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τιμωρία για Καρυδάκη-Γιακαλή


Η ΚΕΔ/ ΟΧΕ σε χθεσινή της συνεδρίαση και λαμβάνοντας υπόψη την έκθεση του παρατηρητή αλλά και το video του αγώνα, αποφάσισε να τιμωρήσει τους διαιτητές Καρυδάκη-Γιακαλή με είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους για τον αγώνα της Handball Premier ΑΕΚ - ΠΥΛΑΙΑ που διεξήχθη στις 23/09/2023.

Η ποινή ισχύει από σήμερα 26/09/2023.

Η Πυλαία μετά απο έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της, με ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται για την διαιτησία του αγώνα της με την ΑΕΚ αναφέροντας τα εξής:

Αναφορικά με αυτό το παιχνίδι, η διοίκηση της Πυλαίας είχε εκδώσει την εξής διαμαρτυρία :

'' Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας με αφορμή την ήττα της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών και το τρόπο  που διαμορφώθηκε από την γηπεδούχο ΑΕΚ προβαίνει σε δημόσια διαμαρτυρία για την διαιτησία του αγώνα. 

Αποκορύφωμα, ενώ ο ΑΕΣΧ Πυλαίας προηγείτο με 18-20 τρία λεπτά περίπου πριν την λήξη του αγώνα, οι διαιτητές Καρυδάκης Γιακαλής με τρία εξώφθαλμα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας διαμόρφωσαν το σκορ σε 21-20 και στο τελικό 22-21 σε βάρος μας. 

Η υπολειτουργία του κατεστραμμένου χρονομέτρου και η ανυπαρξία var, δεν αποτελούν άλλοθι σε κανένα για την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος. Καλούμε τα αρμόδια όργανα της ΟΧΕ να εξετάσουν το καταγεγραμμένο οπτικό υλικό του αγώνα ,να επιληφθούν και να προασπίσουν με τις αποφάσεις  τους την ομαλή και έντιμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος ''.

No comments