Ανδρέου : ''Αυτό είναι το καλύτερο σύνολο που είχαμε ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανδρέου : ''Αυτό είναι το καλύτερο σύνολο που είχαμε ! ''

 


Ο Ανδρέας Ανδρέου ( δεξιά στη φωτο ), Πρόεδρος του τμήματος χάντμπολ της Ανόρθωσης, το οποίο εκείνος δημιούργησε, πάντα μαζί με τον αχώριστο φίλο και στενό συνεργάτη του Κωνσταντίνο Φιλαρέτου, είναι τώρα πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ άλλοτε σε αυτά τα 6 χρόνια ζωής της ομάδας που αποτελεί ''παιδί του''.

Η πρόκριση της Ανόρθωσης, για πρώτη φορά στα 4 χρόνια της διοργάνωσης, στον τελικό του Τουρνουά ''Ανδρέας Παπασταμάτης'' και η 2η θέση, αποτελούν τη μεγαλύτερη επιτυχία της στο θεσμό καθώς έως τώρα η 3η ήταν η καλύτερη θέση της.

Το βασικότερο ωστόσο, όπως φάνηκε και από την ομιλία που έκανε ο Ανδρέου στους παίκτες και το τεχνικό τιμ στα αποδυτήρια, μετά τον τελικό με την ΑΕΚ, είναι ότι ευχαριστιέται πάρα πολύ με ότι βλέπει στο τεραίν, όπως είπε στη κουβέντα που είχε με το greekhandball.com :

'' Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ από τα παιδιά που αγωνίσθηκαν στα προηγούμενα χρόνια με την Ανόρθωση, φέτος έχουμε το καλύτερο σύνολο από κάθε άλλη σεζόν, δίχως να αναφέρομαι σε μονάδες ή ποιότητα, αλλά, στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας σε συνολικό επίπεδο. Μου αρέσει αυτό που βλέπω και ας είχαμε απώλειες 3-4 βασικών παικτών με κυριότερη εκείνη του τερματοφύλακα Νούγκοβιτς. Καταφέραμε να έχει σήμερα η Ανόρθωση ένα εξαιρετικό σύνολο, όχι μόνο άτομα και είναι φανερό ότι η ομάδα μας κερδίζει ένα μεγάλο στοίχημα και θα είναι παντού πρωταγωνίστρια, παίζοντας όμορφο χάντμπολ. Βεβαίως, υπάρχει η τιμωρία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, άδικη κατά την άποψη μας και για αυτό άλλωστε καταθέσαμε έφεση για την οποία προσδοκούμε ότι θα δικαιωθούμε. Η Ανόρθωση πήρε την καλύτερη θέση στην ιστορία αυτού του Τουρνουά, ανέδειξε στο πρόσωπο του γκολκίπερ της τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, θα είναι απόλυτα έτοιμη στο κατάλληλο σημείο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη στην ΑΕΚ, την ευχαριστούμε για τη φιλοξενία της και ειδικά τον Πρόεδρο της και φίλο μου Σταμάτη Παπασταμάτη ενώ δεν πρέπει να παραλείψω να εκφράσω τα συλλυπητήρια για τον χαμό του φιλάθλου της ΑΕΚ, του Μιχάλη που χάθηκε με αυτόν τον τρόπο στη Νέα Φιλαδέλφεια ''. 

Ρεπό σήμερα για την Ανόρθωση ενώ την Τρίτη θα παίξει με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη με τον Ιωνικό Ν.Φ. και την Πέμπτη αναχωρεί για την Κύπρο.

No comments