Αλβανός : ''Είμαστε σε καλό δρόμο ''. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός : ''Είμαστε σε καλό δρόμο ''.

 


Ο προπονητής της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός αναφερόμενος στην πρωτιά της ομάδας του στο 4ο Διεθνές Τουρνουά Ανδρέας Παπασταμάτης, είπε στο greekhandball.com :

'' Hταν το τελευταίο παιχνίδι μας πριν από το Σούπερ Καπ και μπορώ να πώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ διαμορφώθηκε καθαρά από την αποτελεσματικότητα και την απόδοση των γκολκίπερ, ωστόσο,  ο τρόπος παιχνιδιού μας ήταν ορθόδοξος και μετά από όσα είπαμε με τα παιδιά στην ανάπαυλα, όλα πήγαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Λειτουργήσαμε καλύτερα στην άμυνα παίζοντας πιο σκληρά, πήραμε βοήθεια από όλους τους παίκτες, διορθώσαμε λάθη μας, νικήσαμε και τώρα προσανατολιζόμαστε στο Σούπερ Καπ για το οποίο θα είμαστε έτοιμοι''. 

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ανόρθωσης Μάριος Ευσταθιάδης, επεσήμανε :

'' Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την πρόσκληση στο Τουρνουά, καθώς δώσαμε 3 πολύ δυνατά παιχνίδια και ασφαλώς είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός ότι φθάσαμε έως τον τελικό. Η ΑΕΚ είναι πιο έτοιμη από εμάς σε επίπεδο προετοιμασίας, εμάς μας άφησαν λίγο οι δυνάμεις στο δεύτερο μέρος ενώ θέλησα να προφυλάξω τα παιδιά από την πρόσθετη επιβάρυνση ώστε να αποφύγουμε τραυματισμούς. Εχουμε δρόμο ακόμα, δεν είμαστε έτοιμοι αλλά θα παρουσιασθούμε όπως πρέπει ώστε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Συναντηθήκαμε δύο προσφυγικά σωματεία στον τελικό και είμαι χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που δεν είχαν επιτρέψει να συμβεί με την αδικία σε βάρος της ομάδας μας στη Σουηδία, απέναντι στην Ισταντς, όταν μας είχαν αναγκάσει να γνωρίσουμε τον αποκλεισμό από τον τελικό του Τσάλλεντζ Καπ ''. 

No comments