20 χρόνια ζωής για την Δράμα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

20 χρόνια ζωής για την Δράμα !


Τα 20 χρόνια ζωής της γιόρτασε η ομάδα χάντμπολ της Δράμας, σε εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους 450 φίλοι της, ανάμεσα στους οποίους αρκετοί εκπρόσωποι της κεντρικής εξουσίας όπως και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παρουσιάστηκαν συνοπτικά, το έργο και οι επιτυχίες του συλλόγου, οι ατομικές διακρίσεις των αθλητών με την συμμετοχή τους στις Εθνικές ομάδες αλλά και στα πρωταθλήματα που αγωνίστηκαν.

Με έντονα συναισθήματα συγκίνησης βραβεύθηκαν για τις επιτυχίες τους και για την προσφορά τους στον σύλλογο καταχειροκροτούμενοι οι αθλητές: Κοβογλανίδης , Κοτσαμαρίκογλου , Χαϊτίδης, Τόσκας, Καβάζης.

Επίσης οι προπονητές  Σάκης Βαλαβάνης, Κωνσταντίνος Τσελίδης, και για τις διακρίσεις τους τα τμήματα Παμπαίδων Α΄, Παμπαίδων Β΄, Νεανίδων που από την νέα σαιζόν με μερικές προσθήκες θα αγωνίζονται στην Α2 γυναικών και το τμήμα των νέων του συλλόγου για την 3η Πανελλήνια νίκη του. 

Η Δράμα 86 καλωσόρισε με τον εκπρόσωπό της  Αυξέντιο Σερταρίδη τους νεοαποκτηθέντες αθλητές Κωνσταντίνο Κοτσιώνη, Αριστείδη Μανωλούδη, Ιωάννη Ντάκαρη, Mikita Lashchakou, και Uladzimir Korsak. 

Στο τέλος των παρουσιάσεων οι αθλητές-τριες της κατηγορίας Junior, τραγούδησαν και έσβησαν τα κεράκια της πανέμορφης γενέθλιας τούρτας μας.

Και το μήνυμα της BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 :

''Ξεκινά μια νέα εικοσαετία και με την βοήθεια όλης της Δράμας θέλουμε να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας. Να πάμε ψηλότερα.  Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους''.

No comments